Visszajelzés Halloweeni tündérmese - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 24.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rebcsok

Rebcsok Rutinos

Miután kiértünk az alagútból szippantunk egy nagyot a friss levegőből, és örülünk a teliholdnak. ;)

emocy91, bendi1121, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  2. hupi78

hupi78 Fórum hercege

no kérem csak nem megsértődött magácskaxDén még az elején kullogok :plehet meg sem leszek úgy 30 nál küszködik a vonalacskao_O

Sali~*.* és Gio kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

No, akkor ne izéjjél itt velem. Szedd össze magad teee. :p

bendi1121, Sali~*.* és Gio kedveli ezt.
  4. hupi78

hupi78 Fórum hercege

hát szedném de szét vagyok csúszva :oops:de további jó játékot és csevegést nektek én megyek pihenni oszt a vonal meg marad ott xDahol eddig xD:p

Rebcsok, Sali~*.*, osztrak12 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Ninett79

Heh, akkor ne dumálj itt nekem. Aludj jól... :pxD

Sali~*.* kedveli ezt.
  6. hupi78

hupi78 Fórum hercege

no majd holnap dumálok neked xDremélem addig kibirod :p:p

Sali~*.*, Gio és genka53 kedveli ezt.
  7. Ninett79

Simán :p

Sali~*.*, Gio és genka53 kedveli ezt.
  8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nekem ezzel a sorrenddel sikerült:
    - a kép linkjére kattintottam (itt a fórumos posztban)
    - a kép felületén tartva az egeret a jobb oldali egér nyomógombot billentettem-ezt a képet látom:
    A beállítás háttérképként opciót kattintva lehet dönteni, a kép eredeti méretű legyen (ez ajánlott), vagy a képernyő méretéhez igazított(ez deformál sajnos)

Mindezt a Mozilla böngészővel játszva tudtam elővarázsolni. :)

taga1, Pharmer500#2, missuzy_53 és 7 más kedveli ezt.
  9. cicanya

cicanya Haladó

Sziasztok. Azt kérdezném, hogy a gazdaköribe kiváltott "veres szemű folyandár" vagy a "szarkofágfa" hol található vagy hová lehet kitenni.

10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Teliholdas területre kihelyezhető fák a nyeremények.

Meg kell várni a következő mini-event idejét, addig a menüben fognak várakozni.

miniowl, -W-595-, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia mamarygen:) Nagyon köszönöm a segítséget de nem ezzel van a gondom, hanem azzal, hogy feltöltöttem egy rossz képet és azt nem akarja felülírni. Már kaptam bagolyban képeket amit nagyon köszönök mindenkinek, de még szenvedek vele.:D

missuzy_53, Sali~*.* és genka53 kedveli ezt.
  12. cicanya

cicanya Haladó

köszönöm

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Az event megkezdése óta inkább a csendes olvasók táborát gyarapítottam. 8)
    Igen értékes hozzászólások (nagy köszönet értük!!!!) születtek a sajnálatosan görgőzősek mellett, és aki okulni és profitálni akart belőlük, az megtehette, és biztos befejezés vár rá.
    Kiszámoltam mennyi idő kell a feladatok teljesítéséhez, megcsináltam a támogató gazdaköri 1-3 feladatsorát, és onnantól a területszerzésre és a tündérlakok fejlesztésére fókuszáltam. És bár nem is kellett volna már kiváltani az 5. területet, de gondoltam legyen meg az is, hiszen a gazdaköri, az event-felhő mellé így is, úgy is meglesz, mert meg akarom csinálni, és végig akarom vinni azt is.
    Körönként 3 + 3 + 2 tündérfa dísszel játszva, a
    főfarmom már el is készültem a felhővel :D, a támogató gazdaköri feladatból a 4/5 is kész, az 5/5 ből sincs sok hátra, majd holnap annak is a végére érek :D:

A két kisebb farmon nem váltottam ki az 5. földterület, de a két tündérlakot 4. szintre fejlesztettem, így 2*3 tündérfadíszt kapok tőlük körönként. Még 3 kör és azok is kész lesznek holnap estére. :DMost így állok velük:

Sikeres további játékot kívánok mindnyájunknak! :D:inlove:

Szia Kukori! :)
    Szerintem az újat addig nem veszi be, amíg a régit nem törlöd. Vagy megpróbálhatod ugyanazon a néven elmenteni, és akkor rákérdez a cserére, le-OK-zod, és máris eltűnik a régebbi rosszabb minőségű kép. Legalábbis így kellene működnie. ;):)

taga1, Pharmer500#2, brekkencs. és 12 más kedveli ezt.
  14. Csabigazda

Csabigazda Aktív író

Ezt is megértem: Baba Maunak nincs több mágiatankönyve. Mostmár látom az alagút végét :)

taga1, brekkencs., Rebcsok és 5 más kedveli ezt.
  15. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Szép éjszakát. Mozillával felajánlja a beállítás háttérképként simán, a Chrome viszont nem ajánlja fel, ott le kellett menteni másként a gépemre, onnan már simán be tudnám tenni háttérképnek:inlove: ha nem a HÁROM aprónép (5, 2 éves, és 10 hónapos) lenne a háttérképem be is tenném, nagyon tetszik. :inlove: Jó éjszakát Mindenkinek.:inlove:

taga1, Rebcsok, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  16. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szai Genka, gratulálok.
    Külön néven vannak elmentve és akkor se rakja be, pffff....
    Na ugye hogy ugye hogy nem kell feladni semmit előre, gratulálok.;)

brekkencs., missuzy_53, bendi1121 és 3 más kedveli ezt.
  17. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

...nálam 8 perc múlva lesz aktív a felhő...hű, ezt a rengeteget visszaolvasni se volt kis idő...pedig csak a konyhát takarítottam ki gyorsan...végre egyedül itthon, csörömpölhettem kedvemre:DxD

emocy91, brekkencs., alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Köszönöm! :)
    Én csak olvastam, meg megint olvastam, aztán számoltam, meg játszottam, és megfogadtam az okos gazdák tanácsát, ötleteit, és erre nem be felhősült?! xD:D:inlove:

taga1, brekkencs., missuzy_53 és 7 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Off lesz, amit írok, de egyik játékostársunknak fontos lehet.

Valamelyik nap írtam, hogy több üres helyem van a szomszédságban. Nem kerestem szomszédokat, csak megjegyeztem...
    Többen bejelöltek ezen a néven - mindenkitől elnézést kérek, nem ezt a farmot csinálom - köztük Beus85 is. Viszonozni akartam a tőle kapott ajándékot, de a levelem egy 1-es szintű farmra ment.
    Ha olvassa a hozzászólásom, figyelje meg, hogy másoktól kap-e levelet?

imi010, Pharmer500#2, missuzy_53 és 3 más kedveli ezt.
  20. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Csak egy gyors kérdés: az éjszakai óraátállás nem változtat az érési időn? Most aratok, ezért fontos lenne tudnom.Köszönöm és jó éjt!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.