Hatodik képregény event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 5.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. agi7604

agi7604 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Jól értem az event leírását, hogy az időre végzendő feladatnál csak a TP számít? Tehát a learatott növény a pajtába kerül?

2. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Édes rózsalekvár.+20%bonus

3. Marika312

Marika312 Fórum császára

Kedves Laboviti !
    Sürgős segítséget kérek szépen ! - az óra járt, 14,41 volt hátra, egyszer csak eltűnt, és kiírta hogy kaptam 3 csemetét 7 pörgetést, 3 db 3 ó kupont. - Nekem sikerült volna leállítanom ? - Növények beültetve, egy órán belül arathatnék, azon dolgozom, hogy elérjem a 60ezer Tpt, (jelenleg 42.646 volt az órában).
    Köszönöm szépen, ha segítséget kapok.
    Ui.
    most olvasom a Fórumon, hogy hiba van. Kérdésem akkor is fennáll, és mit tegyek, ne arassak le 35 perc múlva ?

4. DoloR5

DoloR5 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    nincs meg a műhelyben a gyakornoki szárnybontogató..... Hol kéne keresnem?

5. bakfis

bakfis Fórumszaki

Nagyon izgulok, 20 perc múlva indítom az órát, el ne bénázzak valamit :S Amúgy nagyon izgalmas ez az event, tetszik és a nyereményei is tetszenek...

Numiz kedveli ezt.
  6. munkás-paraszt

munkás-paraszt Járnitanuló

Köszönöm a választ, a baj csak az, hogy ez arany rekeszes és az már foglalt. Próbáltam már, de nem jön össze... sajna.

7. agi7604

agi7604 Utánpótlás-írogató

Most nem találom, de jó pár hozzászólással ezelőtt írta valaki, hogy az aratás beadott beadott többek között 3 db répás kenyeret. Én tudom rosszul, hogy csak az idő adódik össze, a TP % nem?

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

9. Siracusa74

Siracusa74 Járnitanuló

Szia :) A muhelyben a vakond ikon alatt talalod!

10. -East17-

Szia!

Csak az idő adódik össze a hatás százaléka nem.

11. DoloR5

DoloR5 Fórum-zöldfülű

Elnézést kérek, megtaláltam a vakondéknál:)

12. munkás-paraszt

munkás-paraszt Járnitanuló

Az idő adódik össze.

13. -East17-

Szia!

Így van, csak a TP-t veszi figyelembe és a növények a pajtába kerülnek.

14. tibidabo

tibidabo Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szerintetek a 4 órás, vagy a 8 órás növényből lehet hamarabb megszerezni a 60000 Tp-t. (Tp növelőkkel együtt) 1*1-es területen.
    Előre is köszönöm

15. balalajka

balalajka Törekvő

Szia!

Az ezüst rekeszbe csak a répás kenyeret tudjuk betenni, más ezüstös tp növelő nincs.

16. -East17-

Szia!

Nem is kell keresned. Menj a Műhelybe és építsd meg a szükséges Gyakornoki ólakat a folytatáshoz.

17. -East17-

Szia!

Csak menj a Műhelybe és építsd meg a szükséges Gyakornoki ólakat. Ott lesz a 3 terv az építkezéshez.

18. Szabina32

Szabina32 Utánpótlás-írogató

Én vegyesen csinálom, de több a négyórás! Két aratásból 30000 tp már megvan az órám meg 23:03-ra lett viszzaállítva :D :D :D

19. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Jaj na végre túl vagyok. A kicsi vakondkák már dolgoznak. Csak, hogy ne legyen minden olyan sima ügy, a délutáni aratásnál elfelejtettem a ra csatnit. Így most elég kevés lett a 8 órásom. Sebaj, majd bepótlom. Pedig reggel kómásan kávé nélkül, pizsiben minden ment simán, mindent megettem. Van ez így.

20. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Ne izgulj, és főleg ne kapkodj, csak nyugi, kerüljön minden a helyére.;)

bakfis kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.