Visszajelzés Halloweeni tündérmese - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 24.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Köszi kukorinak és Pharmernek a leírást, nagyon hasznos. Egyelőre csak a fő utasításokat értem, de majd olvasom folyamatosan.
    Lehet elég béna vagyok, de azt a bosziüstös ablakot nem értem. Nem hiszem el, hogy nem lehetne egyszerűbb. Mit mire cseréljek, vajon marad a továbbültetésre? Na mind1, max abba is hagytam. Nem agyalok itt órákat, arra nincs időm.
    Megint túl kell bonyolítani valamit, amikor nem feltétlen kéne. Most ez akkor mi? Bosszant az a sok ablak.

Hogy lehet kikapcsolni a város sötétségét, vagyis hogyan lehet visszaállítani a régi képre? Nem bírja ezt így a szemem.

Utoljára szerkesztett: 25.10.17
  2. bencica

bencica Junior szaki

A sötét háttért hogyan lehet megszüntetni?

heureca3, Ivibaba54 és szellorozsa kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ne fesd az ördögöt a falra.

4. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Hűűű, micsoda borzongató meglepik. :D Minden klassz, minden nagyon tetszik, mindennel meg vagyok elégedve. :p
    A két területet felszabadítottam és beültettem.
    Most megyek, elolvasom Kukori80 összefoglalóját, mert tegnap óta mindent elfelejtettem.
    Jó borzongást Mindenkinek! :inlove:

Gio, hanny65, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  5. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Frissíts, vagy lépj ki a területről!
    Nincs ilyen hiba a játékban.
    Türelem, nálad is menni fog minden.

6. BackOffice

A tölgyek kint vannak, valóban. :)
    Ha kitörlöd eltűnnek.

Gio, brekkencs., heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  7. BackOffice

Készítettél mágiatankönyvet?
    Ha igen, katt a tündérházikóra és a jobb oldali kis ikonra kattints és ne felsőre!

Gio, HéricsBáró, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

A Tündérházikó aratható állapotban várt, learattam. A gazdaköri 1-3 feladatát elvégeztem. Jelenleg 2 területen várom, hogy vízzel-trágyával megszort Méregcseppbogyóm 3:17 múlva aratható legyen! A szomsziknak az ajcsit elküldtem;) Talán nem felejtettem el semmit.:)
    Jó játékot, sok sikert mindenkinek.;)

Gio, brekkencs., Maszatka47 és 6 más kedveli ezt.
  9. Oudizn

Oudizn Utánpótlás-írogató

Üdv Gazdatársak

Egy kis összefoglaló, nem olyan egszerű az event mechanizmus.
    A növényeket nem a teliholdas területekre kell elvetni. Emellett található egy fa, ott található az event terület. Régen itt volt Rackó "székhelye".
    Azt hiszem ezen kívül egy alkalommal volt már ezen a területen event.
    Ez a térképen jelenleg így néz ki:

A fára kattintva beléphetünk az event felületére.
    Ami így néz ki, azt leszámítva hogy már feloldottam a 2. területet.

A bekarikázott részen található a Bosziüst, itt lehet előállítani a Mágiatankönyv (100HFF/8ÉL) és a Varázsétek (50HFF/4ÉL) nevű különleges kellékeket.
    Ha rendelkezésünkre áll megfelelő mennyiségű hozzávaló, azonnal becserélhető a megfelelő kellékre.
    Ezeknél nincs várakozás idő, nincs keverési idő.

Az üst közelebbről:

Érdemes a gazdaköri feladatsorokkal kezdeni, az első két részben összesen 120.000 CSP értékben kell Növényt majd Állatot beadni. Ezt event növényekkel jutalmazza a feladatsor. Ha ezek megvannak a második területet ki is lehet váltani, szóval az első két területre lehet ültetni.
    Érdemes a lehető legnagyobb területeket kirakni (2x2)
    Az aratást követően már kiváltható a 3. terület, de ha ezt megtesszük akkor nem tudjuk az összes elérhető földet bevetni. Ezért szerintem érdemes még egy kört megvárni.
    Ezt addig kell folytatni amíg mind az 5 terület ki nem lesz váltva, ezáltal hozzáférünk mindhárom tündérházikóhoz.
    A következő lépés a Holdfényfű termesztése.
    Csak a házak fejlesztéséhez összesen 900db Holdfényfű fog kelleni valamint 72db felröppenő -> Itt jön képbe a bosziüst, össz. 9db Mágiakönyvre kell szert tennünk. Ha ezzel megvagyunk, azaz mind a 3 házikó a harmadik szintre lett fejlesztve, elkezdhetjük beszerezni a Varázsétkeket, ezek rövidítik a házak érésidejét (1 darab / mínusz 1 óra)
    Ebből mindenki annyit szerez be amennyit akar.
    Számításaim szerint ezek nélkül is teljesíthető az event.

Remélem nem hagytam ki semmit és érthető voltam. Sajnos nincs sok időm gondolkodni xD
    Sok sikert mindenkinek és ami még fontosabb: Jó szórakozást.

UI.:A kitehetőket kétszer is megszerezhetjük ;)

Gio, -vadocka70-, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  10. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Nállam is szabad a két terület..elültetve a méregcsepp...és persze a megszokás csatni..supertrágya gyorsítók megéve:)) de minek..mikor nem hat rá csak a víz meg a sima trágya:) :phát a megszokás...mindenki saját kárán tanul:D

Gio, osztrak12, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  11. stefi49

stefi49 Haladó

Semmit nem értek

Most léptem be

szellorozsa és osztrak12 kedveli ezt.
  12. Züzü1958

Züzü1958 Járnitanuló

Sziasztok! Az óriási tölgy sem került törlésre. Van vagy lesz valami szerepe a továbbiakban, vagy érdemes törölni, és inkább másra használni a területet? Előre is köszönöm a segítő választ.

13. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    1-5 g.köri Ezüst,
    1-3 g.köri Arany, Gyémánt készen.
    1-2 terület kiváltva és beültetve.
    1 házikó 1-es szinten már 2x is.
    Szarkófágkörte fa és ami előtte nyeremény,az mind meg van.:inlove:
    Nagyon tetszik a feladat és nem nehéz csak menni az eseményekkel illetve vetni-takarítani-vetni.
    xDxDxD

Gio, taga1, törpolo és 7 más kedveli ezt.
  14. povika

povika Járnitanuló

csak ezen az 1 területen kell mindet megcsinálni ? azon a pár kockán. ez már hülyeség!!!!!!!

15. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Hidd el nem olyan káááárrr! A teliholdas területen is lehet aratni-vetni, ott még a démoni is jól jön, ha van hely a runában.;)

Gio, szellorozsa, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  16. tappancs

tappancs Fórum mestere

A Tündérházikó 3-as szinten 2 vagy 3 tündérfadíszt ad? Köszi

szellorozsa és Ivibaba54 kedveli ezt.
  17. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

A mindenit ! Ennyi területen még nem gazdálkodtam. Szuper ! Még ki is igazodtam a dús helyzeten, pedig a leírás szerint nem volt egészen világos. Sok sikert Mindenkinek !

Gio, szellorozsa, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  18. Anika_9_

Anika_9_ Fórum biztosa

Sziasztok!

Megéri sztem a gazdakörit megcsinálni, mert új fákat ad...aki nem vásárolt farmaranyért annak ez most nagy lehetöség..
    Elég lesz ezt a 100 tündérfadíszt leadni!

Mindenkinek jó játékot kívánok :)
    Sok mindenre kell figyelni!

Gio, soresne, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  19. Valcsitanya89

Valcsitanya89 Haladó

Köszönöm!Minden rendben!!!:music::music:

szellorozsa kedveli ezt.
  20. 99patto7015

99patto7015 Járnitanuló

Sziasztok ! Én megcsináltam a gk-i 1-3 -at , de nem szabadult fel új terület, csak a kapottra tudtam vetni. Mit csináltam rosszul ?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.