Visszajelzés Halloweeni tündérmese - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 24.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia Jancsika!

:eek:o_O Ezen most fentakadtak a szemeim :eek: Azt hittem le vagyok maradva a 71/100-al, mint egy tapasztalatlan, nem eventező ****len... De akkor ez nem is olyan rossz állás event vége előtt 1 nappal?

taga1, Fatther, Gio és 11 más kedveli ezt.
  2. -Palika17-

-Palika17- Fórum admirálisa

Sziasztok!

Mai nap délután kész is lettem, ezzel a jó kis eventtel.
    Nekem nagyon tetszett, hogy ismét egy egyenlő esélyes eventben van/volt részünk.:)
    Aki még dolgozik rajta, annak sok sikert kívánok hozzá és elegendő felreppenőt!
    Boldog Halloweent mindenkinek, igaz holnap lesz!:D:)

taga1, Fatther, Gio és 11 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

A 40 Kacsa Kata, meg 40 szupertrágya jól esett volna.;) Meg a 30 szupertáp is. ;) Csak a macska félrenézett és a polcról nem ezeket vette le hanem az Agyvelőlepényt. :D

Fatther, Gio, -Palika17- és 9 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Attól függ... Amitől lóg. :p
    1 körrel előrébb vagy. :)

Fatther, Gio, -Palika17- és 4 más kedveli ezt.
  5. csihi-puhi

csihi-puhi Járnitanuló

Trutyiszörnytócsa és macskatündérlak. Ez a kettő a szívem vágya.

Gio, -Palika17-, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  6. hupi78

hupi78 Fórum hercege

a kis telhetetlen:Dszia kokas barátom ;) én ezt az eventet benéztem talán befejezem de nem sok esély van ráxD látod barátom ha a szomszédom lennél ennél több üti a markodat mikor vásárolok:D:D:D

7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Elvileg 4 óránkét érik a 2 macskatündérházam . :p
    Most 3 óra múlva aratom 21:30 = 71/100
    Utána megint +4 óra és ez hajnali 1:30 = 78/100
    Megint +4 óra és ez hajnali 5:30 = 84/100
    Megint +4 óra és ez reggel 9:30 = 90/100
    Utána 16:00 érek rá és 21:00 körül. Ez 12 bigyó . Vagyis elvileg + 2 bigyóm kimarad :p

Ez a terv farmtársak :D
    Én nem értek hozzá , mi a rosz taktika . Én csak sodródom az árral .... mármint a macskákkal . Itt nyávognak szorosan a fülembe
    :D

taga1, Fatther, Gio és 8 más kedveli ezt.
  8. |Tamás|

Soha nem csinálok ilyet, hogy felkelek, de így lehet, hogy egy késői fentlétet be kell iktatnom ma, hogy holnapra kész legyek... Persze ilyenkor jön egy Ferencváros - ETO rangadó is, amiért ugye utaznom kell, melóból lelépni stb stb... ejj... nehéz lesz... még a puffint is frissítenem kellene, csak nincs meg a torrent oldalam, így nem tudom honnan lesz friss pro verzióm.. :(

Fatther, Gio, -Palika17- és 6 más kedveli ezt.
  9. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Bizony-bizony, ha a "paraszt" nem vet, nem arat, a városi nem eszik... - ez így van, úgy pár ezer éve.. 8) Úgyhogy minden tisztelet a "földművelőké", hogy szelídebb legyen a jelző, és nehogy bárkit megsértsen. ;)
    Gazda: ideals20111ID: 33849186

taga1, Fatther, Gio és 4 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

És azt mondtam már , hogy méregcseppet vetettem egész nap , hogy a fákat is ki tudjam szedni ? :D
    Az nem tudom , hogy az 5. feladat kész lesz e , eddig nem terjedt ki a számolásom :cry:
    Habár az első részét meg tudom csinállni:p

Fatther, Gio, -Palika17- és 2 más kedveli ezt.
  11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Küldök neked cserekor, akkor megnyugszol? :D
    Szia hupi:) Senki nem tart vissza, gyere csak gyere. :D:D
    Na ne mondd már hogy nem fejezed be.:cry: Mi hiányzik? Felrepit tudok küldeni.;)
    Ha növény hiányzik az van a kosárban.

Fatther, Gio, -Palika17- és 6 más kedveli ezt.
  12. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Csihi-Puhi nem nyugszik meg!>:( már én is megÍgértem neki a szörnyikét, de nem hatotta meg.:DxD

Fatther, -Palika17-, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. tundee73

tundee73 Törekvő

Jó estét mindenkinek! Nekem a technika ördöge megint közbe szólt...ma órákon át nem volt netem,de mióta ez a szolgáltató át vette,sajnos többször előfordult...(kalásznet)!..:( Nem tudom kész leszek-e 57 aratásnál tartok a tündérfánál,ma már csak egyszer tudom leszedni,mert ugye (öreg) vagyok aludnom is kell..:) kapok 6 db-t...na mindegy majd meglátjuk mi lesz holnap! Ha volna egy kis angyalom aki éjjel leszedné akkor talán kész lennék!..:) Sok sikert mindenkinek!!!:)
    UI: kukori80 gazdát én is szeretném szomszédnak..:)

14. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

Sikerült felszabadítanom az 5. területet is, szeretném látni, milyen mindkét növény beérése után, a fa gyönyörű, mindenképpen megörökítem.
    Jelenleg így néz ki :) Ráadásul kaptam még egy Macskatündérlakot is és egy Trutyiszörnytócsát, a Gazdaköri is jól áll, egy szavam sem lehet, egészében véve, számomra ez az event visszahozta a régmúlt idők Farmeramáját , volt benne taktika, egy kis csavar is, a grafika gyönyörű, persze csak a magam nevében beszélhetek és gyerekek nekem vannak a legtutibb szomszédjaim, puszi nekik a rendszeres ajikért :inlove:

Ui: Amit az eventcsevegő elején írtam a CT-vizsgálatról, hogy elküldeném az event kiagyalóját, hát nem vonom vissza, hanem én is elmegyek vele, mert az event végére megszerettem az egészet:p;):cry::)

Utoljára szerkesztett: 30.10.17
    taga1, Fatther, Gio és 10 más kedveli ezt.
  15. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok!
    Az biztos hogy nem tudom befejezni az eventet:sleepy:odafigyelek mikor kell leszednem de nem fog sikerülni a felhősor:(
    földterületek teljes egészében mükszik;)a gazdaköri kész a fák is megvannak ezekért dolgoztam leginkább:p
    de majd meglátjuk van még egy kevés idő;)szép estét mindenkinek.

Fatther, Gio, Imi* és 4 más kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Srácok de kis osztogatós kedvetekben vagytok! :D Hát ha nem hallgatja meg én szívesen fogadom :p

Tündérmacskusz engem is elkerül! De nem adom fel, gyártom a gyorsítókat hátha mégis besétálnak a kis nyávogós tündérkék :)

17. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Köszönöm a jó tanácsot, de 7 éve bajlódom a farmmal, nem biztos, hogy abbahagyom. Amúgy pedig nem tartom normálisnak, hogy 3 és fél óránként szóljon az ébresztőóra, ha éppen napközben nem ér rá az ember játszani. Inkább nem fejezek be egy-egy eventet, ha úgy alakul.

18. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia Tamás.

Küldtem neked bagolyt.

genka53 kedveli ezt.
  19. Petike1968

Petike1968 Fórumprofi

Ha elkerül csere napon kopogtass nálam!:D a kettőből egyet talán tudok nélkülözni.

feki13 kedveli ezt.
  20. |Tamás|

Szia. Köszönöm. Ment a válasz ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.