Hatodik képregény event - csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Nov 5, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mikitanagyi

mikitanagyi Utánpótlás-írogató

Akkor most üljünk egész éjszaka a gép előtt, várva hogy mikor lesz kijavítva a hiba?
    Ugyanis lassan az alvás ideje jönne el, rövidesen aratnom kellene, és még beültetni egy adag 4 órás növényt, hogy a kora reggeli aratással bejezhessem az első részt.
    Esetleg meghosszabbodik az éjszakai alvásidővel az óra? Persze ez sem vígasztal, mert az elfogyasztott drága tp-növelők addig elfogynak....

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A hiba már továbbítva, a javítás elkezdődött:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/6-képregény-event-hiba.11473/#post-94149

3. Mircsi2006

Mircsi2006 Járnitanuló

Köszi, remélem, sikerül, nagyon várom!

4. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Sziasztok!Nálam nincs ilyen probléma,az lenne a kérdésem mivan akkor ha letelik a 24 óra és nincs meg értékben a 60 000????Kezdjem újra?Miért nincs erről valami konkrét leírás,agyon van bonyolítva állandóan.Köszi aki tud válaszolni.

5. Tamarg

Tamarg Haladó

Sziasztok! Hol tudom megépíteni a szárnybontogatót??? Tudom, a műhelyben! De hol????? Biztos én néztem el valamit, de már igen késő van, biztos én vagyok a "vak", de sajna nem találom!!!! Köszi a segítséget! További sok sikert, jó játékot!!!!!

6. atilui

atilui Utánpótlás-írogató

hiba folyamatosan. mást nem olvasni itt. sok szupitrágyát és katát buktam. nem szoktam nagyon használni egyiket sem de most a feladat érdekében nem volt mit tenni. learatok, komfort mindenhol.. erre nincs órám. buktam a rengeteg tp-t. kezdhetem az egészet újra. de a számláló legalább újra indult. a tp növelőkről meg ne is beszéljek...

7. weiszhaar

weiszhaar Junior szaki

Szia:)
    ....ha nem is sokat, de muszáj költeni a játékra, ahhoz, hogy meg tudd venni akciósan a Bagoly-tojást darabja + 10 % tp-ad,(minden területre ki lehet helyezni 1 db-ot) a Táltos nemrégiben volt megvásárolható 20 % tp-t ad, Sárkány ( 20 % tp) az 5. mentorszinten a nyeremény, a másik Sárkány a Vándor Vidámparkban szerezhető meg.
    Remélem segítettem:)

Mézecske_ likes this.
  8. balalajka

balalajka Törekvő

Szia!

Ha letelik az időd és nincs meg a 60 ezer tp., akkor a teljesítés arányában megkapod a jutalmakat és továbbléphetsz a 2. ablakba.

9. -East17-

Szia!

Ebben az esetben csak részben kapod meg a jutalmakat a teljesítés függvényében és továbbléphetsz a következő szobába.

10. -East17-

Szia!

A Műhelyben a vakond képe alatt teheted meg.

Tamarg likes this.
  11. anya-banya

anya-banya Utánpótlás-írogató

Szia.A mühelybe a második a vakond,az a szárnybontogató.

12. galambduc

galambduc Fórum-zöldfülű

Köszönöm!!! Már elolvastam egy-két hozzászólást és látom nem egyedi a próblémám. Egyet kell értsek azokkal akik arra panaszkodnak, hogy ha nincs meg minden TP növelő kütyüjük akkor bizony bajban vannak!!!
    Jó lenne már egy próbléma mentes event pont az elöbbi játékosok miatt is. Megvesznek ezt-azt aztán a hibák miatt lejárnak, kárba mennek vagy megtevezzük az időnket (munka, család stb.) aztán a hiba miatt lecsúszunk egy-egy kitehetőről.... ....

13. Hulidza

Hulidza Junior szaki

Szia East.
    Az lenne a kérdésem hozzád.Nincs meg az eventórám.24 perc múlva aratnom kéne.Learassam vagy várjak vele?Csak azért kérdezem nehogy aratás után ez a mennyiség ne legyen elszámolva.Valamint a hibából kifolyólag lejáró bónuszok is lesznek kompenzálva vagy azt felejtsük el.

14. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Köszönöm a gyors választ.:)

15. magyarilona

magyarilona Utánpótlás-írogató

bocsánatot kérek az elözö beirásért javitom magam husvéti lekvárt akartam irni még egyszer bocsi

16. Tamarg

Tamarg Haladó

Szia East! Juhhhhééééé, köszi szépen! Akkor hajrá...... Mindenkinek sok sikert, jó játékot!!!!!

17. Siracusa74

Siracusa74 Járnitanuló

Koszi :)

18. saci35

saci35 Járnitanuló

Kedves East,

Honnan folytathatjuk a szoba teljesítését? A megszerzett TP-ket visszakapom vagy elölről kellene kezdenem? Mennyivel tolódik ki az időm, ha reggel 5.45-kor indítottam? Már csak 11.000 TP hiányzott, ami 18.30-as aratással meg is lett volna? A tegnapi hiba is kb 5 óra múlva hárult el :eek:
    Mire számíthatok? Keljek hajnali 5-kor, hogy beleférjek az időbe?

19. -East17-

Szia!

Amennyiben nincs meg az óra és az első szoba zárva van, akkor az aratási TP-t sem számolja el. A növényt természetesen megkapod de a haladásba a TP nem számít bele ez idő alatt, csak majd a szoba újranyitása után begyűjtött pontok. Kompenzációról sajnos még nem tudunk semmit.

20. -East17-

Szia!

A már beszállított TP megmarad, onnan folytathatod ahol a szoba lezárt. Az időről és az óra beállításáról még nincs információnk.

Thread Status:
Not open for further replies.