Hatodik képregény event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 5.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. narancspillangó

narancspillangó Utánpótlás-írogató

Azt hiszem időutazáson vettem részt. Reggel ugyan bénán kezdtem, de még így is sikerült volna holnap reggelre végezni az első feladattal.Most 21,27-kor kellett volna aratnom, erre azt látom, hogy 2 óra múlva kell aratnom, és eltünt az óra. No és a pláne, közben úgy tünik valahogy teljesítettem az első feladatsort. Gyorsan túl lettem a másodikon is. :D Remélem nem csinálják vissza.

bugumbugum és kovakövi26 kedveli ezt.
  2. 1998xD

1998xD Utánpótlás-írogató

A story: 4 farmot viszek. Ma reggel indítottam az első feladatot mindegyiken, rekeszek mindenhol megtömve amivel kell. Mindenhol minden földön 1x1-en megy a hosszú érésű növény. Ez történt ma este:
    1. farm: hátralévő idő 11 óra körül, hiányzó TP 9000 körül, minden működött, ahogy kell.
    2. farm: hátralévő idő 18 óra körül (??), hiányzó TP 19000 (!!) körül. A főfarm aratásakor nem volt visszaszámláló, csak akkor jelent meg, amikor a kergére léptem és F5-tel frissítettem.
    3. farm: Óra nincs, első feladat lezárva, tessék csinálni a másodikat, ugye? Kiléptem, beléptem, F5, semmi.
    4. farm: hátralévő idő 11 óra körül, hiányzó TP 19000 körül.

Nem lehetséges, hogy szerver-függő a dolog? Én még régebbről tudom, hogy a négy farm négy különböző szerveren fut, csak abból tippelgetek.
    Valamint az nem lehetséges, hogy ennyi bosszankodás után esetleg kárpótlásként mindenki, aki elkezdte az eventet megkapná az első feladat nyereményeit?

galambduc kedveli ezt.
  3. felixx75

felixx75 Fórum ismerője

Végeztem a 3 . szinttel is, holnap szünet :D

_Cygnus_ és Gio kedveli ezt.
  4. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Akkor egy kis matek..
    Van 4 területünk, amire összesen 44+44+40+40 ( 168 ) komfort földet tudunk kirakni.
    Vetünk mindegyikre flippermákot, amire szórunk majd szupertrágyát, vizet, kacsakatát (+50% tp), és trágyát. Így lesz 9 óra valamennyi az érési ideje. Reggel ezt learatjuk, eszünk előtte répás kenyeret, hűsvéti lekit és cukkinis tortát (+110% tp). Magyarul 259.2 tp-t kapunk 1 komfort földre, abból 168 db=43545.6 tp. És akkor a tojásokról nem is beszéltem :)
    Remélem segíteni fog :)

5. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Nem lehet okom panaszra. Az 5 titokcsemetém: só XXL, cukorjuhar XXL, tojás XXL, citrom XXL (még nem volt :)), dió XL. Nem emlékszem, hogy korábban bármikor is ilyen jó eresztést kaptam volna.

6. kovakövi26

kovakövi26 Utánpótlás-írogató

Na, most meg nincs óra. Ez olyan mint a Magyar népmesék...Nagyon kíváncsi vagyok, a valamivel több mint egy óra múlva esedékes aratásra összeszedi magát a stopper vagy hogyan lesz tovább?

7. BZKati

BZKati Járnitanuló

Szia!

Szerintem sokan nem azért írják le hogy 2 aratással kész az első feladat, hogy nagyzoljanak hanem, hogy akik megrettentek a 60.000 tp-től azok is lássák hogy igenis meg lehet csinálni. Ha már 3 éve játszol akkor valószínűleg, Neked is van rá lehetőséged hogy a tp- növelő termékeket vagy legyártsd a megfelelő helyen vagy megvedd csengőpengőért a piacon.
    Tehát nincs más dolgod, mint elülteted a 8 órás eventnövényt éjjelre, reggel megeszed a tp- növelőket, (cukkinis-almatorta + húsvéti lekvár/vagy tavaszi koszorú + répás kenyér) ezután Rackóval tortázol hátha ad tp-bónuszt, majd elindítod a feladat óráját és mész aratni, majd attól függően hogy érsz rá, vagy a 4 órás vagy a 8 órás eventnövényt újra ülteted vizezed és amikor beérik újra aratsz és vetsz, addig amíg vagy kész leszel vagy lejár az idő. Ha nem sikerült 60.000 tp-t összegyűjtened, de legalább a 10%-a megvan, akkor részarányosan kapsz ajándékot és mehetsz a következő feladatra, tehát az eventet ettől függetlenül még befejezheted Farmarany ráfordítás nélkül. Nekem sincsenek tojásaim, de kész vagyok, igaz elhasználtam 311 szupertrágyát, de azt nem vettem hanem a mamutfákról, Rackótól stb. gyűjtöttem.

Ja és a szupertrágyát a felszaporításnál és csak a komfortra használtam, mert anélkül túl hosszú lenne az érése.

Utoljára szerkesztett: 7.11.14
    Patrik022004, Gio és Marika312 kedveli ezt.
  8. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Mi kell ahhoz, hogy minél több tp legyen az első feladatnál? Mert símán, csak a vetés aratás nem elég.

9. kovakövi26

Olvasd vissza a hozzászólásokat, megtalálod a választ kérdésedre.8)

10. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Ne ilyesztgessetek:(, 30perc múlva kell aratnom, remélem jó lesz :mad:

11. narancspillangó

narancspillangó Utánpótlás-írogató

Igaz, az ajándékoknak csak a felét kaptam meg. :(

12. nkmarianna

nkmarianna Járnitanuló

Nekem sajnos nem jelent meg az óra,pedig lassan lejárna az időm kb, 2 óra múlva. Bár akaratlanul tovább haladtam a feladattal,azt hittem kész az első. így ajándékok veszve??? Arassak tovább???

13. kovakövi26

Mindegy mit szedsz, nekem is kell..:D:D

14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amennyiben a javítás készen lesz és a szobát újra megnyitják, lehet folytatni a további nyereményekért a feladatot, ott ahol abbamaradt a hiba bekövetkeztekor.

15. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Amíg a szoba nem nyílik meg, addig az aratást sem számolja bele. A javítás fut, remélhetőleg hamarosan mindenhol érezhető lesz a hatása.

16. saci35

saci35 Járnitanuló

Órát visszakaptam, mint előzőekben írtam. Örültem, mint majom a farkincájának. Lejárt TP növelő pótlása, most arattam. Az óra nem számolta a TP-T, frissítés után az óra is eltűnt, feladat sincs teljestíve, ott vagyok, ahol 4 órával ezelőtt! :mad:

Mára elég volt! Ha reggel működik az óra és számol, akkor kész lesz a feladat, ha nem, akkor azt hiszem, kénytelen leszek levonni a tanulságot :cry:

17. bugumbugum

bugumbugum Utánpótlás-írogató

Nálam is összevissza megy az idő..nem értem, és a feladatok is ugrálnak...

18. békácska

békácska Junior szaki

Pontosan így csináltam az első aratást!(Az úgyis órán kívül ment,mivel aratás előtt indítottam az órát) :)(Jó Kacsakata nélkül,csatnival,1 tojással,tavaszi koszorúval,répás kenyérrel,cukkinis almatortával, de az eredmény hasonló lett,40 ezer fölött:) Most 3 órásokkal(4 órás növény vízzel) szerzem meg a maradékot,hogy legyen azért mit csinálni a farmon időnként :)Szerencsére az órámmal se volt eddig gond...Kitartást annak,akinél hiba lépett föl!Sok sikert mindenkinek:)

bakfis kedveli ezt.
  19. kisssilver

kisssilver Fórum-zöldfülű

Amit learattam,nem került be a feladatomban.Mindenhol kisci föld,mindbe flittermák volt....buktam egy csomó pontot és nem leszek kész a feladattal....gratulálok a fejlesztőknek...ugyanott vagyok,mint 8 órája...:cry:>:(

20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Az óra nálam is eltünt,de már kevesebb mint 200 pontnyi tp. kellett volna,de hogy ezt most beszámolja-e nem tudom. Így lehet,hogy én is csak részarányosan kapom meg az ajcsikat. Persze én is bosszús vagyok,mert rengeteg szupitrágyát elhasználtam. De én úgy voltam vele,hogy haladnom kell,mert holnap nem igen leszek gép közelbe. Remélem hamar sikerül helyrehozni a hibát! :)
    Jó pihenést Kedves Gazdák! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.