Hatodik képregény event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 5.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Temire

Temire Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    most olvasgattam a hsz - ket, és szeretném kérdezni, hogy szerintetek, ha 1x1-en ültetek felszaporítás után, akkor is meglehet a 60000 Tp, vagy nem? Nem emlékszem mennyire veszi le a tp-t ha csak 1x1 -en ültetsz?o_O:sleepy:

2. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Hm! Anya, most nincs családi bunyó! :wuerg: ... munka van...! :p
    Azért olyan jó olvasni: nincs nyürrögés, csak az agytekervények kattogását lehet hallani. :)

kukori80 kedveli ezt.
  3. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Segítségként itt van Pharmerünk számítása. Érdemes átolvasni!! :)
    Köszi Neki is!

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  4. -bodzavirág-

-bodzavirág- Fórum-zöldfülű

Szép estét!
    Lenne egy kérdésem a malomlapát gyártásához vakond is kell vagy csak a vakondtáp?

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Csak vakondtápra vagy szupertápra van szükséged.

6. dulcinea12

dulcinea12 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Én komforton fogom a 48 tp-st ültetni. Kacsa kata +cukkinis+húsvéti +répás
    Ha mindent telepakolok akkor egyszerre 167komfort földet tudok letenni. Erről 43253 tp-t szedek le. Első aratás előtt indítom az órát, második aratásnál megvan bőven és az 1-es földeket nem is számoltam.

7. -bodzavirág-

-bodzavirág- Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen, én is így gondoltam; de biztos ami biztos ;)

8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Dehogy van bunyó, csak egy kis cirokseprű lengetés xD Nálam az agytekervények már leálltak, ha megolajoznám se működnének xD Majd holnap, frissen, fiatalosan ;)

nemethpgabi kedveli ezt.
  9. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Itt van Szilvia hozzászólása, a 8 órás növény 1*1-es aratásával számolt. A módszer tökéletes, de a csúszásokra nagyon oda kell figyelni, mert ezzel a módszerrel elég szűkre van szabva az idő.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/hatodik-képregény-event-csevegő.11453/#post-91531

Pharmer500#2, genka53, Temire és 2 más kedveli ezt.
  10. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

A felhősor 20 óránként adja a BTP-t ugye ? Azért kérdezem mert az van elé írva, hogy" egyszeri ".

11. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Én is alig várom a kezdést. Esküszöm, mintha egy nagy gyerek, nem pedig egy komoly felnőtt lennék... :D
    A net leállástól én is félek, - sose volt ilyen, de a Telihold indulásának hibájától borsódzik a hátam. No, de ne gondoljunk semmi rosszra, minden flottul fog indulni..., és befejeződni. :)

.Sookie69. és _Cygnus_ kedveli ezt.
  12. -East17-

Szia!

Igen, 20 óránként aratható és adja a pontokat.

13. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Igen, minden indítás után.

14. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

elég szűk, de ha megfejeljük egy húsvétivel, bőven meg lehet csinálni tojások nélkül :) a 2. aratással netán megcsúszik az ember, még mindig be lehet vetni valamennyi kacsa katát és szupitrágyát ;)

Pharmer500#2, .Sookie69., dereret és 2 más kedveli ezt.
  15. -Jani13-

-Jani13- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A cukkinis almatorta, a répás kenyér, és a húsvéti lekvár elfogyasztását vetés előtt vagy aratás előtt kel megtenni?
    Köszönet a válaszért

16. -East17-

Szia!

Aratás előtt kell elfogyasztani a TP növelőket.

17. p.dettike

p.dettike Fórum-zöldfülű

Sziasztok Ha nem tévedek akkor a tavaszi koszorú is tp növelő, mondjuk az is arany dobozban van besorolva és 30%+ tp ad.

18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

169 db 2*2-es föld helyezhető ki a farmra, a tisztáson és a Bahamán segíts be az építőmesternek. A tisztásra 40, a szigetre 41 nagy kockát lehet kitenni.
    Így igaz, de a piacon a Húsvéti lekvár olcsóbb és ugyanaz a hatása.

Pharmer500#2, genka53 és Gio kedveli ezt.
  19. Mircsi2006

Mircsi2006 Járnitanuló

Sziasztok! Húúúú... zsong a fejem a sok számolgatástól! :D Tanulmányoznom kell alaposan az eddig felvetett taktikákat, nagyon meg akarom ezt az eventet csinálni! :D
    Amit most éppen nem értek:
    Ha mindent leszedtek a farmról, akkor hogy jön össze a felröppenőtök???
    Én mindig fent hagyom az összes fámat, így simán megvan mindig, ami kell, de félek, hogy nélkülük nem menne...

farmerogirl kedveli ezt.
  20. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

szia,
    nekem általában az eventnövény megtermelésével összejön a felröppenő ;) de ha a 24 órás időkorlátossal végeztél, akár vissza is pakolhatod a fákat és kényelmesen megtermeled a még hiányzó növényeket :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.