Hatodik képregény event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 5.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Pálgazda-

-Pálgazda- Utánpótlás-írogató

91. szinten vagyok:(

2. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Igazán nincs mit ;)
    Igen jól írod db-ot is növel és több tp-t is ad.
    Nem tudom hogy állsz de hajrá nem szabad feladni csinálni kell és össze jön :)

3. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Tp nővelőkkel?

4. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Én is ezért ajánlottam Neki, ha van rá idő jobban megéri, mert hamarabb kész.

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Ezen a szinten már jár a Tp bónusz az ajándékdobozban. Ha megadod a pontos ID számot és farmnevet ellenőrzöm.

6. Domokos2000

Domokos2000 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Figyelmetlenségből elindítottam a "megegyezést"? Vissza lehet vonni? Ha nem akkor elvesztem az addig termelt növényeket?

7. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia, én írom mit mikor kapok, 89.szinten vagyok az elmúlt 30 napban 4x kaptam15% 30 perces tp táblát .

Gio és _Cygnus_ kedveli ezt.
  8. szupernagyi5050

szupernagyi5050 Junior szaki

Szia, még nem késő olvasd el 628-as hozászolásomat, ha van mindenből elegendő(szup trágya, kacsa kata trágya)és megtudod enni a termékeket, vannak tojásaid akkor egy aratásból kész vagy.

9. Laboviti

Szia!
    Már többször leírtuk ebben a topicban is ha nem teljesíted 24 óra alatt a 60000 Tp értékű eventnövény termelését, rész jutalmat kapsz az első feladat nyereményeiből.
    Ezt követően teljesítheted a soron következő feladatokat.

10. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Szia!
    Én is észre vettem, nem számolja csak az egész számot! Neked cak 105 számol! Egy aratásnál nekem 81 Tp-vel számolt kevesebbet!

11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ez csúcs! hamarabb sikerült,mint,hogy gondoltam és lehetséges.Örülök !Engem ki sem lökött a gép,mégis reggel 6 órára végeztem!Akkor sikerült visszaállítanuk az órádat és a növényeidet?Gratula.

georga06, mamika57 és kukac42 kedveli ezt.
  12. Laboviti

Sziasztok!

Megkérek Mindenkit ne "profilomon" keresztül üzenjetek.
    Nincs kapacitásom az ottani kérdéseket is megválaszolni.
    Bízom a megértésetekben.
    Elnézést a személyes vonatkozású posztért.

Gio, Magdusnéne, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  13. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    hát egy kicsit megdöbbentemo_Oo_O,ja elfelejtettem reggel indítottam az órát
    nekem most lett készen a 24 órás első feladat,ahogy learattam eltűnt az óra és kiadta az ajándékokat, sőt tovább léphettem a második feladathoz:D:D
    most a harmadiknál járok:p:p

Utoljára szerkesztett: 7.11.14
    Gio, georga06, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  14. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Már akinek...neked lehet,mert nem hallgatod meg a gazdatársak tanácsát.Nagyon jó,gazdag nyereményű event.Nekem van titkos ügynököm,de sok játékosnak nincs.Ha elrontasz valamit,ne az eventet szidjad.:)

Gio, Zseby86, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  15. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Az órát igen a növényt nem. Eltűnt 19 ezer TP-m. Aztán arattam azzal kaptam 25 ezret az megmaradt már reggel újabb aratás és még hiányzott 942 tp. No azt szupertrágyázva behoztam így reggel 8-kor lettem kész.

Gio, Zseby86, jószántóvető74 és 4 más kedveli ezt.
  16. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Én 93 szint, de én sem kaptam még soha tp növelőt csak ananászos sütit a szigethez

17. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Szia!
    Én is így csináltam 775 kis kockán három aratással meg van!

18. Laboviti

Pl. október 27-én 08:35 órakor kaptál 2 órás 50%-os Tp bónuszt.

19. Laboviti

Kérlek, ezt a témát ne ebben a topicban feszegessük. Ha megadod az ID számod egy segítségkérő részlegben utána nézünk Rackó ajándékainak.

20. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Gratulálok:) Én most aratok majd, remélem nekem is meg lesz időben:D

kutyaszálló kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.