Visszajelzés Halloweeni tündérmese - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 24.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Ahogy számolom összesen 3 könyvet dobálhattál (vagy 2 őt) a 2 fára összesen :) 1 fa 3 könyvvel lesz 4 es szintű :) Jobb előbb 1 fát 4 esre fejleszteni, aztán jöhet a következő :)

Pharmer500#2, missuzy_53, drunyi és 2 más kedveli ezt.
  2. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Folyamatosan a könyveket gyártom!!!!!!!!!!!!!:cry:Kedves modik megnéznétek?ID:1417744
    Még mindig kettes-egyes szintél tartok

Utoljára szerkesztett: 28.10.17
    ildiko44 és missuzy_53 kedveli ezt.
  3. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

Szia :) a házikóra rákattintva be is adod a könyveket?

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  4. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

igen!!!!30 perc és kész a következő,meg sem mozdul a házikó fejlesztése

missuzy_53 kedveli ezt.
  5. GYuGYu1003

GYuGYu1003 Fórumszaki

arra gondoltam esetleg össze keverted az érés gyorsítóval! sajna én így jártam :D most kelhetek éjszaka ha beakarom fejezni :)

Pharmer500#2, Gio és kovacstne kedveli ezt.
  6. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Kedves eventezők, felröpiküldők, új szomszédaim!

Én ma reggel, meg tegnap olyan sok felröpit kaptam, hogy meg se bírtam számolni! Nem is gondoltam, hogy ez a csapat ennyire rendes és szuper és különlegesen különleges! Egyet szóltam, hogy keveset küldenek a szomszédok, és most ömlik a felröpi az "ismeretlen" ill. persze nem egészen ismeretlen klassz, rendes gazdáktól. Teljesen meg vagyok hatódva, köszönöm mindenkinek!!! :inlove: :inlove: :inlove:

-gyöngy-581 hol vagy? El kell ismernem, hogy tényleg igazad van, ebben a csapatban semmi sem lehetetlen!

ildiko44, Pharmer500#2, Gio és 14 más kedveli ezt.
  7. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Ez már a vég, ma jöttem rá, hogy nem elég csak gyártani a fejlesztést, be is kell adni - ez már az aggkori elbutulás lenne...

ildiko44, Gio, marcsi152 és 6 más kedveli ezt.
  8. Sandika

Sandika Utánpótlás-írogató

Szia Cora!
    Valóban rendes, kedves szomszédaid lehetnek, én hiába küldözgetem a felröppenőket nem nagyon viszonozzák, persze tisztelet a kivételnek:) Lehet most én is szelektálni fogok, ha nem jön a reppencs, repül a szomszéd:(
    Hogy, ne legyek off sikerült 2 házikót max-ra fejlesztenem, nagyon sokáig érnek a gazok, de küzdök ezerrel. Mindenkinek szép hétvégét és sok felröpit kívánok!

Utoljára szerkesztett: 28.10.17
    Othep, Gio, Lindus1226 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Eddig 41 pillangó felröppentve :) Holnapra összegyűlik annyi érésgyorsító hogy a 2 házikómat 1-el többször arathatom. Remélem sikerül befejeznem az eventet.

Gio és Lindus1226 kedveli ezt.
  10. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

Sziasztok ! 4 földterület ,2 négyszintes ház kész, 100 ból 66 kész. Most már a gazdaköri feladat jön. Felrüpim van bőven,fel se használom. Nem használtam gyorsítót,mert itthon vagyok és így le tudom időbe aratni. Felírom,hogy mikor jár le és akkor ülök a géphez és aratok :) nem kell végig itt várnom, Azért jó,hogy hosszú érésű növény van bent. Kár,hogy a telihold csak havonta egy napot üzemel. igazán 3 - 4 napra is nyitva hagyhatnák :) Mindenkinek további jó szórakozást és pihenést. Ja és ne váltsátok ki az ötödik földterületet mert így is meglehet csinálni bőven. Sok az a 440 növényt előállítani. Ha a végén lesz időm lehet,hogy csak a játék kedvéért megcsinálom a saját szórakozásomra.

Gio, Rebcsok, Lindus1226 és 2 más kedveli ezt.
  11. -iza52-

-iza52- Aktív író

nem értem én másképp rendeztem fel, na most melyik a jó?? a téglalap alaku és a sarkok pici kokca vagy igy?????

12. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Csak rövid kiegészítésként jegyzem meg azzal, hogy most októberben megvehető még a régi kedvező áron a jövő hónaptól már úgyis
    az emelt árast lehet megvenni. Tenni ellene úgysem lehet, vagy elfogadjuk és tovább is megvesszük, akinek nem felel meg az lemond róla.

Gio és missuzy_53 kedveli ezt.
  13. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Szió! Na, köszi a tippet xD Most, hogy így mondod, én is átállítottam rózsaszínről alapértelmezettre és megérkezett a sötét dizájn :D Mondjuk ebben kicsit túl sok a halloweeni dekor az én ízlésemnek, viszont a Térkép mellett balra lévő kis fa a Hold előtt nagyon szép! Még 10 percig nézegetem, aztán vissza a rózsára! Hanem azt még mindig nem értem, hogy miért mindig csak a fő farmon van egyedi dizájn, a szédültön és a tisztáson már nem...
    Szió! Bocsánat, hogy közbe vauzok, de szerintem nem a könyveket adogatod a házikókhoz, hanem a gyorsítót, azért nem fejlődnek a házikóid. Kétféle gomb van a házikóra kattintva, az alapján, hogy mit készítesz a bosziüstben. Van egy gyorsító, ami 1 órával csökkenti a házikó betakarítási idejét (magyarul ha négyet adsz hozzá, azonnal betakaríthatóvá válik) és van egy könyvecske ikon, ami csak akkor látszik, ha azt is szerzel a bosziüstben. Ha azt adod hozzá a házikóhoz, akkor fejlődik eggyel magasabb szintűre. Nézd meg alaposan, hogy melyiket csináltad eddig, mert valami nem stimmel!

Szerk.: Bocsánat, butaságot mondtam, mindenképp látszik mindkét ikon azoknál a házaknál, amik nincsenek maxra fejlesztve! Csak ott nincsen tankönyvecske ikon, ahol maxra fejlesztett a ház! :)

Én most ott tartok, hogy az első házikó 4-es szintű, a második csak 2-es, de termelgetem a hosszabb gazt, hogy tudjam fejleszteni...Felröpiknek én is híján leszek, de mindjárt írok a megfelelő topicba erről. Még nem váltottam ki az utolsó területet, valószínű, hogy nem is fogom, hanem helyette a gazdakörbe adogatom be az új teliholdas fákért...És még mindig nem tudom, hogy a plusz kitehetőket ki fogom-e tudni váltani, mert baaaaromi sok kell ebből a hosszabb növényből és állati lassan halad. Egyébként még ettől függetlenül is, nekem tetszik ez az event, gondolkozni kell rajta, taktikázni és valóban, van abban egy kicsit vicces faktor, hogy együtt küzdünk, még senki nem írta ki, hogy már végzett :D

taga1, HéricsBáró, Pharmer500#2 és 8 más kedveli ezt.
  14. Ananke

Ananke Fórumelemző

Hova adod be? Learatom, mutatja a sáv. Kell még valamit csinálni? Én learatom, fejlesztem, megint learatom stb.:)

ho-hoboy kedveli ezt.
  15. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Én is így csinálom:)

Ananke kedveli ezt.
  16. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Sziasztok :)
    Háttttt ez az az event amit nem olyannak találtak ki aki naponta 2-szer tud aratni és semmi nem hat rá!!
    Szóval nálam ez nem is kérdés mi lesz a sorsa!! :D
    Sikeres befejezést aki elkezdte..

maszilva, Gio, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  17. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Szerintem arra gondolt, hogy hiába gyártja a mágiatankönyveket, ha nem adja hozzá a házikókhoz, akkor azok nem fejlődnek, s ebben igaza van :)

Ananke, Gio, missuzy_53 és 2 más kedveli ezt.
  18. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok! A kis farmon 70, itt 79 méregfatermés van eddig beadva, ma kiváltom a mályvacukor fákat mindkét farmon, valamikor késő este és még marad idő a kitehetőkre is.
    Dehogynem:)zoldert meg is mutatta a felhőjét:p du. 2-kor 85-nél fogok tartani:D...este 10-kor 97-nél. Lehet, hogy a következő körben holdfényt ültetek és estére összehozok 2 gyorsítót, hogy lefekvés előtt beérjen legalább az egyik házikó még 1x...:music:

19. Lindus1226

Lindus1226 Fórummogul

A tündérházikóra kell kattintani és ha a bosziüstben kevertél mágiatankönyvet (100 holdfényfű + 8? életadó lehelet), akkor azt kell felhasználnod.

Ananke, Gio és ho-hoboy kedveli ezt.
  20. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

De azért jó ez!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.