Hatodik képregény event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 5.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Szia
    Én "csak olvasgatom" az írásaidat:) Olyan figyelemmel és odaadással, hogy belefáradok:) A végén elvigyorgom magam, mert hiába a hatalmas odafigyelésem, nem értem:)Ez az én gondom:)
    Ebből a 7-ik lépést és a 30 szöget, kalapácsot és fát tudtam megjegyezni.
    Na, de kezdetnek elég ez nekem. Kis derű, nagy magányomban:(
    azt, hogy mennyire értékellek, nem merem (fonetikusan sem) leírni, mert úgy repülnék, mint a győzelmi zászló!!!!!!!!!!!!:)

Pharmer500#2, Tüsike56 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  2. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Szia
    Szerintem vagy már Te annyira "régi", hogy tudod, de leírom.
    A Tölgy csúcsán van az Élő legenda, az alatt a második rúna a több TP-ét adó.

3. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

köszi, igazad van, közben rájöttem. Olyan régen váltottam ki, hogy elfeledkeztem róla.
    Mivel a földjeimen fák és ólak vannak és csak eventkor vetek, nem foglalkoztam ezzel a 10 %-kal, pedig most milyen jól jön.

Ez a plusz 10 % azt is jelenti, hogy a 110 % rekeszes bónusszal összeadva + 120 % TP bónuszt nyerhetünk.

Így kitehetős TP bónusz nélkül is elég 3 aratás a 8 órás növényből a 60.000 TP-hez.

Ezek szerint úgy alkották meg az első feladatot, hogy ha ügyesek és precizek vagyunk, FA ráfordítás (korábbi a tojásokért vagy mostani) nélkül is teljesíthessük azt 3 aratással.
    Jó eventezést:)

Utoljára szerkesztett: 6.11.14
    Pharmer500#2 és genka53 kedveli ezt.
  4. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia ! Köszi most már kezd megvilágosodni .

5. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Kedves Gazdatársak! Olvasok, olvasok, próbálom jegyzetelni is:p, mit ne felejtsek ki... a cél érdekében. Egy kérdés, nekem az 1 szem sárkány a kergén van kirakva, "Ő" is hat minden területen vagy, csak ott, ahova ki van helyezve?

6. dereret

dereret Fórumőrült

Szia
    Minden területen és mindenre hatnak a "tojások" aratásuk után /Táltos, sárkány, bagoly, varjú/.

7. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Én is ulmo12 számolása szerint fogom csinálni.
    A mai napon felszaporítom a magokat szupertrágyával, csatnival, 2x2-n (első körben kacsakatával).
    Amíg a 8 órást szaporítom és nem fekszek le (kb.22 óra), addig bőven belefér a 4 órásból csak vizezve 1x1-en legalább 400 mag ültetése. Ebből meg lesz a 2. feladathoz szükséges mennyiség.
    Este berakom a 8 órást 1x1-re vizezve, reggel megeszek mindent, még a Rackót is!, aztán a 8 órás 3. aratása után (estére) készen is van az első két feladat.
    Megépítem a műhelyt és már ki is teszem. Szombat reggelre 3 lapátom készen van.
    Aztán csak termelek, gyártok, aggódok a felröpik és a net vagy más váratlan helyzetek miatt :)

8. Gvali0105

Gvali0105 Utánpótlás-írogató

Sziasztok gazda társak nekem majdnem mindig a felrepenö okoz gondot az(82.es szint mind a 2 kupában a 15. ket csinálom a rúna még nincs ki váltva ha ki váltom de még nincs meg az össze kupa az számít valamit .mert taktikáznom kell előbb ültetek hosszú érésűt és event startkor szedem így általában elég.
    köszi a segítséget
    vali07

9. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Igen, számít. A rúnát kiválthatod akkor is, ha a kupák nincsenek teljesen készen. A hatásuk összeadódik és az egész farm területére kiterjed. Sokkal több felröd lesz, csak ne felejtsd el be is tenni a kupákat, nem elég csak kiváltani a tölgyön a rúnát.

10. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Ha jól értelek, a bölcs tölgynél még nem váltottad ki a legendát? Váltsd ki gyorsan és pakold be a kupákat! Nem baj ha nem fejezted be őket! Az állatos még nekem sincs készen!!!

11. Gvali0105

Gvali0105 Utánpótlás-írogató

köszi szépen sokat segitetél
    köszi azon leszek

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.11.14
    bogisaci60 kedveli ezt.
  12. tornász2002

tornász2002 Járnitanuló

A kérdésem az, hogy a parti malomlapát fog-e kelleni valamihez? Mert ha felteszem a felhősorra az ólat, akkor nem fog lapátot adni.

13. szalaip

szalaip Fórumprofi

Sziasztok!

Nem olvastam végig most a hozzászólásokat, így nem tudom írtak már hasonlót vagy sem.
    Tegnap próbaképpen komfort talajba lett ültetve spárga hiszen az is 48TP-t ad. Komfort talajon kacsa katával 153,6Tp jön le róla minden bónusz nélkül. 1*1 es földön szintén kacsa katával megszórva 37.2TP-t ad. Ha úgy számolok, hogy komfortba ültetve ami 169 föld+ köré 1*1 100 föld, akkor elméletileg 1 aratásból meg is van az egész. Persze a komfort talajra mindent szórni kell+ a TP növelőket is be kell vetni.
    Komfort talajban 169*153.6= 25958.4Tp erre a 110% bónusz, de ki mit aktivál mellé. De mikor megérik elindítjuk az órát és az aratásból meg is van már a kellő mennyiség és a magok száma is szépen megugrik ilyen aratástól. Simán letermelhető 24 óra alatt akkor is ha nem aktiválunk annyi tp bónuszt.

Utoljára szerkesztett: 6.11.14
    -vadocka70- kedveli ezt.
  14. szalaip

szalaip Fórumprofi

Egy kérdés viszont lemaradt ami számomra még érdekes.
    Amit építenünk kell event közben terményes ólat. Arra lehet aktiválni mézeskalácsot ami gyorsítja a termelést? Vagy semmi ilyen nem hat rá?

15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    3 darab szárnybontogató a nyereményünk.
    Terményének felhasználásáról még nincs információnk.

16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kedves Laboviti, én is szeretnék kérdezni valamit. Az óra alatt megszerzett Tp-ok jóváíródnak a farmunkon is vagy azokat csak a feladatba számolja be? Mert ha jóváíródnak, akkor a szigeten bekacsakatáznám a komfort földet.

kutyaszálló és mamszi5107 kedveli ezt.
  17. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Az event ismertetőből eltünt a feladathoz szükséges db-számok,beadandó tételek felsorolása.Tegnap még ott volt a táblázat.Meg akartam újra nézni,mert nem tudom mihez viszik a sok vakondot.Meg,nem sokára event,érdekelne mennyit kell termelni.

LBetti kedveli ezt.
  18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A tesztelési eredmények azt mutatják, hogy a gyakornoki szárnybontogató érési idejére hatással van a mézeskalács bónusza.

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  19. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Én is ezt akartam írni, másik farmon is megnéztem, ott sincs.

20. szalaip

szalaip Fórumprofi

Kedves Laboviti!

Köszönöm válaszod, ez egy jó hír így reggelre :D

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.