Havas vállalkozás csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Dec 2, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. biborka70

biborka70 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nekem is megvan végre a felhősorhoz az uccsó madárijesztőm,hát használom a zöldségtermesztéshez, amit meg az eventhez használok fel /még kb 25 felrepim hiányzik,de holnapig még meglehet ;)/.

2. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!
    Nekem még 200 felröpi hiányzik a teljes befejezéshez. A lényeg már megvan. Nincs semmi különleges taktikám, azt termelek, ami éppen kell, és elég gyérül jön a kesztyű. Legfeljebb szelektálok, azt veszem még ki, ami kell, esetleg 0 percezek, majd még meggondolom, végül is van idő, és ha minden jól megy, akkor holnap délelőtt is hozzájutok a géphez.
    Kesztyűesőt kívánok mindenkinek, aki még küzd!
    Cora

3. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Sziasztok!

Én még küzdök mint Malacka a szembe széllel... xD
    Új és régi kitehetők már megvannak, a gömbös karihoz már nem sok kell, aztán még meglátom, mi fér bele. :)

4. B.Dani9

B.Dani9 Junior szaki

Szia! Én is így vagyok. Ma meglesz a gömböt adó karácsonyfa, a kitehetők már adják a tp-t, meglátjuk holnapig még mit tudok kivenni:)

5. padamak

padamak Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nem rohantam az eventtel, semmi különlegeset nem csináltam a kezdeti mindennel-megszórós felszaporításon kívül. Már vagy két napja megvolt a 15060 jégvirág, a ma reggeli aratással 835-re nőtt a kesztyűszám, úgyhogy most kezdtem el és végeztem a bedobálással. -.- A maradék meg hadd gyűljön...
    Hm, nem izzíthatjuk a felhőt, nem várhatjuk titokól/-fa beérését, nem pörgetem el hirtelen a partykat... o_O De legalább a szupertápok jól jönnek a pénteken kezdődő tenyésztéskor. ;)
    Hajrá a felröpire-váróknak, még van egy bő napotok!

PalMa, Peszi2, Gio and
  6. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Gratulálok mindenkinek aki kész! A kitehetőket tűztem ki célul mert kórházba mobil netten játszom nem akkor lépek be mikor akarok így lassan haladok! A területeim lassan megtelnek de olyan jó nézegetni őket!

7. flamne

flamne Törzsjátékos

Miért nem engedi kitenni a kitehetőket a felhőre, pedig már mind megvan a mostani eventnél! Köszönöm a választ!

8. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Szia!
    A felhő az adventi naptárhoz kapcsolódik, nem a mostani eventhez... :)

Gio, _Cygnus_ and sziszi1965 like this.
  9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

10. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:p:p:p:p
    nagyon köszönöm a sok kesztyűt, mindenkinek csak kívánni tudom az ilyen önzetlenül segítő gazdatársakat:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    a küzdőknek sok-sok-sok röppentyűt;);), aki kész annak gratula:D
    azért ezt az eventet úgy jellemezném, mint egy softmédium fogkefétxD

11. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot Mindenkinek!
    Aki még küzd, annak kitartás!
    Aki készen van, annak gratu!
    Még egy pár röpi, és nálam is béfejeződik az event.

12. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

98-on is restellem, már 20 röpi kell. Ez már ha a kaszára, kapára könyökölök a föld szélén, akkor is meglesz:)
    Nem értem miért írják sokan, hogy "aki küzd". Ez játék és nem háború, ott szoktak küzdeni vagy ott játszanak?

Last edited: Dec 8, 2015
    Peszi2, OJani, Gio and
  13. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia Ilus,
    ez csak egy szófordulat, nincs benne semmi negatív.
    Még az ebéddel is "küzdhetünk": ilyen gazdag a magyar nyelv;)

14. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Deee, küzdünk... véres verítékkel kapálunk, aratunk és vetünk xD Reggel lejárt az aratógépem, mindezt kézzel csinálom :D Legkésőbb reggelre meglesz a gömbös karácsonyfa, és akkor csak a 2/3 és 4/3 marad meg. Szerintem ez egész jó a szintemen :)
    A 0 percezés még mindig homályos számomra, de csak azért, mert azt még nem olvastam át az enciklopédiában... de lehet nem is fogom, mert valszeg úgysem tudom megszerezni :)

15. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

A sport is egy játék!!
    A sportban bizony küzdeni szokás, és nem csak a háborúban szerencsére!!!

16. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok!

Még én is küzdök az eventtel ;), de nem zavar, mert meglesz ma :). A dekorok szombatra meg lettek szerezve, és a Karácsonyfa is, főként azokért vágtam bele az eventbe....:). És mint kiderült, nem ok nélkül, hisz előzetes cserenap egyeztetés cimén, valaki két Hózsonglőrt ajánlott nekem rózsa lóistállóért :D, ami viccnek is rossz, hisz csak a két Tündér egyszarvú 15 milla, a barkácsról nem is beszélve...:p-
    De mindegy is, mindenki kérhet annyit amennyit csak akar, szerencsére itt is kettőn áll a vásár :).
    Aki küzd az eventtel, annak sok sikert kivánok, hogy sikerüljön befejezni :).
    És aki befejezte, annak nagy Gratula !!!

Farm 110/278

Add meg minden napnak az esélyt, hogy életed legszebb napja legyen ! Mark Twain

17. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Az event jellemzése érthető számomra, csak a fogkefe... az kérdéses. Akinek kevés felröpije jön az nézzen frizbit, vagy agyaggalamb lövészetet.
    Már 80 felröpivel több van, mint amit a feladat igényel, de akkor sem fejezem be.

18. bubisbublek

bubisbublek Fórum-zöldfülű

se ilyen se olyan mégis mindennap használjuk: mi az:D:D:D

19. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Nekem meg 135-el kevesebb, és..... és én sem fejezem be xD

20. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Szia
    Értem én a viccet, de már nem hagyhattam ki:) Az ebéd na, az más tészta!!! Azzal küzdeni kell, különösen, ha 2-3 fiúnak és különböző igénnyel, mit főzzek?????? Ha tudom, nincs küzdelem:) Az anyagiakat nem taglalom:)
    A probléma nálam akkor kezdődött, mikor a mit főzzek kérdésre a válasz: "Amit akarsz"
    Én soha nem akartam semmit:), de muszáj volt megküzdenem vele:)

Thread Status:
Not open for further replies.