Visszajelzés Halloweeni tündérmese - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 24.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Keddig még több is!

revaa, Maszatka47, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  2. taga1

taga1 Fórum biztosa

Persze, akik dolgoznak, nekik borzadály ez a müszak, de sajnos nem akarják megszüntetni, mármint az óra átállítgatást.
    Ne legyen teljesen off: haladgatok, három területen csinálom, röpikre már semmi szükségem, de bezzeg mostmár jönnek, mivel nem kellenek.:D

Utoljára szerkesztett: 27.10.17
    Fatther, Gio, osztrak12 és 6 más kedveli ezt.
  3. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!
    Köszi, ezt én is tudom... A plusz időre gondoltam a két kört :)

Gio, Maszatka47, revaa és 2 más kedveli ezt.
  4. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Nem tudom mi történt, de a reggeli aratás után a kisebbik telkemen 19 felröpi lett! Azóta is jönnek, mert két fejlesztés után még mindig 16 van, úgyhogy holdfénygazt kellett vetnem a további fejlesztésekhez.
    A másik (fő) telkemen sajnos az itteni átlag a jellemző, de azért haladok. Én sem váltom ki az 5. részt, inkább - ha kell - 0 percezek.

Gio, osztrak12, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  5. taga1

taga1 Fórum biztosa

Szia!
    ha nem vagyok indiszkrét, mit, és hol akarsz 0-percezni?

Gio, osztrak12, -kaktuszable- és 13 más kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Biztos eltévesztette.Szerintem még van idő meg lesz az a felröppenő.Az én szomszédaim nagyon intenzívek mindig.ha nincs event akkor is.Nem tudom minek köszönhetem, de én is mindig viszonzom!

Gio, osztrak12, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  7. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Ha 4x adsz varázsétket a házikónak, rögtön (0 perc) adja a 3 pontot.

Ez a holdfű ez "olyan" fű? Mert mintha bekábult volna a kombájnos. Nem aratott, nem vetett, nem locsolt. Kénytelen voltam kézzel csinálni egyesével, mert a gyorsvetés se működött.

Gio, osztrak12, genka53 és 11 más kedveli ezt.
  8. suzell

suzell Járnitanuló

Sziasztok..nem közvetlen az eventhez tartozó kérdés..hol jelenik meg a gazdakörben kapott kristálygömb..:(..nem találom sehol..aki tudja írja meg..légyszi..:sleepy:..a gombás eventhez kapcsolódik..

revaa és heureca3 kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam az éléskamra polcán várja a jobb sorsát a pajtában;)

Gio, osztrak12, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  10. taga1

taga1 Fórum biztosa

Ó, mostmár értem. Biztos szükséged van rá, hogy erre pazarold az eventnövényt?- a gyorsitó nélkül nem leszel kész? - gazdakörit nem akarod megcsinálni? Gazd.köri 4.részben lévő fák nem érik meg, hogy inkább arra hajts?

Gio, osztrak12, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  11. atiádi01

atiádi01 Járnitanuló

Sziasztok!
    Miért nem érhető el a teliholdas terület? A gombaerdő és a rendes teliholdas terület?

revaa kedveli ezt.
  12. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

szia, csak ma délután 2-ig volt nyitva sajnos:(

Gio, osztrak12, emocy91 és 3 más kedveli ezt.
  13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Fatther, Gio, osztrak12 és 16 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Csak egy kérdés8).... az is csendben... :music:
    Hány új állat jön? :music: Titokól:inlove:... vonat:inlove: válogatás:music:.... ez minimum 6-nak tűnik:p

Gio, osztrak12, HéricsBáró és 6 más kedveli ezt.
  15. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Igazolhatom, alá is írhatom, hogy ez pontosan így van ahogy lukimi megírta;)minden eventkor, jön a bagoly, és még soha-soha nem vétettem el, mit is küldjek az én drága Szomszimnak :inlove:sajnos ezen a farmomon olyan szomszédjaim vannak, hogy képtelen vagyok innen is viszonozni az ajándékot. A béka levedlett lukimi, talán rájöttél kivel állsz szó szerint szoros szomszédságban;);)

genka53, lukimi, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  16. Akela

Akela Fórum ismerője

Sziasztok.Ez most komoly? 10-13-ig cserenap megint.

17. -Holdfeny-.

Komolynak tűnik;)
    Most legalább nem lehet arra panasz, hogy régen volt;)
    Ha nem lennék olyan lusta amilyen vagyok:oops: nekiállnék az eventnek a kis farmokon a + kitehetők miatt....:music:

Gio, HéricsBáró, missuzy_53 és 8 más kedveli ezt.
  18. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:) Nekem tetszik ezaz event:)

Gio, osztrak12, revaa és 5 más kedveli ezt.
  19. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,
    Nos, megvan az 5.terulet, es ezzel a 3. tunderlak is, az elso van csak felfejlesztve, de az teljesen. Kb 15 perc es aratom a lakokat, ezzel egyutt lesz 33 beadasom. Ez azt jelenti, hogy kell meg 67 db, es 4 orankent 5-t tudok leszedni. Ha hetvegen es hetfon be tudok lepni napi 4x aratni a lakokat csak az lesz 60 db:) es akkor meg ma is meg kedden is van ido. Vagyis innentol kezdve ha egy db eventgazt nem aratok es nincs tobb felropim akkor is megvan a felho:D errol ennyit, sztem teljesitheto ez az event es tobb modon is.

Mivel azert nem zavar az eventgaz aratas, a gazdakorit is megtolom kicsit:). Fejleszteni nem fogok tobb tunderlakot, mert igy is meglesz a szukseges mennyiseg, inkabb a gyorsitot hasznalom majd a plusz veletlen ajandekokert:)

Fatther, maszilva, Gio és 17 más kedveli ezt.
  20. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

engem meg az érdekelne nagyon hogy mi és mennyi kell majd a gombaerdő új területeinek a kiváltásához, még a lidérc fénygömböm sincs meg a 2.-hoz szóval nem fogunk unatkozni

Az eventtel végre megbékültem, a 2 db 4-esre fejlesztett ház termeli a díszt csak aratni kell közben a 4 területen összejön a mérges bogyó a gazdaköri fákhoz és lehet az 5-ös gazdaköriből is sikerülhet valami de az már tényleg csak ajándék lenne.
    Lazulás van a farmon hurrá lehet nézni ahogy nő a fű:):):)

maszilva, Gio, osztrak12 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.