Havas vállalkozás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok:)

Úgy látom most ahhoz a kisebbséghez tartozom, aki nem aggódik különösebben a felröpik miatt, pedig 224 db mindössze, tehát messze még a vége. De nem is nagyon készültem különösebben hosszú érésűekkel sehol, sőt a főfarmon kütyük voltak kint:D

Legenda megvan, Pannik nincsenek, de nem hiszem hogy baj lenne a végén. Le tekerem az eventnövényt, aztán mehet a farm vissza, kivéve a kütyüket:sleepy: szerintem hosszú érésűvel, vagy ólakkal, vagy kinek éppen mivel, meg lesz az. 1 nap telt el az eventből, sok van még vissza:)

Eddig lehetett, régebben is volt, hogy nem lehetett minden területen termelni az eventnövényt, szóval nem lesz azzal gond;)
    Hát ha már ide a fórumra eljut, és olvas, és kérdez, azzal nagy lépéseket tesz meg előre:D

De egyébként tény, hogy maga a felhő nem elég, és már az is egy egyedi módon megszerezhető dolog volt.

De még felhő nélkül is, ahogy irták meg lehet oldani 8 perces rózsát, igaz normál talajon, vagyis nem jön annyi felröpi, de akkor még mindig ott marad a szupertrágya problémája, mert a mamutfák még a felhőnél is régebbiek, és akinek nincs mamutfája, annak azért nincs nagy készlet szupertrágya sem.

Ugyanakkor szerintem nem lesz gond most a felröpikkel a végére, ahogy irtam is, meg Te is, csak kicsit türelmesnek kell lenni.

lev, hóóvirág, betjoli és 13 más kedveli ezt.
  2. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

van egy mazsola kérdésem:
    a csibék hányadik szinttől tudják használni a csatnit és a termékeket?
    Köszi a választ előre is :)

_Cygnus_, betjoli, Baby72 és 4 más kedveli ezt.
  3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Használni (elfogyasztani) tudják, az nincs szinthez kötve, de eladni 40. szint alatt nem lehet a piacon.

Leho69, Gio és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  4. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

köszönöm szépen a gyors választ!:)
    eventezni fogunk, ahhoz kell;)

betjoli, kisszakács75, Baby72 és 6 más kedveli ezt.
  5. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok!

A Te gondolkodásmódod követendő példa kéne legyen, főként a duzzogók számára ;).
    Semmi ok pánikra, van idő bőven... A lényeg, hogy ami tetszik az eventből, azokat megszerezzük. Stressz nélkül kell játszanunk, hisz ez csak játék... :), és nem lóverseny, amin bizony sokszor nagy lehet a tét.
    Mindenkinek sok felröpit, és minden szépet kivánok :).

Farm 109/278

Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen ! Mark Twain

lev, betjoli, -Nikafarm- és 14 más kedveli ezt.
  6. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Nem duzzogunk, csak megszeppentünk, legalábbis én, hozzá szoktam, hogy a bahától is kapunk, sebaj, kitermelem a jégvirágot, aztán jöhetnek a hosszú-érésűek ;)

betjoli, Gio, OJani és 7 más kedveli ezt.
  7. taga1

taga1 Fórum biztosa

Hidd el meg is van minden ingyom-bingyom nélkül. én két területen vettem a jégvirágot, bahán gyömbér és fák, jelenleg 254 db felröpi van. Eltelt egy kicsivel több mint 24 óra . Minden felröpis event első 24 órájában vannak beírások, melyek a felröpik db számát kifogásolják, majd, természetesen végig visziki az eventet, de akkor már nem írnak. Ha az utolsó 24 órában ténylegesen annyi felröpi hiányozna,mint ahányan az első 24 órában erről írnak a topik vége csak erről szólna, ! de sorozatban nem így van !.

betjoli, Gio, kisszakács75 és 6 más kedveli ezt.
  8. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Tyű! Ezt Kazinczy sem vezethette volna le szebben.Szeretem a tyűt, pláne ha felröppen csapatostul. Na akkor tényleg tyű :D Az eventről: röpik tekintetében semmiben nem különbözik a többitől. Azt hiszem, kár aggódni, lehet nyugodtan pihizni, kötni, horgolni, díszíteni, sütni, főzni.... Kinek mi tetszik. Nem kell t(y)űkön ülni. A kicsiknek szokás szerint "nehéz", a nagyoknak szokás szerint "könnyű". Na erre varrjatok gombot. Egy nagy t(y)űvel........ :D

Magdusnéne, farmeres53, lev és 17 más kedveli ezt.
  9. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia! nem gondoltam a 0 percre , en sem 0 perceznek csak ha nagyon muszaj :D viragok le termelve, estere hosszan erot ultetek es meg van a felroppeno;)

betjoli, Gio, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  10. balalajka

balalajka Törekvő

Sziasztok!
    A mai nappal végeztem. Eddig is sok minden nem tetszett, de ma betelt a pohár... Tévedés ne essék nem játékostársaimnak van köze a dologhoz... Ugyan volt néhány összetűzésem, de nem nekik köszönhető, hogy ma elbúcsúzok a játéktól. Elég volt a véget nem érő ültetésből, és a muszáj vásárlásból.... Mindenkinek kívánok a játékban további sikereket!

LBetti és -vadocka70- kedveli ezt.
  11. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Magdika, másfél évig nem játszottam, mert kissé meguntam. Nincs gesztenyés felhősorom(éppen nem játszottam), sem szupertrágya fám. Nem tudok 0 percezni, és ha őszinte akarok lenni, nem is bánom. Ezek csak tények, semmi érzelmi felhang nincs benne. Vannak, akik a játék kezdete óta játszanak, és vannak, akik nemrég regisztráltak. Nyilván az "öregek" veszettül haladnának, a "fiatalok" még veszettebbül, viszont nekik már sok minden kimaradt az elmúlt évek alatt, amik nem, vagy csak nehezen pótolhatók.

Magdusnéne, lev, hóóvirág és 12 más kedveli ezt.
  12. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Hát én nekiugrottam 0 percezni, mert mindig szoktam,nem a nyeremények miatt hanem csak mert...,de nem érzem magam ezért bolondnak

hóóvirág, magdi06, Gio és 4 más kedveli ezt.
  13. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

:) miért lennél az? Én is megtehetném ;)
    De akkor hamar végeznék ..
    Így meg van kicsi izgalom a Farmos életembe is :p:D

hóóvirág, Gio, kisszakács75 és 3 más kedveli ezt.
  14. .imre71.

.imre71. Fórum mestere

sziasztok
    most megdolt a 3-om teruletrol kapott felropim
    pontosan 11 jott oszesen,hat ez kemeny

g.agneso, Gio, kisszakács75 és 3 más kedveli ezt.
  15. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nekem is van izgalom ám a farmos életemben / is / :D reggel óta ugyanúgy állok, ülök vagy fekszem mert semmit nem haladtam felröppenő ügyileg:D.
    3/1-es feladat kivégzéséhez még kell 3 db kesztyű.
    Juszt sem fogok nulla percezni mert most sóherság van és szintlépés hajhászás.;):p
    Velem egy event sem fog kibabrálni, ezt innen üzenem VarunnakxDxD.

16. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

18 darabot kaptam az előbb

Gio, Baby72 és Kati22222 kedveli ezt.
  17. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Nagyon nem ide tartozik. Ám: amikor én regisztráltam, hosszú hónapokig nem jöttem a fórumra, mert nem is tudtam, mi az. A baglyot észre sem vettem, tájékozódni nem tudtam. Lehet, hogy a csibék ugyanígy vannak ezzel. Fel sem tűnik a karón az a madárka. Egy kedves, régi, az elejétől játszó társam(nem mellesleg: ő nevezte el Hedvignek a madárkát, aki a levelet hozza-Ilonka-),tudtuk, ismertük meg a karón ülőt. :) Két okból írom ezt:egyrészt sokan panaszkodnak a csibékre, miközben lehet, hogy fogalmuk nincs arról, hogy működik a játék, mit jelent a karón ülő valami...., másrészt nehezen tudnak tájékozódni. Kivétel természetesen van.... :) S hogy ideillő legyek: az első három feladat kipipálva. Kényelmesen, ráérősen,extrák nélkül... Ma nem is nagyon tudtam játszani..........Mindenkinek kívánok sok sikert, jó szerencsét, és játékos játékot :)

magdi06, -Nikafarm-, Gio és 3 más kedveli ezt.
  18. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Sziasztok!
    Ez a játék direkt ráérős embereknek készült akinek van ideje ültetni mert ez a játék lényege a nevében is benne van "Farmerama" ha nincs időd és nem szeretsz ültetni akkor nem jó játékot választottál az egyre több muszáj vásárlással én sem értek egyet.

Mikulás48, Anyóca61, -Nikafarm- és 2 más kedveli ezt.
  19. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Igazad van, ezért kötögetek én is közben.. hol barátságokat, hol meg sapkát vagy sálat;):). Lehet, a kesztyűvel előrébb lennék csak ahhoz sok tű kell, azt meg már látni sem bírom:sleepy:.

20. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Szia! Én nem olyan rég kezdtem a játékot, még talán egy hónapja sincs. Ehhez képest tán még aznap, vagy másnap már itt írogattam a fórumon, és rengeteg segítséget, ajándékot, tippet, ötletet, tanácsot kaptam! És úgy keveredtem ide, hogy bizony minden lehetséges figurára, ablakra rákattintottam, kipróbáltam, elolvastam mit ír a szövegbuborék :) Szóval nem ördöngösség megtalálni a fórumot ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.