Hatodik képregény event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 5.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. doraemon24

doraemon24 Törekvő

Sziasztok! Ez az event eddig a legjobb.Nem kell semmit beadni! xDxD

mária4702 és LBetti kedveli ezt.
  2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A tesztelési eredmények szerint a Tp vonalon is nyomon követhetjük az eventnövények aratása után begyűjtött pontokat.

Pharmer500#2, Gio, mária4702 és 2 más kedveli ezt.
  3. Laboviti

Szia!
    Egyelőre a türelmedet kérem.

4. vm68

vm68 Rutinos

Sziasztok!
    Nincs időm visszaolvasni, ha valakinek segítség a számolásom, szívesen megosztom.
    Este olvastam egy pár túl bonyolított számolást, gondoltam hogy van egyszerűbb is, nem mindenkinek van több ezer db szupi trágyája.

Simán meglehet csinálni az eventet, nem kell semmit idegeskedni. Ha éjszakára elveted 1x1 kockán a 8 órás növényt, reggel mikor beért elindítod a 24 órát, learatsz és már csak 40 445 pont kell. Utána 1x elveted a 8 órás növényt meg 2x a 4 órást és kész van. De bárhogy lehet variálni ahogy jobb az időbeosztás. Persze meg kell enni
    1 db húsvéti lekvárt
    1 db cukkinis almatortát
    3 db répáskenyeret
    1 db pinki sütit

32 pont : 4 kis kockával= 8 tp + 110 %= 16.8 x 776 kockával= 13036

48 pont : 4 kockával = 12 tp+ 110%= 25.2 x 776 kockával = 19 555 Tp

1. aratás: 60 000 - 19 555= 40 445
    2. " : 40 445- 19 555= 20 890
    3. " : 20 890- 13 036= 7 854
    4. " : 7 854 - 13 036 = - 5 182
    Ha reggel 8-kor kezded és nem pontosan aratsz akkor is legkésőbb este 21 órára kész ez első feladat .

5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ha a mézes kalács hat rá,akkor a pünkösti csokor is és az mégis csak 10%-kos.Csak győzzük a bónuszokat cserélgetni és bele ne gabalyodjunk!

Claunyuszi, BZKati, Pharmer500#2 és 3 más kedveli ezt.
  6. maya

maya Fórumprofi

Jó reggelt, nekem is ez a kérdésem de látom már megelőztek, várok türelmesen!?

7. Renata20

Renata20 Fórum-zöldfülű

sziasztok valaki el tudja kuldeni a feladatokat, mert sajna nalam nem latszik es igy nem tudok tervezni

elore is koszi

8. dereret

dereret Fórumőrült

Szia

Olyan nagy tervezést nem igényel: 14 órakor reméljük indul az event, aratsz, majd a 2x5 magot elveted, ahogy szoktad, utána felszaporítod és mire meglenne a kellő mennyiséged az első feladat óra-indításához, addigra biztos látszani fog a teljes eventleírás.
    Egyébként a 8 órásból kell majd 15 ezer db, a 4 órásból 10 ezer, 950 felröppenő, 32 lapát melyhez építesz majd 3 ólat.

kutyaszálló kedveli ezt.
  9. Laboviti

Szia!
    Egyelőre a türelmedet kérem. Technikai problémák miatt nem elérhető a táblázat.

10. Renata20

Renata20 Fórum-zöldfülű

Koszonom szepen

11. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Ha nem kérdezed, én sem foglalkoztam volna vele:)
    Hisz oly régen volt:)
    Nem lesz ez olyan vészes, mint ahogy kinéz:) Olyan "mindent bele":)

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  12. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Ha Laboviti mézeskalácsot mondott, akkor maradjunk ennyiben. Mi nincs honnan tudjuk, hogy a tesztelésen mi hatott rá.
    A Pharmer hozzászólásának a végén ott vannak a feladatonkénti mennyiségek mindegyik növényből, felröppenőből. 5 feladat van, ahol 0-t ír oda nem kell semmi az adott növényből.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hatodik-képregény-event-csevegő.11453/#post-91534

13. Laboviti

14. emancika

emancika Aktív író

sziasztok! a tojással nem vagyok képben, rákerestem, s feladott Titeket, világosítsatok már fel, hogy milyen tojásról van szó :-(

15. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Tüsike56 kedveli ezt.
  16. Dikegyparaszt

Dikegyparaszt Utánpótlás-írogató

Úgy döntöttem, hogy csak belekezdek, mindegyik farmomon...lesz, ami lesz alapon...komforton csinálom, úgy elég gyorsan meglesz az első feladathoz szükséges TP mennyiség, remélhetőleg elég szupitrágyám lesz hozzá...ha jól számolom kb. 200-300 közötti szupitrágya szükséges a Tp megszerzéséhez, a farmmunkás kupon miatt muszáj teljesen megcsinálnom az elsőt, mer csak 1 farmon volt lehetőségem 48 órára venni arató-vetőgépet..remélem, hogy idővel módosítják a farmmunkás kuponokat ( a jobb kihasználtság miatt), 15 percesekre, mert az sokkal hatékonyabb és jobb lenne, mint a 3 órás....sajnos tojásaim nincsenek, így a többi Tp növelőt kell használnom, de abból sincs sok...sűrűn jönnek az eventek és sajnos kényszert érzek, hogy mindegyiket megcsináljam, kivéve a kakukk, teliholdas....hát Hajrá Mindenkinek, sok felröpit és sikeres event befejezést kívánok!!!

agi967 kedveli ezt.
  17. -Viharka-

-Viharka- Utánpótlás-írogató

Sziaszok! nincs időm végigolvasni mindent, lehet már felmerült a kérdésem:
    A feladatban szükséges lapátok előállításához vakond is kell vagy csak táp? A feladat leírásánál lévő szárnybontogató 1 tápot ír, egész lent, a megszerezhető ajándékoknál pedig már vakond és táp is szerepel.
    Köszönöm előre is a segítséget!

18. Laboviti

Szia!
    Az event teljesítéséhez a gyakornoki szárnybontogató etetése során vakondtápot használunk fel.
    Az 5. feladatban megnyerhető szárnybontogató ól működéséhez szükséges majd a vakond.

19. krisztha

krisztha Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A felhősorra kihelyezett Szárnybontogatónak a felhősor lezárásakor kell a két vakond és a táp, vagy csak ha a farmra teszem ki akkor?

20. .Sookie69.

.Sookie69. Törekvő

Szia:)
    Csak a farmra kitett ólak kérnek tápot:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.