Hatodik képregény event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 5.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A mézes banánálom egyszeri-azonnali TP-t ad a farmodra, az aratáshoz és az eventhez nem használható.

2. csipi

csipi Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nem sikerült 1100kb ami lemaradt igy nem kaptam meg a Títkosügynök-képzőt szerintetek valahonan meglehet majd szerezni?

3. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sajnos én sem tudtam folytatni az első feladatot,mert továbblépett a másodikra!:(

cicuska011 kedveli ezt.
  4. .Mázli.

.Mázli. Junior szaki

Ezt én értem! Egyértelmű. De a plusz növényekért, ami a csatnival stb. van, azért nem ad.

Ráadásul eltűnt az óra is, pedig még lett volna egy aratásom. Ez is az én hibám?

5. -East17-

Sziasztok!

Sajnos úgy tűnik, hogy újabb adatbázis érintett a hibajelenségben. Ezért nem működik a takarítás sem ezeknél. A munkálatokat folytatják, dolgoznak ennek is a javításán.

6. -East17-

Ez természetes. A csatni csak hozamnövelő, plusz TP-t sosem adott.

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Tanyaházba bemész a cserepes növényt megnyitod, két funkciót találsz: üvegház és nemesített növények. A nemesített növényekre rákattintasz, kapsz több ablakocskát. Az egyikre rákattintasz, megkeresed a rózsa megnyert nemesítését aktiválod és hatni fog. Ennél többet és jobban leírni nem tudom, ha nem volt érthető olvasd újra légy szíves a hivatalos leírást.

8. biborka70

biborka70 Utánpótlás-írogató

Megcsináltam, de a vége "vesszőfutás lett",csak szupitrágyával sikerült teljesítenem, mert hiányzott még 7500tp és erre valamivel több, mint 1,5 órám volt. Tényleg akkor kellett volna elindítanom az órát, mikor már minden területről le kell aratni az event növényt.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  9. -.KALIFA.-

-.KALIFA.- Junior szaki

Csatlakozom azok táborához, akiknek a rendszer befejezte az első feladatot. Már csak kb 4-5000 nem tudom pontosan- hiányzott, fél óra múlva aratok. Az órát reggel kb fél hétkor inditottam, idő akármennyi, és tessék..... Remélem visszaadják, persze az ajándékokat is csak részben kaptam meg. Szerintem itt NEM a gépet kellenne kitakaritani !

saci35 és cicuska011 kedveli ezt.
  10. cicuska011

cicuska011 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Itt a lányom oldalán én sem tudom folytatni megyek megnézem a saját oldalamat! A második feladatot lehet csinálni ilyenkor????

11. -East17-

Szia!

Egyelőre nincs ilyen információnk a jövőre nézve.

12. .Bagirah.

.Bagirah. Fórum-zöldfülű

Sziasztok,
    reggel 9 indítottam a feladatot még lett volna 13 órám.....és eltünt az óra a feladat :mad::cry:, nem tudom a feladatot végig csinálni. Géptakarítás volt nem is egyszer ( gondolván hátha segít) , ki be létem nem is egyszer......ilyenkor mit lehet tenni ?????????????? Kérem továbbítsák a hibát !!
    Köszönettel, Bagirah

13. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Szia

Én nem értek egyet Veled. Most úgy is fel lehet fogni, hogy egy kis csavarral mindenki kap ajándékot az első feladat után. Aki ügyes, és olvas, az az összeset, aki meg csak játszogat, az is kap valamennyit. És utána mehet az ültetés 1000-el. A készítők ( gondolom én ) azon törik a fejüket, hogy miként lehet újabb eventeket csinálni. Ez most az lett, szerintem. Én speciel bahán fullra, a tölgyön és a kergén szintén és a fő farmon csak részben raktam ki 1x1-et. Költöttem 100 vagy 200 ezret a tésztákra és lekvárokra és nini, 15800 TP-m lett 1 aratással. Ekkor indult az óra. Csak vízzel 8 órás növény 6 óra akármennyi, tehát még 3 aratás és megvan a 60.000Tp. És nem is éjszakáztam, nem is arattam percre pontosan.
    Mindenki kapkod, ez egy ilyen világ. Pedig a nyereményeknél nincs ott, hogy event felekor, vagy épp a végén lett kész. Ha nincs event, az a baj. Ha van, akkor nem jó mindenkinek. Olyan sohasem lesz, hogy mindenkinek jó legyen. De azért azt lehet, hogy megérjük, hogy aki jobban halad, annak nehezebb, gógyésabb event lesz!

Ne add fel, játssz. Nem vérre megy. És ha megkapod az 5 csemetét? lesz még 2-3 xxl-es fád? Lehet, hogy ki se rakod. :)

_Cygnus_ és weiszhaar kedveli ezt.
  14. -East17-

Szia!

Amint írtam az előzőekben: újabb hiba jött elő, amiről eleddig nem volt tudomásunk, a takarítást is az előző javítása után tanácsoltuk (van akinél az segített mert a ki-be lépés nem volt elegendő). Az újabb probléma javítás alatt van, türelmeteket kérjük.

15. bakfis

bakfis Fórumszaki

Szia! Én sem költök semennyit sem a játékra, van hogy hónapokig nem játszom, most pl majdnem fél évet kihagytam, leginkább azért mert nincsenek munkásaim, anélkül meg nem vagyok hajlandó eventeket végiggürcölni. Meg nekem kedvencem a cserenap, és még akkor volt vele pár kisebb nagyobb probléma, akkor döntöttem úgy, h nem játszom egy ideig. De most újra elkezdtem, mert megint izgalmassá vált, hogy megszerezzem a sok titokólat-titokfát, amik azóta bekerültek a játékba. És a halloween eventet sikerült is végig vinnem minden extra nélkül, valamennyire bízom benne hogy ezt is sikerülni fog. Azt hiszem most a komfort talaj a megoldás kulcsa, főleg nekem hogy nincsenek munkásaim. Amúgy én még soha egyetlen képregény eventet nem csináltam meg, kakukkosokat is hanyagolom, szóval nem kötelező mindent megcsinálni, bár tudom hogy nagyon csábító :)
    Ennél is most indítottam el az órát, eddig tartott felszaporítani a magokat, mert nem tudok én sem minden segítő elemet biztosítani magamnak, de ezért még nem kell a többiekre haragudni, akik ezt megtehetik. Tudom, sokszor én is irigykedem azokra akik kis túlzással event kezdés után fél órával már írják itt a fórumon hogy kész vannak :D De ez nem jelenti azt, hogy mi "átlag" ne tudnánk szintén megcsinálni, max legfeljebb csak az utolsó pillanatokban. És ha meg nem sikerül, az sem tragédia, majd egy másik sikerül :) Engem is nagyon csábít az utolsó feladat nyereménye, mert valószínű egy darabig máshol nem lesz elérhető, de amúgy előbb utóbb úgyis mindenki megszerezheti magának, én ezzel biztatom magam, mert gyanítom hogy a felröpik miatt nem fogom tudni megcsinálni. Amúgy eszembe jutott, pont emiatt hagytam abba januárban, mert a csodaértékes tanoda, amit épp készültem elcserélni jó áron, hirtelen mindenki által elérhetővé vált, és így buktam a tök jó cserém xD ezen meg besértődtem. De amúgy ez elég gáz, tudom, mert csak egy játék, de nekem ez akkor sokat jelentett.
    De most már egyáltalán nem érdekel, épp emiatt már nem tud zavarni, ha valamelyik event nem sikerül, nagy bumm..Van fontosabb is az életben :)
    Szóval bocsi hogy ilyen hosszan, de azt akarom kihozni belőle, hogy ne keseredj el, csináld ahogy tudod, valameddig biztos eljutsz és kapsz is nyereményt, nem dől össze a világ, ha nem sikerül végig :) Hajrá!!

weiszhaar és Numiz kedveli ezt.
  16. -East17-

Szia!

Kérlek a második feladatba ne fogj bele. A hibajavítás lefuttatása érintheti azt is.

17. icuska1948

icuska1948 Junior szaki

Kedves Modi! Megbolondult a gépem!Az előző aratásnál 33792 tp volt 2x8 órás ültetés után. Most kellett volna kapnom kb.11535 tp-t.A játék kiadta, hogy a első teljesítve van. Kaptam 2db tit. csemetét, 3 db farmmunkást.5 db party pörit. titkosügynököt nem. Teljesítettem a második feadatot. Kaptam 3 db ép.tervet,farm flippert, Tp. is csak azt nem tudom mennyit, matricát nem. Most vissza jött az órám áll: 21.54 órán és 33792 Tp-n. A gépet latakarítottam, minden maradt ugyan úgy.Kérek segítséget! Vagy a többit csak, akkor kapom meg, amikor leadom a többit? ID:12913829 Köszönöm a segítséget.

18. -East17-

Szia!

A hiba már továbbítva, a javítás elkezdődött:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/6-képregény-event-hiba.11473/#post-94149

19. agi7604

agi7604 Utánpótlás-írogató

Köszi. Most én is röviddel nyomtam tele, csak sajnos a tojások érési idejét nem lehet csökkenteni, így magányos marad a baglyocskám :-(

20. hűha

hűha Junior szaki

Megy az arató, csatni, cukkinis répa minden. Aratni kellene és nincs 1. feladat!
    Ha nem aratok megy az idő, ha aratok nincs TP.
    Mit tegyek?
    Ja dühös nem vagyok, csak egy vérmedvét tudnék most felpofozni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.