Hatodik képregény event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 5.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Írtam a géptakarítást, azt is végezd el. Az nem számít mennyi farmod van, mindegyik külön sütikészletet tárol a gépeden.

2. DTPA-BMA

DTPA-BMA Fórum-zöldfülű

Nálam is az a gond, hogy még volt 12 óra és eltűnt az óra... :(

3. -East17-

Sziasztok!

Egy gyors géptakarításra is szükség lehet, hogy megint működjön.

4. mazsu57

mazsu57 Aktív író

5. gybarbara79

gybarbara79 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Én már több , mint 3 éve játszom a játékot. Szeretem a farmomat gondozni. Szeretem az eventeket, de ez a mostani egy kicsit durva. Szóval akinek nincs annyi lehetősége, mint az előttem szólóknak.Sokan meg nagyzolnak, hogy nekik meg már 2 aratásból megvan az első feladat! Aki éjjel -nappal arat és vet, annak meg nincs lehetősége a jutalmak megszerzésére, az event befejezésére? Szóval, akkor a második feladatot már nem is indíthatom el? Elég szomorú, hogy a kisebb szinteken lévőknek meg aki megtermel x ezer db-ot, az nem adhatja le? Nem lehetne valamit tenni ,hogy lehetőség lenne az event befejezésére a jutalmak megszerzésére. Má azon gondolkozom, hogy ha ezt az eventet nem korrigálják, nagyon gondolkozom , hogy befejezem az egész játékot. Ne csak a magasabb szinteken levőknek legyen jó! Nem tudom, hogy a játékostársak mit szólnak hozzá? Aki aki nem áldoz pénzt a farmerama játékra? pl. nem tud farmaranyat, varjútojást stb. venni, akkor...
    Bocsánat a véleményem kinyilvánításáért, de most nagyon gondolkodóba estem. Nem tudom játékostársaim Ti hogyan vélekedtek erről?

6. l.moni76

l.moni76 Fórum-zöldfülű

Szerintem ennyi játékosnál nem kell géptakarítás..... Egyszerűen nem működik a program, sajnos.

7. _gojibogyó_

_gojibogyó_ Junior szaki

megtörtént a takarítás, ki be lépkedek azóta is és semmi ! aratnom meg lassan kéne ! ilyenkor mizu?

8. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Sziasztok! Én is így jártam. Remélem kijavítják a hibát és tudjuk, folytatni. Én buta közben a második feladatot is megcsináltam. remélem visszaengednek az elsőre, ahol kb. még 10000 Tp hiányzott Nem kaptam csak 7 pörgetést 3 csemetét. A titkosügynököt viszont nem adta.

9. weiszhaar

weiszhaar Junior szaki

Szia:)
    Részemről: 3 teljesen lepucolt terület, szigeten körben fák, csatni+cukkinis+húsvéti+répáskenyér+ 2 sárkány + 1 táltos + 6 bagoly:)
    Reggel indítottam az órát aratás előtt (8 órást arattam) aztán két kör rövid érésű csak a baglyokkal - és már végeztem is.
    Nem kellett szupertrágya, Kacsa Kata....csak víz:)

GyörfiRózsa és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Megcsináltam a géptakarítás is, ki-beléptem de ugyanaz a helyzet.:sleepy:

11. Siracusa74

Siracusa74 Járnitanuló

Sziasztok Kedves Gazdatarsak! :)

Kerlek adjatok tippeket mivel tudom ( majd ) gyorsitani a Gyakornoki szarnybontogato eresi idejet?
    Ha mar volt rola szo ... bocsanat, de nem olvastam vissza tul sokat. Segitsegeteket elore is koszonom szepen. ;)

12. _gojibogyó_

_gojibogyó_ Junior szaki

oh és kérdem én ezért keljek fel éjszaka aratni ha normális lesz az óra hogy meglegyen?????
    inkább kezdjük teljesen előlről !!!!

saci35 kedveli ezt.
  13. ditkefarm

ditkefarm Járnitanuló

Én holnap reggel kezdem csak el beadni. Én is ezekre gondoltam. Meglátjuk. Mindent beszedtem. Kicsi területtel dolgozom, meg csatni.

14. l.moni76

l.moni76 Fórum-zöldfülű

Én ezekkel csinálom/csináltam. Bőven meglesz ezekkel. Első aratás vegyes volt, 4 és 8 órás, kb fele-fele, majd 2x arattam 8 órásat és most a 4 órással meglenne a 60000., még több is valamennyivel :)

Marika312 kedveli ezt.
  15. Mircsi2006

Mircsi2006 Járnitanuló

Mind a két gépemet letakarítottam, ki-be lépegetek, itt is, ott is, nincs meg az órám...:cry:

16. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    Hol tudom felépiteni a malomlapát gyártót?

17. -East17-

Sziasztok!

Folyamatosan érkeznek az információk a központból, ezeket tudjuk nektek továbbítani.

Ilyen volt a takarítási javaslat is. Ám kiderült, újabb adatbázist érint a hiba, ezért vannak újabb panaszok az első szobára. A javítást megkezdték, várjuk a pozitív híreket.

18. -East17-

Szia!

A városi Műhelyben a vakond képe alatt.

19. magyarilona

magyarilona Utánpótlás-írogató

az édesbanánállom több tp ad

20. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Köszönöm szépen!
    Fogalmam sincs miért, de a szamárnál kerestem, végül leesett, hogy vakondok a mester emberek, ott meg is leltem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.