Visszajelzés Halloweeni tündérmese - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 24.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. vénusz1

vénusz1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ezt nem értem! Mit kell kapni, milyen tündér valamit? Én még semmit sem kaptam az egyik házikóm a 3 van ,a másik 1.

2. malacok79

malacok79 Utánpótlás-írogató

köszönöm

kukori80 és mebajah kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ha a nyereményre gondolsz, ott lehet kapni Macskatündérlakot ha szerencséd van.
    Jó lenne ha nem csak kérdeznél hanem vissza is olvasnál, az előbb válaszoltam.

SzabadEurópa, revaa, Maszatka47 és 9 más kedveli ezt.
  4. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Megerősítés hátha képről jobban megy!!!

revaa, Maszatka47, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  5. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ráadásul kiabálva... :sleepy:

revaa, Maszatka47, *bálint* és 8 más kedveli ezt.
  6. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

...és se puszi, se pacsi, se nyalom a szádat, csak így bele az arcunkba...ordítva...-.-

7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Mondom , hogy felfogadtam egy embert aki idegeskedik helyettem :pÉs ez csak játék és játszani jó :inlove:

Én mint előzőleg írtam , eventkezdés utáni első pillanatban beváltottam asszem az összeset könyvre vagy mire :p
    És utána megkaptam a kötelező 5 magot :p

Szóval ezt a taktikát ha kérhetném , ne írd ide xD Amúgy remélem nem marad üresen , mert kíváncsi vagyok:inlove:

revaa, Maszatka47, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    4 terület tiszta,1 házikó a 4. szinten,a 2. házikó 1-es szinten a 3. meg sehol se nincsen! :) Így állok én! :)

revaa, Maszatka47, _Cygnus_ és 7 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Nem látod , hogy magassarkúban kiabál ? Lehet alacsony , és lentről üvölt ? :D

SzabadEurópa, revaa, bukta-agi54 és 11 más kedveli ezt.
  10. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Semerre nem haladok én sem :( 4 terület kiváltva, 1 t.ház 4. szinten, 1, csak 1-esen. Egyenlőre csak méregcseppet termelek, de nagyon keservesen. A gazdakörit hagyom utoljára, mivel az új fákból nekem mindből lett 2-2 db, úgyhogy mivel van, felhő meg nincs, így a felhőt céloztam meg. 15 tündérport vagy mit adtam be eddig. Sajna még a holnapi napom kiesik, csak reggel, és este tudok aratni. Szombattól tudok jobban odafigyelni, számolgatni, és időre aratni.

revaa, Maszatka47, nyuszika215 és 2 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

xDxDxDxD

revaa, Maszatka47, nyuszika215 és 5 más kedveli ezt.
  12. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Igen, ez valóban furmányos-.-, bár hozzá kell tenni: azért olyan sok fölösleg növényből sem lesz, hacsaknem vki az összes házikófejlesztést "bukszás nekifutásból" akarja megoldani felröppenő-ügyileg...
    Ha vki előreveszi a területnöveléseket, akkor mire meglesz a mágiatankönyvekhez a holdfényfüve, lassan meglesz hozzá a kellő felröppenő is, 2-3 nap alatt...
    Mondjuk ehhez azért ildomos volt venni egy jó startot a gazdakörből kinyerhető és esetleg legalább az 1. napra aktivizált szomszédoktól kapott felröppenők fejlesztésre való felhasználásával...
    Öööö... Izé...o_O
    Olyan balsejtelmes érzésem van, mintha nem az általam sugalmazni szándékozott következtetéseket vontad volna le magasröptű értekezésemből...:wuerg:xD
    Tartok tőle, hogy így végül a tündérfadíszt fogod túltolni a 100-on, osztán kiakad a mutató, miközben a tucatnyi raktáradba ólálkodni szándékozó macskatündérlakról meg lemaradsz...:music::p

Pedig ennél TÖBBet nem tudok "tenni" érte, hogy ne lehessen két-három mozdulattal elgörgetni fölötte...:p:wuerg:xD

Pedig ennél TÖBBet nem tudok "tenni" érte, hogy ne lehessen két-három mozdulattal elgörgetni fölötte...:p:wuerg:xD

No, erre kíváncsi leszek - kiegyensúlyozottan erős a mezőny...:D
    Ha állandó foglalkoztatásban van, fizeted utána a járulékokat is, meg minden, annyit azért még igazán kiadhattál volna neki valami jelképes összeggel premizált feladatba, hogy a gazdakörből dúlva-fúlva, hidegverejtékben úszva valahogy idegeskedje föl 3-as szintre legalább az első házikót. Ha ezt rögtön kezdéskor megteszi, a hét hátralévő részére már alig maradt volna tennivalója a fő munkakörében...;)
    Továbbgondolva ezt a taktikai vonalat is, egyfajta minimálprogramként: ha vkinek van nagyságrendileg 1000 db hosszabb érésű növénye, hozzávetőleg harmadszáz pl. kutyája, meg 2500 CSP értékben bármilyen vegyes teliholdas cuccosa, az a gazdaköri 1. szintjén szerezhető méregcseppbogyókat a 4. szint ezüstjébe visszatolva, gyakorlatilag uszkve 6 kattintásból szerezhet magának 1 szarkofágfát, miközben az eventet amúgy hanyagolja (bár, mivel az aranyhoz már nincs elég csípőből beadni, marad annyi méregcseppbogyója, hogy akár folytathatja is vetéssel, ha nagyon "nekikeseredik"; vagy a továbbiakban legfeljebb aratgathatja az egyetlen házikót egyéb nyeremények reményében, anélkül hogy amúgy "ráizgulna" a felhősorra8)).

Ha lazán fogjuk föl, tulképp nagyon laza az event - legalább munkások nem kellenek hozzá: én legalábbis az eventkezdetkor feles hőmérőmet még sztem 3/4-ig sem toltam föl, pedig fullgőzzel csinálom...:p:D

Utoljára szerkesztett: 26.10.17
    csio70, revaa, _Cygnus_ és 12 más kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem nem is tudja hogy mit jelent a nagy betű. Csak érzékeltetni akarta hogy nem találja a nyüves fáját. Na de akkor is....Ha már kérdez valaki akkor legyen annyi benne hogy visszaolvas, pfff...hátha.. hátha... kapott rá választ.

taga1, bukta-agi54, Maszatka47 és 8 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

+ azt sem ha válasz érkezik egy hsz-ére,hogy azt hol kell megkukkantani.Ezek szerint... :oops:
    De a CapsLock gombot ismeri. ;)xD

suba_klara, revaa, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Jelenleg itt tartok. Gazdaköri még sehol a 4. és 5.

16. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia, nem szokott senki nagybetűvel írni szerte a neten mert az kiabálásnak számít. Amúgy itt mindíg segítenek. megsúgom, én 66 vagyok.:)

17. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Szia! fantasztikus taktika, én sajnos az elején ellőttem a gyorsítót, mert még nem ismertem ki magam a játékon.
    Annak örülök, hogy nyitva van a másik horrorfarm és a gazdakörikben meg lehet szerezni az ezelőtti pofára esés fáit.
    Egyet nem értek, másnál is olvastam már, hogy miért gyűjtitek össze a pörgiket? én ahogy kapom, kihasználom, mert abból is lehet előny, pl. plusz db vagy tp az aratásoknál. de furkálna is a kíváncsiság, hogy mit kapok :)

18. sylvery

sylvery Junior szaki

Köszönöm a választ és elnézést ,hogy kétszer kérdeztem!!

brozsa, Varázslat6869, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  19. HéricsBáró

Aloha Pharmer
    De akkor hol marad az izgalom ? :music::p

genka53, Gio, *bálint* és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Ninett79

Én értem,hogy 60 akárhány éves vagy,(más is!) de 92-es szinten már a szabályokat is kellene tudni. :)

revaa, Maszatka47, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.