Hatodik képregény event - csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Nov 5, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

a jutalmakat megkaptam de tovabb nem tudok lepni,nem engedi,hogy beadjam frissitettem ,ujra inditottam es semmi

2. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Tekintettel az event színvonalához mérhető hsz-számra (és hogy kb. 1200 postot kéne visszaolvasnom a legutóbbi fórumlátogatásom óta:oops:), úgy döntöttem, hogy kivételesen még szelektálva sem olvasok vissza, viszont méltánytalan lenne, ha pont erről nem írnék...;)

Szóval nálam - mint általában - nem az volt a kérdés, hogy hogyan lehet meg, sőt nem is az, hogy hogyan lehet meg leggyorsabban, hanem hogy hogyan lehet meg a legkevesebb ráfordítással (érésgyorsítókban-hozamnövelőkben/termékbónuszokban mérve), amellett hogy a farmon kívüli napirendembe is illeszkedjék.

Így a felszaporítás (mindössze a kezdő 5-öst szórva meg mindennel) eltartott tegnap délelőttig.
    Aztán úgy alakult, hogy az órát tegnap késő este indítottam komfortos hunyorra. Hogy miért pont arra?
    1. A komfort flittermák túl hosszú lett volna szupertrágya nélkül, míg az 1x1-es flittermák túl sokat állt volna aratatlanul beérve.
    2. A komfort hunyor több TP-t ad kezdő aratásra, mint az 1x1 flittermák.
    3. Így nyertem fél napot a csatni indításával - mivel a Bahán állatoztam, így a csatni nem hasznosult volna kellő "lefedettséggel", a komfort földeken viszont nem vesztettem sokat vele, hogy nem aktiváltam.
    Ja, és hogy miért álltoztam a Bahán? Hát: trágyaárak... Az mondjuk más kérdés, hogy túl optimistán voltam mohó:music:, és mivel bennragadtak a "viszonteladásra" szánt tételeim (pedig de kevés híja volt - pont online voltam, mikor majdnem sorra kerültek, de teli standokkal és trágyadombbal beavatkozni sem tudtam!:mad:), végül az időközben termelődött trágya java részét ki kellett szórnom a komfort földekre (OK: tervezettnél korábbi lefekvés8)), ill. el kellett tekertetnem a virágkötővel (végül is hadd fejlődjön:sleepy:), hogy minél kisebb veszteséggel minél kevésbé esett áron még vissza tudjam venni és újra kirakni őket...:wuerg:

Aztán éjjelre flittermák (Bahán zöld tea) 1x1-be. Ma délelőtt csatni/c-at/húsvéti/r.k.+PP-süti, aztán azóta hunyorozás (a Bahán bahás növények mennek, a farm viszont csacsikovácsok kivételével lepucolva, így haladok 23-24e TP-ről indulva bő 9000 TP-s léptekkel (tojások: 1 bagoly, 1 varjú) - most érik a 3. kör); egy 4.-re még szükség lesz, de így is van egy bő másfél órányi "lötyögés" a rendszerben, amennyi elvileg elég kell legyen (a végére már valszeg újabb répás kenyeret sem fogok aktiválni: szükség épp nem lesz rá, és ha utána már nem lesz kedvem lefekvés előtt vetni még vmi rövidet, legalább a Bahára, akkor inkább megspórolom).

Szóval éjjelre mehetnek már ki a gyakornoki műhelyek - ha éjszakára is végig kinntartom őket, akkor napi 4-szeri aratás is belefér, így kedd délutánra/estére kész leszek a malomlapátokkal is. Hunyorok szintén majdnem (1 kör híján) kész lesznek még ma, a felröppenők is jönnek bőven időarányosan, csak a flittermák marad még (abból a 2. feladatba beadván épp annyi marad, amennyi egy visszavetésre elég: ez is kb. kedd estére lesz meg).

Az event nagyon jól ki lett találva. Az első, TP-gyűjtős feladat is nagyon tetszik - és aki esetleg vmilyen oknál fogva nem a 100%-os teljesítésre hajt, az is jól kalkulálhat, hogy részarányosan, 6000-enként kap egy plusz PartyPörit, 12000-enként pedig egy-egy további kupont/t.csemetét; csavar is van benne ezenkívül is, a gyakornoki műhelyekkel. A jutalmak is tetszenek (van benne titokizé, különleges ól(ak), felhősor, PartyPöri, TP - ezek közül valamelyik biztosan mindenkinek bejön). Szóval végre kreatív feladat vonzó jutalmakért (még azt is elnézem, hogy 8 órásból viszont 15000 kell)!!!:)

További jó eventezést Mindenkinek!

3. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Sziasztok!

Várom, hogy érjen a hunyorom, beérik, még le se aratom... és egyszer csak megkaptam az első feladat összes nyereményét, még az ügynökképzőt is. :eek: Hiba vagy kompenzálás? Valszeg hiba van a dologban, mert nem enged továbbmenni a második feladatra. Most mi lesz? A számláló nem ugrott ugye tovább, mivel elviekben meglett a feladat. :oops:

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ahogyan a tegnapi hivatalosban már írtuk:

Azon játékosok számára, akik az első szobát érintő hibák miatt nem tudták rendesen befejezni a feladatot, és ezért nem kaptak meg minden jutalmat, a későbbiek folyamán azok utólagosan jóváírásra kerülnek számukra. Ezt illetően pontos időpontot sajnos nem tudunk mondani.

Vélhetően ez a folyamat zajlik most. Amennyiben megkaptad a jutalmakat, a következő szobába léphetsz.

5. -East17-

Szia!

Pontos ID számot kérek az ellenőrzéshez.

6. adri893

adri893 Haladó

Köszi a választ

7. Dynnye

Dynnye Fórumszaki

Köszönöm a választ, kedves East! Viszont én csak ma reggel indítottam el az órát. :) Ebből a szempontból ez nem számít? Meg kell várnom, hogy leteljen a 24 óra a továbblépéshez? Megpróbálok frissíteni, meglátjuk, mi lesz! :)

Update: frissítés után léphettem tovább a második részre. :)

8. Harmony12

Harmony12 Járnitanuló

Sziasztok! Ma a barátom farmját kezeltem/kezelném. Reggel indítottam el nála az első feladatot. Lezárt az óra nála is. Kérlek nézzétek meg!
    A farm neve: méhike79 ID: 32718995 .
    Előre is köszönöm az ő nevében is!

9. delfin929

delfin929 Fórumprofi

Az első feladat végrehajtása közben megkaptam az összes jutalmat, pedig még csak kb. 36000-ért adtam be a növényeket. A visszaszámoló óra eltűnt. Akkor ezek szerint a rendszer úgy vette, hogy végeztem a feladattal?

10. -East17-

Szia!

Nem számít, így lehetett megoldani a teljes korrekciót és kárpótlást.

Dynnye likes this.
  11. Tuatara

Tuatara Fórum-zöldfülű

Szia !
    Köszönöm! :) Épp most érkezett meg a jóváírás. További szép estét és jó játékot kívánok
    Szeretettel:
    Patanyó-Nagyanyó

12. -East17-

Szia!

Azon játékosok számára, akik az első szobát érintő hibák miatt nem tudták rendesen befejezni a feladatot, és ezért nem kaptak meg minden jutalmat, a későbbiek folyamán azok utólagosan jóváírásra kerülnek számukra. Ezt illetően pontos időpontot sajnos nem tudunk mondani.

Vélhetően ez a folyamat zajlik most. Amennyiben megkaptad a jutalmakat, a következő szobába léphetsz.

13. sari1961

sari1961 Fórum-zöldfülű

sziasztok építettem két ólat de sese azólaknál se a váza alatt pedi a lapátra szükség lesz
    válszt köszi

14. maggs134

maggs134 Utánpótlás-írogató

Szia East17.Szeretném megkérdezni,reggel inditottam az órát ,de most eltünt,lezárt.Kérlek nézz utána mi a baj.Nagyon köszönöm.Legyen szép estéd.

15. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

Részvétem:cry: Majd jó lesz a csemetegőzös napon :D Ezért nem nézem meg, hogy mit kapnék, majd a titok napon>:(;)

bokorugró133 likes this.
  16. -East17-

Szia!

Harmony12 likes this.
  17. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

mszidi7ID: 25049770

18. -East17-

Szia!

Ezt írom be már sokadszorra, hogy a hivatalosban meghirdetett kompenzáció és javítás zajlik éppen. Minden nyitott szobát zárnak és minden jutalmat kiosztanak.

19. -East17-

A 2. szoba nyitva és működik, Kérlek lépj ki és vissza majd ellenőrizd ismét.

20. -East17-

Szia!

Ezt kell keresned:
    Ashampoo_Snap_2014.11.08_12h52m59s_005_.png

Amennyiben sehol sem leled, egy pontos ID számot adj az ellenőrzéshez.

Thread Status:
Not open for further replies.