Hatodik képregény event - csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Nov 5, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. évamama58

évamama58 Fórum ismerője

pedig ott van az ólaknál, gyakornoki szárnybontogató név alatt:);)

2. maggs134

maggs134 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ.Le a kalappal ,hogy ilyen türelemmel foglalkoztok velünk.További szép estét.

3. tgem

tgem Fórum-zöldfülű

Hiányzott még az első feladat teljesítéséhez kb. 10.000 TP, most viszont ahogy beléptem a játékba, hogy megnézzem, hogy megértek-e a növények, megkaptam a feladatért valamilyen jutalmat, viszont a 2-es feladathoz nem tudom beadni a beadandókat, mert nem történik semmi. ID: 27474826, tgem
    Köszi a segítséget!

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok Gazdatársak!

A tegnap ígért javítás és kompenzáció kezdetét vette az ajándékok jóváírása folyamatosan megtörténik:

Azon játékosok számára, akik az első szobát érintő hibák miatt nem tudták rendesen befejezni a feladatot, és ezért nem kaptak meg minden jutalmat, a későbbiek folyamán azok utólagosan jóváírásra kerülnek számukra.

Aki már megkapta a jutalmat és mégsem tudna a második szobába lépni, egy frissítéssel vagy ki-be lépéssel orvosolhatja a dolgot.

marika1957 likes this.
  5. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Hello. Megvan a 3 építési terv, de a műhelyben nem látom hol kellene megcsinálnom.. Segítséget kérnék :)

6. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

most nem akarok kekeckedni de miutan irtal ujrainditotam a jatekot de semmi,csak nem tudom beadni
    most erik meg a novenyem learathatom vagy meg varjak 1 kicsit,hogy nehogy odavesszen?

7. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Kedves Adminok!

Mi lesz a sorsa a megmaradó malomlapátoknak? Érdemes tartalékolni, előre gyártani? Piacképes? Mert eladni nem tudom, de vásárolni tudnék belőle, ha lenne ajánlat, legalábbis a piacon megjelenik. A szárnybontogató ugyanolyan malomlapátot fog adni, mint a gyakornoki?

8. -East17-

Szia!

Mutatom máris:

Ashampoo_Snap_2014.11.08_12h51m11s_003_.png

9. gyógymacs

gyógymacs Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nagyon köszönöm a kompenzálást, szomorú voltam tegnap, mert nem tudtam befejezni a feladatot, ráadásul úgy tűnt, hogy alig volt haszna a sok munkámnak. :)) Ezek szerint hiba volt, nem én voltam túl lassú. :D Nagy örömöt szereztetek nekem, mégis lesz titkosügynök-képzőm. :D
    További jó játékot!!

Gio and marika1957 like this.
  10. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Ahh megvan pakolom is kefelé . Örök hála

11. -East17-

Kértem egy ellenőrzést rá a kintiektől is. Egy másik javítás megoldja ezt a gondot, addig is termelj nyugodtan a baj csak a leadásra vonatkozik néhány farmon.

12. -East17-

Szia!

A "valódi" ól másmilyen lapátot fog készíteni, ezeket amiket most gyártasz, az event végén beváltják.

marika1957 likes this.
  13. kovakövi26

kovakövi26 Utánpótlás-írogató

Kitartás East17:D

-szida- likes this.
  14. mitnemertesz

mitnemertesz Fórumelemző

Kösz a választ!

15. n_nzsoka

n_nzsoka Utánpótlás-írogató

Szia!

Nekem is van még 59 perc az órán, de aratáskor semmivel nem lesz több a beadott TP. :cry: Várhatom, hogy kijavítják vagy holnap újra kell indítanom az órát?

16. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Azért jöttem, hogy mondjam kárpótlást kaptam az első feladat hibája miatt. Látom már mások is kaptak. Köszönet érte a Bp-nek és East, neked is a fáradhatatlan kitartásod mellettünk és a tájékoztatásodat is. Minden esetre nem irigyellek benneteket a mostani event ideje alatt szépen kijutott nektek munkából, feszültségből egyaránt. Köszi szépen.

Mircsi2006, Erzsike5110 and Gio like this.
  17. -East17-

n_nzsoka likes this.
  18. Mocsáriteknős65

Mocsáriteknős65 Utánpótlás-írogató

Még az első feladat második aratását végeztem amikor a számláló megállt nem számolta a TP.-t de az óra maradt és az idő is megy,jött egy értesítés hogy kész a feladat és megkaptam az ajándékokat( ott is van a pajtában). Olvastam a fórumon hogy hiba van és mindenki kompenzálva lett. A második ablakba mégse tudom be tenni a dolgokat. Akkor most...? Itt a vége?

19. -East17-

Szia!

Köszönjük szépen a kollégák nevében is.

-szida- likes this.
  20. -East17-

Szia!

A javítás és a jóváírás valóban megtörtént, kérlek olvasd el ezt:

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...regény-event-csevegő.11453/page-89#post-95924

Illetve hozzátenném: a második szoba beadási hibájának javítása még várat magára, de addig is termelj nyugodtan, a baj másra nem terjed ki csak a leadásra.

Thread Status:
Not open for further replies.