Visszajelzés Halloweeni tündérmese - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 24.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, nagyon szívesen.
    Nem szükséges kiváltani hiszen a felhőt a Tündérlakok -lehetőleg 4-esre felfejlesztve- adják a felhősorhoz szükséges felröppenőt. Inkább itt javasolnék fejlesztést -Mágiakönyvet kell gyártanod, érés közben is lehet fejleszteni, s már a következő aratáskor több megy a csíkba.(4-esre fejlesztett 3 db-ot, 3-asra fejlesztett 2 db-ot 4 óránként. Próbálj számolni, lehet még sikerülhet (?)
    Azt kell átszámolnod, hogy a meglévő területen mennyit tudsz letermelni a hátralévő időben, -a területkiváltáshoz tetemes mennyiségű növény kell, - lehet ezt érdemes már a gazdakörbe beadni és hozzátermelni a hiányzót a meglévő területeden.
    Majd irj, hogy sikerült.

-W-595-, kutyaszálló, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Örülök, hogy olvastad a hozzászólásom! Azért írtam, mert láttam, hogy nem 1-es szintű farm jelölt be és a neved ismerős volt a fórumról.
    Kérlek, kérd a supporton a névváltoztatást, mondd azt, hogy a leveleid egy nem aktivált farmra mennek.
    Sokan megcsinálták ezt már előtted, többek közt Fekike is.

Más: anno többször leírtam a gangon, hogy a nagy farmról lépek be a fórumra ezzel a névvel, az enyém ugyan a _Cygnus_ farm is, de azt csak levelezésre használtam. Régebben még napi szinten beléptem rá, mostanában hetekig, hónapokig meg sem nyitom.

Ha sikerül a névváltoztatás, írd be az aláírásodba az új nevet, hogy tudjuk, hol keressünk.:)

Közben látom, hogy Beko is válaszolt.:D

Pharmer500#2, -W-595-, Sali~*.* és 14 más kedveli ezt.
  3. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Eddig 71 beadásom van, elvben ma este, de legkésőbb holnap reggelre a felhő üzembe lesz helyezve. És valószínűleg méég a gazdakörit is meg fogom tudni csinálni.
    Nekem aza taktika vállt be, hogy 4 terület megszerzése után 2 házikót kimaxoltam, és utána 3-3 db beadandó/aratással szuperül tudok haladni.

hajrá mindenkinek aki küzd.

taga1, -W-595-, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  4. Beus85

Beus85 Aktív író

Lassan 1 éve regisztráltam és senkitől nem kaptam levelet, barátokat is úgy vettem fel, hogy a VV-ban barátaim és megadták a farm nevüket és meghívtam őket, illetve a kolléganőm sok tanácsot adott élőben a játék kapcsán valamint sokat olvastam a fórumot és ami segítséget itt kaptam azokat fogadtam meg.

Köszönöm és írni fogok a supportnak, amint rendeződik a kérdés írni fogok.

Utoljára szerkesztett: 29.10.17
    Pharmer500#2, heureca3, -W-595- és 13 más kedveli ezt.
  5. zigiadam

zigiadam Utánpótlás-írogató

köszönöm

Sali~*.*, kutyaszálló, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  6. bsand59

bsand59 Aktív író

Először a területeket szabadítottam fel és most jönnek a Tündérházikó fejlesztések. Kettő már 4. szinten, a harmadik 2. szinten van, eddig 68 izékét szedtem ki belőlük :) A gazdaköri ezután jön. Szerintem ez már meg lesz félkézzel is.

heureca3, Sali~*.*, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  7. Beus85

Beus85 Aktív író

Szia!
    Mikor felvettelek a barát listámra akkor volt gyanús, hogy vmi nem stimmel, mert emlékeim szerint jóval magasabb szinten kell lenned mint én, de azt már elfelejtettem, hogy ezt a farmot csak levelezésre használod.
    Közben írtam a supportnak remélem rendeződik a dolog. Amúgy érdekes volt, hogy nem kapok levelet annak idején még a mentoromtól sem. De mivel a VV-ból megkaptam a segítséget és elmagyarázták a játék lényegét már annyira nem zavart.
    Köszönöm még egyszer hogy ez kiderült és írtál ide.

heureca3, _Cygnus_, ljanika6 és 11 más kedveli ezt.
  8. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Hát én megőrültem volna, ha itt tudok beszélni de nem tudok baglyot küldeni :D Nem semmi mutatvány, hogy eddig kibírtad! :D Procedúrára meg itt vagyok élő példának, nem is értem ezt a mai napig, hogy lehet két egyforma farmnév xD

Jelentés:
    Felhő pipa, délben a gazdakör 4. feladatsora is pipa, estére pedig a komplett gkör. Én utána tömegtermelésbe kezdek a gyorsítók terén. Minél több extra ajándékot szeretnék összeszedni. Nagyon tetszik mikor megdob a rendszer 300ezer tp/btp-vel. Vagy épp egy trutyiszörny tócsával, amúgy is rengeteg kell a feladatokba :sleepy:

taga1, Pharmer500#2, heureca3 és 24 más kedveli ezt.
  9. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Event kész,felhő beüzemelve!:)Még 1 kör holdfényfű és a gazdakörin is pipa!:sleepy:
    Eső és szélmentes napot mindenkinek!:D

taga1, heureca3, alpha58 és 19 más kedveli ezt.
  10. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nincs valami jo ido :eek: de Tunderorszagban minden szaraz es vidam xD
    Megis 4-re fejlesztettem mindharom Tunderhazikomat, mert mindig 100% -os szeretek lenni mindenbol ;)
    94/100-ra allok a felhoig :inlove:
    Gazdakorbol hianyzik meg 4-es gyemant es az 5-os vegig , mondtam, hogy nem aggodom ,boven kesz leszek, panikra semmi ok :p
    Mindenkinek sok sikert a befejezeshez :)

Fatther, heureca3, alpha58 és 15 más kedveli ezt.
  11. zebraful

zebraful Fórumelemző

Szia! A legfontosabb legalább 2 db. Tündérházacskákat felfejleszteni 4.szintre, mert ezek adják a pontokat. Termelni továbbra a gyorsítóhoz a növényt, mert ezzel amikor gépnél vagy rövidítheted a 4 óra várakozást. És fontos, hogy legyenek olyan szomszédjaid, akik küldik a " leheletet. " Én minden szomszédomra eventkor számíthatok. Kedd 10.óráig még van idő , összejöhet.

taga1, Fatther, -W-595- és 7 más kedveli ezt.
  12. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Jelenlegi állás 82/100, és 20 perc múlva jön még hozzá 6 tündérfadísz. Holnap reggelre kész a felhőm, vagy még hamarabb.
    4 területen termelem a növényeket, a házikók a 4. szintre fejlesztve. A gazdaköriből az 5. feladatsor is kész lesz holnap délelőtt, utána még marad idő az 5. területre, és a 3. házikó is ad még némi ajándékot. :)
    Jó eventezést Mindenkinek! :)

emocy91, Fatther, alpha58 és 11 más kedveli ezt.
  13. Farmi

Farmi Fórummogul

Sziasztok , szép napot .

Event este befejezésre kerül , felhő, gk , is .
    Grat a végzatteknek , türelem aki még ügyködik.

Jut eszembe a felröpiről :
    Utazik a nyanya a Héven , akkurátusan össze hajtogatja az ujságot amiben a világ halálozási statisztikájáról olvasott és oda fordul a mellette ülőhöz :
    - Tudta hogy ahányszor lélegzetet veszek meghal egy enber ?.
    mire a meg szólitott :
    - Fogmosással próbálkozott már ?

Fatther, heureca3, alpha58 és 11 más kedveli ezt.
  14. schill2

schill2 Haladó

Szia. Én nem vettem ki az ötödik területet,házikót csak egyet fejlesztettem,a gazdaköri készen van,a csík 87/100-on áll. Gyorsítókkal délután készen leszek.

_Cygnus_, Fatther, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  15. kpetra

kpetra Haladó

Halihó. 1 óra múlva learatom az utolsó kört és kész az event. A felhő és a GK is.
    Követtem a sok jó taktikát és a tanácsokat amiket itt olvastam.
    Köszönet érte.
    (Igaz én akár hajnalban is felkeltem ha aratni kellett. Betartottam az aratási időket, mert most módom volt rá.)
    Kitartást mindenkinek, aki még nem végzett.
    :music::p

taga1, Fatther, heureca3 és 10 más kedveli ezt.
  16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Köszönöm az eventet, nekem tetszett.Olvasni kellett hozzá és nem egy bonyolult event volt.Mindennel kész vagyok a gazdasági feladatok is sikerültek.Sose számolok, csak figyelek és olvasok. További jó eventezést mindenkinek,sikerülni fog,csak oda kell figyelni egy kicsikét. persze az idő is közbejár! Aki nem ér rá naponta 4x aratni, az hátrányban van,viszont ez csak játék!

taga1, Pharmer500#2, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

32/100

Aloha Sali~*.*
    Azt nem tudom , hogy célba érek e , de már csak szerintem 9x tudom aratni a házakat csökkentő nélkül :inlove:
    Az egyik ház fullon van , a másik a 2. szintem :p
    A gazdakör első 3 része kész :p

Fatther, heureca3, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  18. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia! Te így látod, én viszont itt ültem hajnalban és vártam + 1 órát, véleményem szerint nem számoltam el semmit, hanem a FM. az átállítás szerint csinálta. Mindegy, túl vagyunk rajta, max. nem leszek készen. Köszönöm a választ!

Fatther és szellorozsa kedveli ezt.
  19. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Csak ámulok és bámulok, hogy már mennyien kész vagytok. Nekem még sok hiányzik még nem értem el a hetvenet, de egy óra mulva meg lesz. Azt hiszem inkább a gazdakörit igyekszem befejezni mert kellenek az uj fák. Én éjszaka nem kelek fel aratni valószínű azért vagyok lemaradva.

20. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok !
    Vegre en is a felhon logatom a labamat :inlove:
    Most mar csak a GK vege van hatra 8)

Az lehetseges, hogy a kekszestokfejbol, a lanyom farmjan 2 db van 1 a felhon 1 a teliholdon, nekem meg csak 1 a felhon ?

Sali~*.*, Fatther, heureca3 és 13 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.