Hatodik képregény event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 5.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Nincs is ezzel semmi gond. Egy kicsit sok volt a hiba, de a magasabb szinten levők, minden akadály ellenére, időben teljesítették az eventet. :)
    Nagyon szépen köszönjük, hogy végre ránk is gondoltak és külön köszönjük a Moderátoroknak a türelmet! Igazán csodálatraméltó volt, amit most csináltatok!

Gio, kutyaszálló és csio70 kedveli ezt.
  2. frenco65

frenco65 Fórum-zöldfülű

Köszi!
    Figyelmetlen voltam, de erre nem is gondoltam.
    Még egyszer köszönöm a segítséget.

3. Liliom44

Liliom44 Haladó

A tanulság: el kell kezdeni, jutsz, ameddig jutsz, aztán meggondolhatod, hogy befejezed-e. Ezek teszik izgalmasabbá a játékot. Az időd függvényében valamit csak nyerhetsz. Várom a beigért bónusz kódját. igaz, hogy már befejeztem, de az ajándék mindig jól jön. Ne adjátok fel, még van idő bőven.

balalajka és mária4702 kedveli ezt.
  4. Temire

Temire Utánpótlás-írogató

Sziasztok, hát most készültem el :) Nagy meló volt az biztos. Remélem az a bizonyos bónuszkód, amiről a farmveréb csicsereg, az megfelelő lesz. Aki még küzd a felröpikkel meg a többiekkel annak jó nagy rakással :)

Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  5. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok.Titokólak: macskaházacska és sasfészek. :(

Gio, mária4702 és Marika312 kedveli ezt.
  6. pupuka72

pupuka72 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem sok reményt fűztem hozzá, de végre elkészültem én is. Hát nem unatkoztunk ez alatt az event alatt, az biztos :D
    Titokfáim: szakuracseri, 2db berkenye XXL, virágdrót, citrom XL
    Titokólak: retró++ hódvár, egérke

A még küzdőknek kitartást.

Gio és mária4702 kedveli ezt.
  7. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szupi szép napot!!
    A bónuszkódrol, tudtok-e valamit???
    Úgy megelégedtem magammal, hogy kész az event, megyek is a hangulat karbantartóba!! ( kocsma)
    De tényleg ám!!
    Igaz! Ulti parti lesz! :D :D

Gio, mária4702, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  8. Sylja

Sylja Fórumgróf

xD Kíváncsi lennék a statisztikára: hányan keresik kétségbeesetten a harmadik szárnybontogatót, miután egyet már kipakoltak a felhőre ... xD
    Ha strigulázni szeretném, kevés lenne a fekvő A/4-es lap, valami pénztárgépszalag kellene, biztosan ;)

misómasa, mária4702, -happy58- és 4 más kedveli ezt.
  9. hétfő2013

hétfő2013 Fórum-zöldfülű

Nagy a csend róla pedig nagyon kellene mert ezt ez evetet jól elcseszték ennyi hiba még sose volt
    Kérdés MI lesz a BÓNUSZKODDAL?????

Apóca72 kedveli ezt.
  10. kisördög

kisördög Járnitanuló

Sziasztok!

Kész lettem az eventtel, igaz, csak a hosszabbításnak köszönhetően.
    Ha az eredeti időpontban lett volna vége, akkor 19 felröpi miatt buktam volna.

De így nagyon örülök, gyorsan be is izzítom a felhősort, és a titkosakat. :)

Aki még csinálja, hajrááá!

mária4702 kedveli ezt.
  11. Lili060504

Lili060504 Törekvő

Tegnap nem tudtam belépni se laptopon se telefonon sem sehol márcsak 31 felröpi hiányzik és kész. 3óra és aratom a rózsát.

mária4702 kedveli ezt.
  12. HEGYMANÓ

HEGYMANÓ Haladó

Sziasztok ,én nem találom a gyakornoki szárnybontogatót ,pedig most arattam be.Az utólsó feledathoz a 3-at.Megint hiba van ,vagy elvitte a jeti,?

13. picurka23

picurka23 Fórum-zöldfülű

Amikor be akarod adni a feladatba, akkor meglátod, ott lesz a beadandóknál!

mária4702 kedveli ezt.
  14. Málnahab

Málnahab Rutinos

Az utolsó feladat nyereményeként kapsz 3 szárnybontogatót, ebből 1 megy a felhősorra :)

mária4702 kedveli ezt.
  15. Lydia01

Lydia01 Haladó

Ha jól sejtem, a terméket akartad beadni, de az 5. feladat magát az ólat kéri beszállításra. Tedd be az ólakat a menübe és akkor le tudod adni.

16. 1998xD

1998xD Utánpótlás-írogató

Megértek a titokólak!! (Csak ma tettem ki őket.) A négy farmomon a következő eredménnyel: Béka (nem volt), narancs ló; gólya, béka (itt sem volt); vakond, medve (annyi baj legyen!); sün (nem volt), narancs kaptár.

Ennek tükrében részemről minden event-probléma meg van bocsátva!! :D

17. HEGYMANÓ

HEGYMANÓ Haladó

Igen Köszönöm neked:Lydia01 igazad van ,el keresgethettem volna még egy jó ideig mire rájövök,köszike.!!!

Lydia01 kedveli ezt.
  18. Tirolo

Tirolo Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Az én eventem megint a felreppenőkön fog elúszni. Még mindig 200 hiányzik. :(

19. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Sziasztok

Nálam ez az egész titok dolgok kész katasztrófák. 2 xxl körte, 1 xl datolya 1 só, halásztanya sárga, mosómedve már a 3., ilyenkor még az az öröm is eltűnik, hogy megcsináltam az eventet. :cry:>:(Ment a pajtába mind.

20. Lydia01

Lydia01 Haladó

A mosómacikat még most pakold ki, míg jó áron el tudod őket adni a piacon. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.