Hatodik képregény event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 5.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Ha ez segít: egy másik böngészőt ha megnyitsz közben, ott beléphetsz a másik farmra. Csak más "márkájú" legyen mint amit most használsz.

Marika312 és bakfis kedveli ezt.
  2. kovakövi26

kovakövi26 Utánpótlás-írogató

Visszajött az óra.. Reggel indítottam 7-kor, most mutatja a hátralévő időt, ami 20 óra 33 perc:D

Málnahab és bakfis kedveli ezt.
  3. edanka28

edanka28 Utánpótlás-írogató

Nekem visszajött az óra, de gyanúsan sok időt mutat., És learattam, tehát ha változatnak az időn, akkor nem tudom megcsinálni. Lehet tudni, hogy változik e az óra. Ténylegesen reggel 6 körül járt volna le, de volt jópár óra, amikor nem működött jól. Ja és közben leszedtem a varjút és sárkányt a plusz tp miatt, így az is elveszett, mert 7és 9 óra mire újra leszedhetem :(

4. csenige

csenige Fórum-zöldfülű

Nekem is visszajött az óra:DDélelőtt 10 kor indítottam és most nekem is 20,33-at mutat!?:eek:

5. galambduc

galambduc Fórum-zöldfülű

Ez most komoly?????? Én aratás után vettem észre, hogy nincs óra!!!!! stb.stb.... :mad:nagyon de nagyon :mad::wuerg:
    Miért nem tudják hozzáadni a learatott növények után a TP-t???? Mindenkinek ott van a "napló"-jában. A farm alján található. Ott vann mennyi TP járt és mi és mennyi felröppenő volt

Utoljára szerkesztett: 7.11.14
  6. balalajka

balalajka Törekvő

Sziasztok!

Két farmmal voltam érintett a hibák kapcsán, most egyenlőre mindkettőn megjelent az óra! Az azonban biztos, hogy mielőtt elkezdek aratni egy frissítéssel ellenőrizni fogom, hogy az óra ablak megvan-e még?
    Kicsit csúsztam a hibák miatt, de azt hiszem az összes farmomon meglesz a 60 e tp.

7. Mircsi2006

Mircsi2006 Járnitanuló

Köszönjük! :inlove: Minden visszaállt oda, ahol leállt! Gyorsan folytatom! :D

bakfis kedveli ezt.
  8. saci35

saci35 Járnitanuló

Tudod, mi is befejeztük volna az első feladatot simán és a harmadiknál tartanánk, ha az eventóra hibája nem érintene bennünket. Téged sem vigasztalna, ha részajándékot kapnál, amikor te teljesíted a feltételeket, és másnak a hibájából nem sikerül a feladat.
    Amilyen állapotban most nagyon sok játékostársam van velem együtt, azt gondolom, egy kicsit érzékenyebbek vagyunk az ilyen fajta beszólásra :mad:

lugosibeluska, ebfarm49 és mhanna kedveli ezt.
  9. Katica031971

Katica031971 Utánpótlás-írogató

Visszajött az óra,lehet folytatni a játékot,viszont nekem 3 óra múlva letelik az idő az óra szerint,holott ma délelőtt aktiváltam.

10. igaba

igaba Junior szaki

Nem vagy egyedul galambduc, en is ora nelkul arattam, csak 120 szupertragyam veszett oda, meg 100 maradt azonkivul most eppen azt szamolgatom mitevo legyek mert mar kacsa katam is fogytan. Ha 50000 tp osszejon jo lesz. 17546 tp van jelenleg egy rend erik es meg 15.00 oram van hatra. Meglatjuk mi lesz az eredmeny holnap delben

Utoljára szerkesztett: 7.11.14
  11. Málnahab

Málnahab Rutinos

Ó, ezt nem is tudtam, köszi! :)

12. bakfis

bakfis Fórumszaki

Azt ne felejtsd el, hogy tegnap este hasonló hiba volt a játékban, lehet hogy őt meg az érintette :)

13. nidiandi

nidiandi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sajnos véletlenül elindítottam az órát, amit még nem kellett volna. Nem lehetne valahogyan megállítani? Mert így amit eddig learattam az már benne van, igaz nem sok értékben, de az akkor most el fog veszni, amint lejár az idő...

14. -csimbi53-

-csimbi53- Utánpótlás-írogató

Sziasztok !
    Du. 5 körül vettem észre, hogy nincs órám. Este 9-kor kellett aratnom. Kaptam részfeladatra 6 party pörgetést, valamennyi kupont, de titkos ügynököt nem. 9-ig nem javult meg az órám, de learattam, gondoltam, majd reggeli aratással kész leszek, addigra talán minden oké lesz. Legnagyobb meglepetésemre az aratásom végén kiírta, hogy kész a feladat, és mindent megkaptam az 1. feladat teljesítéséért. Sőt már a malomlapát is készül. Tehát óra nélkül is beszámolta a hiányzó Tp-t. Csak ennyit akartam mondani. :) Mindenkinek szép álmokat kívánok !!;)

galambduc kedveli ezt.
  15. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Nagyon szépen köszönöm!
    Igyekszem figyelni mikor mehet tovább. De jön az éjszaka, valamikor aludni is kellene. Még kb 3 órát melózom, de aztán pár órát pihennék. No majd meglátjuk. 6-kor már újra meló lesz talán addig minden rendbe jön és még akkor is folytathatom.

16. saci35

saci35 Járnitanuló

Visszajött az óra, TP meg van, de kevesebb hátralévő időt mutat. Minimum 8.5 óra lenne még reggel 3/4 6-ig, de az óra szerint már 20:18 lejárt.
    Elvileg fél óra múlva ismét arathatok és remélem meg lesz a TP, de hová tűntek az órák? És akik eddig nem mertek learatni, hanem vártak a modik javaslata szerint?

17. Fadett

Fadett Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Az én event órám is eltűnt, amit nem vettem észre, és így az utolsó aratásomat nem számolta be. Remélem a hiba javításával megadja az előző aratás TPjét, és helyreáll a rend, és minden nyereményt megkapok maximálisan, mivel megvolt a megfelelő mennyiség, és kész lenne az 1 feladat. Most meg izgulhatok, hogy meglegyen...

18. -East17-

Sziasztok!

Az órák korrekciója is folyamatosan zajlik, ezért lehet akinél a szoba már nyitott de az óra túl sok időt mutat.

19. mhanna

mhanna Utánpótlás-írogató

Éppen erre reagáltam én is az előbb,( bár én az elsőt befejeztem) de átéreztem a többiek aggodalmát a hiba miatt, és kedves East17 nem azért írtam , csak htezs hozzászólásara reagáltam, hogy akinek nem önhibája miatt kell megállnia, nem biztos hogy megemlékszik a részajándékokkal. Teljesen egyetértek saci35-tel! Elnézést ha gondot okoztam.

saci35 kedveli ezt.
  20. -East17-

Szia!

Sajnos az óra megállításra nincs lehetőség. Amennyiben nem leszel kész, akkor csak töredék-jutalmakat kapsz majd a 24 óra leteltével.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.