Havas vállalkozás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

még 350 felröpi és kész az event:)

meszimarsi, Gio, sziszi1965 és 10 más kedveli ezt.
  2. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Nekem 348 db kell még!

Gio, Baby72, emocy91 és 4 más kedveli ezt.
  3. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Dehogy baj amiért így csinálod!!:D Az a jó benne, hogy mindenki úgy játszhat, hogy jól szórakozzon, ami nem biztos hogy mindenkinek ugyanazt jelenti:D Jó játékot és jó sütögetést!!!:D:D:D

Hanka9911, Gio, sziszi1965 és 8 más kedveli ezt.
  4. pintervera01

pintervera01 Járnitanuló

Hogyan tudjátok, ilyen gyorsan teljesíteni? Én három területen vetek és még sincs annyi kesztyűm.... :(

Gio, sziszi1965, OJani és 2 más kedveli ezt.
  5. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Mert Te ügyes vagy :D
    Tuti tevéket adtál a felrepiért cserébe :D

Hanka9911, Gio, sziszi1965 és 5 más kedveli ezt.
  6. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

tevéért mindent lehet venni:D

Hanka9911, Gio, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  7. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok...most számoltam össze nekem még 510 db. röppenytyű kell:sleepy:...ez elég sok még...lehet szelektálok az ajándékok közül..de a gömbös kari kell...a sárkány meg már ott hólabdázik a kertben:)

meszimarsi, Gio, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  8. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!

Ha megkérlek, nem küldöd el nekem a recepteket bagolyban? A sajttorta receptje is jöhet.:)

Az eventtel haladgatok.:music: Rózsát ültettem nappalra is, hátha meglenne a két kitehető ma.

meszimarsi, Gio, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  9. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Lassan halad az eventem, mert a jégvirágra alig ad kesztyűt. Éjszakára a hosszú érésűekre azért elég rendesen jönnek.
    Remélem azért be tudom majd fejezni, van még idő. Aki már elkészült annak gratulálok, nagyon ügyes volt.

Gio, sziszi1965, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  10. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Még 327 felröpi kell,hát elég sok! Aki már kész ,annak gratulálok,mi többiek pedig küzdünk tovább! :D

Gio, sziszi1965, nyaf-nyaf és 7 más kedveli ezt.
  11. pintervera01

pintervera01 Járnitanuló

Nekem 626 kesztyű hiányzik,jutok ameddig jutok, be biztos nem fogom tudni fejezni, de ez van, majd legközelebb :)

12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Bocsi.Te kis csibe vagy,gratula,hogy ide is beteláltál.Szólj,ha valamire szükséged van!

13. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Nekem még 387 kesztyű hiányzik, de nincs miért aggódni, ha 2 nap alatt 400 kesztyűm lett.
    Kivételesen nem akartam végig vinni ezt az eventet, de meggondoltam magam. Már annyi kitehetőm van, hogy tele a "padlás".
    A "0" percezést is hanyagoltam most. Nem vagyok elragadtatva ettől az evettől.
    Mindenkinek jó eventezést és Mikulás várást kívánok! :)

Gio, stellácska26, sziszi1965 és 4 más kedveli ezt.
  14. judy95

judy95 Törekvő

Sziasztok! Meg van a karácsonyfa!!:D Ez volt a minimun cél, estig még megy az event növény, aztán visszarendezem a farmot és a kesztyűk függvényében mazsolázgatok még a feladatokból.
    Jó játékot mindenkinek!

Hanka9911, Gio, sziszi1965 és 9 más kedveli ezt.
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szerintem ez nem gömbös karácsonyfa.Lehet,hogy tévedek? nekem van másik fajta is, de ez csak 35 TP-t ad. Ha tévedtem elnézést!!!

Utoljára szerkesztett: 5.12.15
    sziszi1965 és szellorozsa kedveli ezt.
  16. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A gömböt adó karácsonyfa az 5. sor gyémánt feladatának a nyereménye.;)

4. sor aranynál tartok, nem vagyok elájulva a tempómtól:D:D:D.
    Már felvettem a Pécsi Kesztyűgyárral a kapcsolatotxDxD.

17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia!:):inlove:
    Ha sikerült jó sokat begyűjteni tőlük, feltétlen gondolj rám.;):p
    Én csak szorgalmasan termelgetek és majd hétfőn csinálom a feladatot, addigra meglesz minden:music: ha nem akkor így jártamxD

18. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia mindkettő karácsonyfa van:)..vagy nem? A gömbös az 5-ös feladat gyémánt....de nem úgy volt hogy az 1-es vagy 2-es feladat meg a sima karácsonyfát adja??..most meg végig néztem és nem látom..vagy az akkor nem jár?...megnézem az eventismertetőt:)

sziszi1965, Marika312, gyfa és 2 más kedveli ezt.
  19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Helló Baby ! Ha tudsz egy párszáz fölös kesztyűt szerezni a pécsiektől , passzolj már légyszi hozzám is, úgy fázik a kezem, mind a 300, annyi elég lenne. Köszííííííííííí !!:p

-Mayacska85-, Gio, Agnesasszony és 7 más kedveli ezt.
  20. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szia!Mindkettő karifa van a sima a második feladatnál van.:)

meszimarsi, Gio, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.