Havas vállalkozás csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 2.12.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Nem csak, hogy nem volt egy darab kesztyű sem a bahán, de a jégvirágot sem lehet ott ültetni, egyik területen sem! Úgy emlékszem, az ismertetőben az volt, hogy csak a kergén és a kincses szigeten nem lehet ültetni. Miért is csodálkozom? Még nem volt olyan event, ami zökkenőmentes lett volna...

szellorozsa kedveli ezt.
  2. brummika

brummika Aktív író

Az eventismertetőben is benne volt, hogy bahán nem lehet ültetni. Ezzel nincs gond, de azt írták felreppenő jön onnan is. Ez már baj!!

_Cygnus_, heureca3, sziszi1965 és 3 más kedveli ezt.
  3. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Pontosan ezért írok én is, se a Baha se az Esőerdő nem adott egyetlen felröpit sem!!! Eléggé rossz kezdetnek tűnik. Csak az érdekel, hogy ezt így tervezték, vagy csak ezt dobta a gép?

_Cygnus_, sziszi1965 és szellorozsa kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Látom, más sem áll fényesen. 70 felröppenőm lett varázsfástól, a sziget és az esőerdő nem adja a felröppenőt.

nemethpgabi, kekmaci75, lev és 13 más kedveli ezt.
  5. Brigi031976

Brigi031976 Fórum ismerője

Szia!Tényleg nem adott!

_Cygnus_ és szellorozsa kedveli ezt.
  6. OJani

OJani Kivételes tehetség

A bahás területek nekem sem adtak egy eventes felröpit sem. Összesen 145 db jött össze a három területről.

_Cygnus_, -W-595-, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  7. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Na igen, így már kicsit más a helyzet... o_O

hóóvirág, _Cygnus_, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  8. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Ez akkor lenne logikus, ha tegnak nem olvastam volna MODI válaszban, hogy a tesztelés alapján van felröppenő. Nem találtuk ezt viccesnek, bár Te valószínűleg annak szántad.

_Cygnus_, sziszi1965 és brummika kedveli ezt.
  9. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Mivel sikeresen learattam délelőtt a főfarmon az összes szegfűt és fákat:music: ezért rövidet ültettem ami 2-re meglesz,aratás után így 65db kesztyűvel kezdtem.Sok sikert és sok felröpit mindenkinek.:)

lev, steve223, kisszakács75 és 11 más kedveli ezt.
  10. Nolwe

Nolwe Junior szaki

Jól láttam, hogy a Bahamarámán nem jön felröpi?

heureca3, szellorozsa, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  11. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Mint írtam 7 db felröppenőm van, 25 perccel az event kezdés után.
    Ha viccnek szántam volna, zölddel írom.

A Halloween eventkor sem az ismertetőben szereplő felröppenőt adta a varázsfa.. na és?
    Csak az nem követ el hibát, aki nem csinál semmit. Több mint 300 felröppenő felesleggel fogom így is zárni az eventet és nem leszek ezzel egyedül:).

Szviki04, kekmaci75, Cyra65 és 15 más kedveli ezt.
  12. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! Jól láttad.

_Cygnus_ és szellorozsa kedveli ezt.
  13. -Mayacska85-

Szerintem a "Bahamán minek a kesztyű" részre gondolt ;)

gyfa, _Cygnus_, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  14. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

145 kesztyűvel kezdtem,
    nálam is az átlagos szigetes felröpi mennyiséggel lett kevesebb a megszokottnál.

Szerintem nem hiba lesz ez, hanem ahogy Baby72 is írta,
    a trópusokon nem esik a hó és nincs szükség kesztyűre: erre én vagyok az élő tanú :D

Sok felröpit, jó eventezést Mindenkinek!:)

lev, Cyra65, gyfa és 14 más kedveli ezt.
  15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosan úgy fogalmaztam, hogy tesztelési tapasztalat állt a rendelkezésünkre.
    Az event kezdeti tapasztalata az ellenkezőjét támasztotta alá. Az Esőerdőben és a Bahamarama ültetvényén nem találkozhatunk eventes felröppenővel.

kekmaci75, _Cygnus_, Gio és 7 más kedveli ezt.
  16. sziszi1965

sziszi1965 Fórumőrült

85 felröpi lett...kicsit lehangolt:eek: A Bahás felröppenőre itt a válasz Labovititől....de nekem sem adott a ott egyet sem #28

_Cygnus_, heureca3, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  17. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

Ráadásul : Telihold : Az akció kezdete: 2015. december 04. (péntek) 15:00 óra
    Az akció vége: 2015. december 06. (vasárnap) 15:00 óra

_Cygnus_, Gio, heureca3 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Arra már rájöttem tegnap, hogy jégvirág nem ültethető a Bahamán, de hogy egyetlen egy felröppenő sem jön, azt csak most tudtam meg.Tehát az a megállapítás, hogy a feladat "könnyű" ez megdőlt.Nem emlékszem olyan eventre, ahol nem jöttek felröpik még ha nem is lehetett ültetni az eventnövényt.Ezt most miért is csinálták? Csak!!!Ez van, ezt kell szeretni.Lehet,hogy az is megdől:Minden eventet teljesítettem eddig,ezután is szeretnék!!!!!???

19. -Mayacska85-

Bocsi, csak nem értem. Ez most hogy jön ide?!
    Egyik területhez sincs köze...

sziszi1965 és Baby72 kedveli ezt.
  20. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Ajaj. Tudtam én, hogy az a 700akárhány darab felröpi nem is olyan kevés...63db-al kezdtem.
    Nem baj, lenyomjuk ezt az eventet is, csak szépen kényelmesen, nem rohanva. Majd a végén lesz 0 percezés egy kicsi

HAJRÁ

terika01, kisszakács75, _Cygnus_ és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.