Havas vállalkozás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Szia, a végén sem csináljuk, mert nem mindenki tud ennyi szupertrágyát megvenni. Mi továbbra is küzdünk, ahogy tudunk.!

északiboszi, steve223, Amira09 és 3 más kedveli ezt.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Na, kérem szépen.. sikerült feltornáznom a kezdeti 7 db felröpit mostanra 26 db-ra így már az első feladattal készen is vagyok.:)

3. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Hajrá!! :D Én ez alá az idézet alá le sem merem írni, mennyire szaporítottam fel mostanra xD

steve223, iboly54, Gio és 8 más kedveli ezt.
  4. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Hanka:) A szupertáp 1-ik alapanyaga a kukorica.:)

iboly54, Gio, Hanka9911 és 6 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Jaj, miért nem mered? ;) Nem vagyok ám irigy..:) Tippelhetek? 98 db.

6. taga1

taga1 Fórum biztosa

Nekem is a retro szó jutott eszembe mikor elolvastam az event kiírást, persze csak átvit értelemben, hisz 5 évvel ezelőtt a letermelendő event növény mennyiség köszönő viszonyban sincs a mai eventek növény szükségletével, de én kimondottan örülök neki, valahogy jó nosztalgiázni. Engem sem érdekel a jutalomként kapott Tp Csp és kütyük, csinálom mert az eventet be kell fejezni. További jó játékot és ünnepekre történő készülődést kívánok mindenkinek. Én is várom már a téli disegn-t.

Mikulás48, hóóvirág, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  7. 65skorpio

65skorpio Utánpótlás-írogató

A felröpi itt is kevés :/ az öreg tölgyes területet most arattam, és kesztyű egy se volt :(

Gio kedveli ezt.
  8. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Kérném a farmeramat, hogy javítsa a "Havas vállalkozás" Event leírását!
    Mivel a Felröppenő : Egyujjas kesztyű Csak bizonyos területek reppen fel!

Leírásukban így szerepel viszont idézem:

"Egyujjas kesztyű minden aratásból jöhet (természetesen a kitehető dekorációs elemek most sem adnak akkor sem ha farmos területre vannak elhelyezve, valamint a Kerge Kert, Kincses sziget sem.
    Kivételt képez ez alól a Varázsfa, akár a farmon, akár a Kerge kertben vagy a Kincses szigeten van kihelyezve, az ott is event-felröppenőt fog adni az esemény ideje alatt."

Viszont a tapasztalat és eredmények is a következő igazságot követik:

Hogy ugyanúgy, mint a Event növényénél csak három területen reppenek fel a félröppenők. Ezek a következők:
    Fő farm, Szédült szántó, Erdei tisztás!!!

Ezért mivel a leírás is nem állja meg helyét a többi Eventezőt se legyenek megtévesztve kérném javítsák a leírást vagy tegyék közé ezt hibát.

Köszönöm a megértésüket és remélem figyelmeztetik a többieket.

Üdv: DRAGON86

9. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Sziasztok!

Megint csevegő, megint vita és személyeskedés.

Lesztek szívesek már most befejezni.

-Mayacska85-, Peszi2, taga1 és 2 más kedveli ezt.
  10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A leírás kb. 2 és fél órája javítva.

Gio és .jani2222. kedveli ezt.
  11. Baby72

Szia!

Kiemeltem a szót.. jöhet. Nem jön. Ez van. Mi így is szeretjük a Farmerama-t, különben nem lennénk itt most is:);).
    Sok felröppenőt, sikeres eventet kívánok:).

12. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Ja, így már értem, készülnek a tenyésztésre :)

Annyi sajna még nincs, csak 68...viszont az 42-el több, mint a tiéd xD (De ugye nem veszed bántásnak, csak viccelek!!)

-Mayacska85-, Peszi2, steve223 és 5 más kedveli ezt.
  13. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok! Nem kell csodálkozni az elégedetlenségen, ha az egyik nap valamire azt mondjuk fehér, a másik nap ugyanarra, hogy fekete. Bizony én is elégedetlen vagyok, mert a szigeteken 1 aratással kevesebbem van. Nem nagy dolog, hisz csak játék....., de a játék is attól jó, ha örömöt szerez és nem bosszúságot. Köszönöm.

14. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Kissé megkésve kezdtem el - ez mostanában eléggé gyakori nálam. :D A felröppenők szám 104, ez lehetne jobb is, de pillanatnyilag nem panaszkodok. :) (Több úgy sem lenne tőle.... ;) ) Elkezdtem termelni a gazt - majd látjuk, hogy hogy alakul. Most elkúszok, elolvasom még egyszer az ismertetőt, mert olyan szita az agyam,, hogy fogalmam sincs, mi volt benne.... :D

steve223, taga1, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Kell a tápokhoz, szupihoz is, bár napok óta elég jó ára van, meg a paradicsomnak is.Reméljük az event végéig se leszel skizofrén !:p

Hanka9911 és Baby72 kedveli ezt.
  16. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Tisztelt East17!

Elnézést igaza van. Csak olvastam itt a hozzáoszlásokat és elfelejtettem frissíteni az az oldalt, így nem vettem észre a változást. Mivel rögzített lapként van nekem a böngészőmben a leírás oldala. Csak a jósszándék vezérelt, mikor írtam üzenetemet.
    Elnézést kérek még egyszer! :)

Jó farmozást:)

-skorpio1977-, Peszi2, Gio és 3 más kedveli ezt.
  17. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! Most arattam le az első kör jégvirágot és a 3 területre összesen adott 20 röpit X 9 kör=180. lehet nyomatni a hosszú érésűt,

18. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Sziasztok!
    A magam 135 felröppenőjével már meg sem merek szólalni. Nem tudom, hogy jött össze! Nyilván nagymértékben szerepet játszott a komfort szegfű 120 területen, illetve ezek mellett fák. Megpróbálom most is ezt követni, éjszakára hosszú érésű, a hétvégén meg van
    idő 1x1-ni. (Csak nehogy elfelejtsem a teliholdas területet is aratni!)

Peszi2, iboly54, Gio és 2 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

A küzdelem nemesít. És a fenti gazdák nem bosszankodnak, hanem a nagyvé furmányos eszén próbálnak túljárni. Szerintem sikerül nekik. Az viszont körvonalazódik, hogy a kicsiknek ez az event sok, a nagyoknak meg érdektelen.
    A 6. sort én előre kipipáltam, úgy hogy aggodalomra semmi ok. A szupereket összeszedem, a többit meghagyom nagyvének, porosodjon nála.
    Még szerencse, hogy lesz telihód, csak az a baj, hogy ott sincs semmi tennivaló.

20. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Éjszakára mindannyian a leghosszabb érésűt ültetitek, ugye?

Jaj, nagyon kíváncsi vagyok erre a teliholdas dologra is! Ez lesz az első :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.