Hatodik képregény event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 5.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Kedves East17 ! - bocsánat, nem sürgetésképpen irom le ismét, - de kérdésem, mit tegyek, eltűnt az óra, megadott bizonyos jutalmakat, de nekem még 14,40 volt hátra az időből és a növények a földben, amit 30 perc múlva arathatnék.
    Nálam nem jött vissza az óra - a második feladat nyílik meg.
    Kérem válaszod, köszönöm szépen.

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ahogyan írtam az előbb: a hibát javították, a szoba ismét nyitva van. Kérlek lépj ki és vissza majd ellenőrizd ismét.

3. Pumukli17

Pumukli17 Aktív író

Sziasztok!
    Először nemesítettem rózsát, a végén adott %-os bónuszt, hol kell keressem? Hogy aktíválódik? Arattam már azóta és magától nem lett több TP. Köszönöm

4. agi7604

agi7604 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ!

5. munkás-paraszt

munkás-paraszt Járnitanuló

Köszönöm! Pedig bizakodtam, hogy csak én nem találom.

6. agi7604

agi7604 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a válaszokat! Mégsem maradtam le semmiről :)

7. -East17-

8. kekatka

kekatka Fórum-zöldfülű

Szia!
    17 óra 07 perckor teljesítettem az időhöz kötött feladatot!
    Lennie kellene 65405 TP-nek de az utolsó aratásomat nem írták jóvá!
    Nézzétek meg legyetek szívesek! Köszi. kehonorka ID10591249

9. Marika312

Marika312 Fórum császára

Kedves East17 !
    Megtettem, kiléptem, vissza, az óra nálam nem jelent meg újra. Két böngészőt is kipróbáltam. Kérem a segítséged, mi a teendőm?

10. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Éjfélre meg lesz a 60000 tp:D Még sem szedtem le a szédült szántót és a Bölcs Tölgyet:), így is sikerül (remélem legalábbis):p:inlove:
    Itt 600 csp a trágyao_OxD
    Ennyit nem adok érte, inkább beállítom a telefonom, nehogy elaludjak:music:

11. anya-banya

anya-banya Utánpótlás-írogató

Szia East17.Irod a hibát kijavitották. Az Óra nálam 22,o4 percet mutat 11 óra helyett.Tulajdonképpen ott vagyok mintha nem ültettem volna14 órakor semmit.Készen kéne lennem 1 pillanatra kinyitotta az 1.szobát,majd gyorsan bezárta.ID 26370385.Köszönöm a válaszod,legyen szép estéd.

12. Zseby86

Zseby86 Fórum-zöldfülű

Tegnap felszaporítottam a magokat, este beültettem minden 1x1 kockát 8 órás gazzal vizezve. Normális emberhez hasonlóan én is aludtam éjszaka. Reggel megettem mindent (én kávét ittam), elindítottam az órát és learattam. Újra elültettem a 8 órást vizezve, elmentem dolgozni, délben egy gyors aratás és újra ültetés következett. Kb. fél óra múlva aratok és készen van a 60000 TP, 1. és 2. feladat kipipálva.
    Szóval, aki akarja, az meg tudja csinálni, és még szupertrágya, kacsakata százai sem kellenek hozzá.
    El kell olvasni az eventismertetőt, tájékozódni a fórumon, ahol szerda óta tanácsok, ötletek, számítások olvashatók különböző variációkban, különböző élethelyzetekre szabottan.
    Nem az eventben és a készítőkben van a hiba, ha valaki figyelmetlen, és még arra sem képes, hogy visszaolvasson legalább egy lapot, csak háborogni tud.
    Nagyon sok játékostársam és a modik is folyamatosan ugyanazokra a kérdésekre reagálnak nagy-nagy türelemmel és jóindulattal, amiből egy keveset te is magadévá tehetnél.

BZKati és Gdominik kedveli ezt.
  13. bobita

bobita Junior szaki

Én reggel arattam felesben 4 órásat és 8 órásat. Előtte aktiváltam az órát és elfogyasztottam a Tp. növelőket. Azóta 4 órásat aratok, még 1 aratás és meg van a 60 000. Csak a bahamán pakoltam le mindent, a többin maradtak a fák is.

14. ercsi05

ercsi05 Junior szaki

Nagyon elkeseredtem, mert kicsit figyelmetlen voltam, hogy csak eventnövényekre számolt Tp-t. Így nem tudtam megcsinálni az első feladatot. Sajnos egyébbként sem tudtam volna, mert dolgozni is kell menni. Jó lenne, ha ismételni lehetne az első feladatot. Ilyen még nem volt, hogy nem lehet ismételni, nem is gondoltam rá.
    Kérlek benneteket, változtassatok rajta!!!

15. -East17-

Szia!

A jelzett időpontban még nem volt kijavítva az első szoba hibája, így az valószínűleg nem működött nálad sem, vagyis a TP-t sem tudta rögzíteni.

16. Mircsi2006

Mircsi2006 Járnitanuló

jajj, engem is kidobott az első feladat! Már csak fél óra lett volna az utolsó aratásig, és kb 14 órám visszavolt...:cry::cry::cry:

17. Bancs60

Bancs60 Járnitanuló

megtaláltam szuper táppal vízzel 1óra 36 perc

18. tabascos

tabascos Járnitanuló

Nálam is elröppent egy kissé az óra. Ugyanis, ha reggel fél hétkor indítottam el, akkor testvérek között sem telt el már 21:38 perc.
    Ha az volt a cél, hogy sokan ne teljesítsék ezt a feladatot, akkor jó munkát végeztek az alkotók.
    Arról már nem is beszélve, hogy az utolsó aratás értékeit (db-szám, TP) lenyelte a rendszer.
    Érdemes még folytatni? Van-e még ilyen meglepetés a számunkra.
    Ezen az alacsony szinten igen drága beruházni csatnira, húsvéti lekvárra, cukkinis tortára. Elnyomtam egy csomó szupertrágyát stb.
    Csak gratulálni tudok:-(

19. -East17-

Továbbítottam az estet a központnak, kis türelmet kérek.

20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Nagyon köszönöm a segítséged, -természetesen várok az aratással.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.