Hatodik képregény event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 5.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katy5757

katy5757 Járnitanuló

Eltünt az 1 es feladatom mit csináljak

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Sajnos menet közben a szabályokon nem tudnak változtatni. Az észrevételeket továbbítjuk a jövőre nézve.

3. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Nekem elég volt a három bőven a húsvéti, répás, és cukkinis és már dolgoznak a vakondok. Igaz éjjelre komfort trugyival vizzel, reggel 7-kor aratás utána 1x1 8 órás vizzel, majd a 4 órás vizzel.

4. Mircsi2006

Mircsi2006 Járnitanuló

Kiléptem, beléptem, nem jött vissza.... :cry::cry::cry:

5. -))Szilvia-))

-))Szilvia-)) Aktív író

Sziasztok!
    Tegnap este volt 405 darab flittermákom és x darab hunyorom.
    Elültettem a 8 órást a többi 1x1-be a 4 órást.
    Éjszaka fél 2-kor felkeltem(ÁÁÁÁ ,nem vagyok függő):D
    Elindítottam az első feladat óráját.Előtte ettem cukkinist,répás csatnit,húsvéti lekvárt és répás kenyeret.
    Learattam majd reggel 8- kor mikor volt teljes farmon aratható 8 órás akkor ébresztettem Rackót,1 sárkányt,1 baglyot és egy varjút.;)
    Aztán ment még egy kör 8 órás és 14:30-kor meg volt az első felatadom.
    Gyorsan beadtam a 2. feladatot és megépítettem az ólakat amiket már 1x le is arattam.
    Most arattam egy kör 4 órást és megy még egy majd alszok iccaka és reggelig nem jövök.
    Ilyen egyszerű és nem kell földet cserélgetni,szupertrágyázni,Katázni!
    Sajnálom akinél gond volt az órával,reméljük mindenhol helyreállt!!!

6. -East17-

Az időkijelző most van akinél több időt mutat, mint amennyi a hiba előtt volt hátra a feladatból.

7. bakfis

bakfis Fórumszaki

Hát, most kicsit aggódok, első aratásom mindent befalva csak 6900 TP. Na mindegy, következőnél már 100%osan lecsupaszítom a farmot, hátha az segít :S azért úgy reméltem, többet ad... 10x nem fogok tudni aratni... Éjjelre szerintem komfortba teszem a 8 órásat, az csak dob az értékeken... Irtó klassz lenne végigvinni a feladatot, fáj a fogam a nyereményekre de nagyon :D Ehhez megint küzdés lesz azt már látom... Irigylem azokat akiknek ripszropsz kész :D Na jó, valójában nem, úgy meg nem izgalmas a dolog...
    Más: láttátok az új gazdaköri feladatot, ami hétfőn jön? Eléggé tetszetős :D

8. Borka68

Borka68 Haladó

Sziasztok! mi van akkor ha nem tudom 24 óra alatt teljesíteni a 60 000 tp-t? Nekem nem úgy néz ki, hogy sikerül. Ráadásul a cukkinis akármilyen tortát alkalmaztam, aztán leállítottam, mert úgy vettem észre, hogy nem adja a +60% TP-t. És az is eltűnt. Szóval mi történik ha nem sikerül a 60 000 tp-t teljesíteni 24 óra alatt?

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Úgy látom, hogy már kaptál moderátori választ, olvasd el figyelmesen és ne felejtsd el, hogy az üvegházban a megfelelő rekeszbe be kell tenned a nemesítés és csak akkor jelenik meg a hatása.

10. szili48

szili48 Törekvő

finomabban is fogalmazhatnál, fölösleges ilyen nagy mellénnyel eszet osztogatni

11. -East17-

Sziasztok!

Jeleztük az újabb problémát, várjuk az ellenőrzést és a megoldást.

12. békácska

békácska Junior szaki

Sziasztok!
    Írtam a múltkor,hogy vettem egy bagolytojást...láttam,hogy jól bevásároltam,mert pár órával később féláras lett.Nem baj,gondoltam,gyorsan vettem egy másikat is akciósan:) A kérdésem az lenne,hogy ,ha az egyik a tisztáson, a másik a kerge kertben van,így nem lesz belőle gond,igaz?Területenként egy lehet,ha jól értettem.Vagy lehet,hogy mégse...?!:)
    Na de így már + 140%-al csinálom a tp feladatot,első aratásra meg is lett a 60.000-nek,több,mint a fele:)

bakfis kedveli ezt.
  13. 1bambi

1bambi Utánpótlás-írogató

Nagyon köszönöm ,a Moderátoroknak a sok türelmet és segítséget !! Nagyon szuper a fórum a közreműködésüknek köszönhetően !!
    Szép estét,sikeres eventet és sok türelmet,hozzánk fórumozókhoz !!
    Kitartás mindenkinek és Sok tp-t !!! (sehol sem tartok én sem, de nem adom fel,könnyen )

14. -East17-

Szia!

Amennyiben nem sikerül az összes TP-t beszedni a feladatból, akkor is továbbmehetsz a 24 óra leteltével, de nem az összes jutalmat kapod meg, csak részarányosan.

15. Pumukli17

Pumukli17 Aktív író

16. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!

Nekem is a második feladat ugrott be és a kerekkeréken 6 party pörgetés, nem tudom most mit tegyek mert még az első feladathoz kellett volna tp és mos kellene ültetnem. Mit ültessek?:oops:

17. tabascos

tabascos Járnitanuló

Egy nap mióta áll 10-12 órából? A reggel fél hétkor indított első feladatból már 21:25 óra eltelt. Így tényleg nem fogok végezni a feladattal. Az óra helyesen van beállítva, mielőtt ez lenne az indok és eddig pompásan működött is.

18. hógyönygy

hógyönygy Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Nekem 2 aratással meglett mind az 5 farmon a 60000 TP.Komfort talajba ültettem este,reggel indítottam az órát, most munka után learattam és már a 2.feladat is kész.Szupertrágyát és vizet használtam.TP növelőnek cukkinis almatortát, húsvéti lekvárt és répás kenyeret. Három farmomon van varjútojás.A reggeli aratásnál kapott TP-k 46081-41818 között voltak.

jószántóvető74 kedveli ezt.
  19. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Szia

Én is komfortoztam éjjel trutyival, vizzel és reggelre lett majdnem 37000 Tp-m.

bakfis kedveli ezt.
  20. hűha

hűha Junior szaki

Ugyanaz a hézag nálam is. Nincs 1 feladat, van 3 titokcsemetém. 12:40-kor indult a feladat. ID 12579786
    Nem akarok hangulatot kelteni, mert az amúgy is van.
    De kezdem azt gondolni, hogy amibe a bp belefog, az nem csak akkor romlik el, ha elromolhat, hanem minden egyéb más esetben is.
    Murphy nem ismerte még a bp-t.

Utoljára szerkesztett: 7.11.14
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.