Hatodik képregény event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 5.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. opel2001

opel2001 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nekem elsőre nem sikerült a 60000, de nem tudom újra indítani mert a második feladatot adja be. Nincs újrakezdés lehetőség? Elszúrtam mindent?

2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..én sem tettem ki a tiokfákat ne foglalja a helyet:)..de látom elég jók lettek mindenkinek remélem nállam is hasonló lesz a helyzet:)...kell még 6 lapát és én is kész leszek 3 feladattal. Még vagy 8 ezer eventnövény kell összesen..remélem a felröpik jönnek majd...az eventnövényről jut eszembe csak kiváncsiságból kérdezem meg...hogy akiknek megadta rendszer az első ablakot automatikusan mintha meg lenne a 60 ezer TP-je...akkor az a növényt is megkapta darabszámra is?..mintha elültette volna?..Nem annyirra lényeges nekem...csak úgy érdekelne..mert ha nem.. akkor annak kell még rendesen ültetni..mert hiába lépett előre.. de növény kevés.
    További jó eventezést mindenkinek:)...sikeres befejezést
    Opel2001 majd csak akkor tudsz tovább lépni ha letelik a 24 óra:)..újrainditás nincs...vagyis látom már tovább léptél.

bakfis kedveli ezt.
  3. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

hol tudom megépíteni a gyakori szárnybontogatót? sehol nem találom

4. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Bemész a városba a Barkácsolt ólakhoz a második a tyúk után:)

5. pisti731011

pisti731011 Fórum-zöldfülű

ha nem tudom megcsinálni a feladat végét és nem szerzem meg a szárnybontogatót akkor a gyakornoki szárnybontogatóm megmarad vagy elvész?

6. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

japánakác xxl tojásfa xl narancs xlszilva xl citrom lett.kb 300 lámpafüzér kell még

kutyaszálló kedveli ezt.
  7. olmíx

olmíx Fórum-zöldfülű

Nincs valakinek valami ötlete??

8. BakosGyula

BakosGyula Utánpótlás-írogató

küszönöm. ma reggel megkaptam az ajándékokat

9. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Az eventnövények készen vannak, még hiányzik 300 lámpafüzér és 31 malomlapát.
    A party pörgetéseket még tartogatom.
    Titokólak: narancs kecske és gólya
    Titokfák: XXL fenyő, XXL citrom, japán akác, sima só és szakura cseresznye. Ez utóbbinak nagyon örülök, mert még nem volt.
    Tetszik ez az event, mindenkinek kitartást, sok szerencsét és szép napot kívánok!

Marika312 és alpha58 kedveli ezt.
  10. kociboszi99

kociboszi99 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hogy lehet a Gyakornoki szárnybontogató megépíteni? Egyszerűn nem találom.
    Köszi a segítséget!

11. katicaa1

katicaa1 Fórum-zöldfülű

Főtér, Műhely (zöldes tetejű ház), vakond alatt. Én is elizmoztam kissé rajta. :)

12. kociboszi99

kociboszi99 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

13. Blindate

Blindate Haladó

Nagyon sokan leírták, hogy a városban a barkácsolt ólaknál keresd Gyakornoki szárnybontogatót, a második ...
    A titokfáim egész jók lettek, XXL sófa, XXL cseresznye, szakura cseresznyefa, japán akác, ujjas juhar. Flittermákból még 4000 hiányzik, ma azzal is kész leszek, és remélem, hogy a hiányzó lámpafüzér mennyiség is meglesz ezzel párhuzamosan. Persze rengeteg idő van még a végéig!

Kukori.és.Kotkoda és alpha58 kedveli ezt.
  14. Anikógazdasszony

Anikógazdasszony Utánpótlás-írogató

szia,nem kapták meg,ezt csak onnan tudom,mert a gyerekeim is megkapták a kompenzációt:inlove: de a növények darabszáma nem változott:) szóval anyuka ültet nekik éjjel ezerrelxD

Gio, Marika312, BZKati és még 1 ember kedveli ezt.
  15. suzi56

suzi56 Járnitanuló

Utolsó feladatot csinálom, hát nagyon szüken jön a felröpi! Remélem készen leszek időre! Még az eventnövényből is hiányzik! De nagyon kitartó leszek! :)

kutyaszálló kedveli ezt.
  16. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!
    Tanácstalan vagyok a felröppenökkel, ezen a farmon a maximumon vagyok a legendánál,92-es szinten:oops: egyformán ültetek a többi farmmal, ahol még nincs legenda vagy csak nagyon alacsony szinten, mégis ott jönnek a felröppenők itt meg nem, ma reggeli aratásnál még mindig hiányzik 40 a harmadik feladathoz. Hogy van ez?:oops:

17. VividDarer

VividDarer Fórumlakó

Nekem nagyon tetszik ez az event. A képregényes sorozatból eddig ez a kedvencem.

18. vivica65

vivica65 Junior szaki

Sziasztok.
    Lenne egy kérdésem :a főtéren a beadásnál nekem 6 rekeszt mutat a számsor ,viszont a 6.-ra kattintva nincs kiírva ajándék sem.Ez mit jelent van 6.ik is ?
    Vagy én vagyok érthetetlen .
    Köszi
    Jó munkát mindenkinek.

19. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Te eddig hol jártál????
    az egész fórum 2 napja erről szól.
    Olvass csak egy icipicit.
    Csináld a másodikat, nézd meg az ajándékaidat.

Hasznos az event ismertető.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.11.14
    nemethpgabi kedveli ezt.
  20. honved28

honved28 Fórum-zöldfülű

sziasztok!
    szeretném megkérdezni hol készíthetem el a titkos ügynök képzőt?tuti még korán van de hiába keresgélek szánjon meg valaki :p előre is köszönöm :inlove:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.