Hatodik képregény event - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -East17-, témanyitás ideje: 5.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szomjas

szomjas Haladó

mi van akkor ha az első feladatot elindítom, és nem tudom megcsinálni, ha letelik a 24 óra akkor mehetek a 2. feladatra? vagy újból az elsővel kell kezdeni?

2. vivica65

vivica65 Junior szaki

Valóban hasznos ,de mint mondom érthetelen vagyok . Semmi infót nem találok a 6.-rekeszről, csak 5.-ről van leírás.
    Esetleg kaphatnék valami pontos infót ?
    Köszönöm előre is.

3. mimi

mimi Fórum elő legendája

Mivel vakondok, a tyúk után keresd vakond-fejet a műhelyben. :)

4. honved28

honved28 Fórum-zöldfülű

köszönöm a gyors választ-az meg is lett így álmosan is :D de ott csak a szárnybontogató van a titkos ügynök nincs :eek:

5. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szerintem megdicsér, hogy befejezted és elköszön. ;)

6. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

A titkos ügynök a megszerzett állataid között, a pajtában van;):D

7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Gyors voltam de nem figyelmes. Bocsánat. :)

8. Claunyuszi

Claunyuszi Törzsjátékos

Szia! A titkosügynök képző nem építhető, az első feladatban nyerhető, ha sikerült az első feladat az ólaknál találod. Ha a gyakornoki szárnybontogatóra gondolsz, ami a lapátot készíti az eventhez, a városban a műhelyben barkácsolhatod a vakon képe alatt.

Szia! Ha legalább 10%-ot azaz 6000 TP-t megcsinálsz részajándékot kapsz és továbbenged a másodikra. Ja és elfelejtettem, az órát nem lehet újraindítani.

Szia! Az utolsó oldalon nem lesz feladat, ott ált. meglepi, pl. nyomtatható képregény szokott lenni ; annyi feladat van, amennyi a táblázatban látható, a felhősoros az utolső.

Utoljára szerkesztett: 9.11.14
    genka53 és mimi kedveli ezt.
  9. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia!
    Az nem rekesz,hanem a képregény oldalszáma..a 6.-ik oldalon majd a képregény befejezését olvashatod,ha kész vagy a feladattal.
    .

genka53 és vivica65 kedveli ezt.
  10. vivica65

vivica65 Junior szaki

Nagyon köszönöm.

11. honved28

honved28 Fórum-zöldfülű

JUj ...tényleg nagyon szépen köszönöm és bocsi hogy kora hajnalban itt bénázok csak a szemem kelet volna használnom :)
    rendes kis csapat vagytok mindig udvarias és gyors a help ...köszönöm további jó munkát és kertészkedést szép vasárnapot :)

Ribiszke, Numiz, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  12. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

220 db felrepi, és készen vagyok! titokfa drótfa-szamóca-sófa-tojás xxl-ujjasjuhar.A 2 ól még érik

13. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Mert csak 5 van.
    Az event összesítőben nekem csak 5.

14. mimi

mimi Fórum elő legendája

Én még nem raktam ki semmi titkosat, kész szeretnék lenni addig, hogy csak a felröppenőkkel kelljen törődni. Még pár lapát hiányzik. De olyan jó titokfákról írtok, lehet, nem lesz türelmem megvárni, hogy helye legyen. ;)

BZKati kedveli ezt.
  15. lepsényianikó

lepsényianikó Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Mivel a múltkori event alkalmával megírtam ,hogy milyen jó,ha 90 . szinten narancs ólakat kapok ajándékba így most az a fer ,ha megírom azt is ,hogy most a fáim nagyon jók lettek !!! Szamóca ,ujjasjuhar, xxl citrom,mostnemjuteszembe mandula ,xxl berkenye!:inlove:xD

genka53, Gio, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  16. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Sziasztok! Titokólakból:narancs kacsa,narancs nyúl-ha ezért játszanák most hagynám abba,másnak több sikert!

17. danidomb

danidomb Fórum-zöldfülű

Titokfa: naspolya, XXL tölgy, XXL őszibarack, XXL berkenye, XXL cseresznye :)
    Nem panaszkodok egyik sem volt:)

genka53, Gio, bakosagi54 és 4 más kedveli ezt.
  18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    4-dik kivégezve:p:p
    még kell 150 röppentyű és kb. 5ezer mák,de az meg lesz a végéigxD
    pörgettem: kecsketejüzem, narancs strucc tsz / ez mindig kell a tésztákhoz:inlove::inlove:
    ja meg szép vasárnapot mindenkinek:D:D

genka53 és Marika312 kedveli ezt.
  19. -KiraAngel-

-KiraAngel- Junior szaki

Sziasztok!

Titokfák: virágdrót, sófa, XXL tojás, mandulafenyő, szamóca. :)
    Titokólak: narancs ló xD és sün. :)

Mindegyik volt már, és jobban örültem volna olyannak, amim még nincs, de még így sem érzem panaszosnak magam. Jók lettek.

Termelgetem a lapátokat, gyűjtögetem a még hiányzó felröpiket, lesz majd még egy nem teljes flittermák köröm, és készen is leszek.
    Jelenleg a tyúkólakat szellőztetem. Bár már lefele megy a piacon a trágya ára, még mindig 300 csp közelében van. Én meg ráérek. A csp meg sose baj, ha növekszik.Pláne, mert mostanában sokat költöttem belőle. :p

Szép vasárnapot mindenkinek!
    Üdv: Kira

Gio kedveli ezt.
  20. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Köszi hogy megírtad:)..annyirra nem volt lényeges csak úgy kiváncsi voltam rá:)...Jó ültetést:)..biztos meg lesz...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.