Havas vállalkozás csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Dec 2, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Kezd vicces lenni, hogy élesben minden event másképp alakul mint a tesztelés alatt.:music:

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Event elkezdve, repcsi mennyisége részarányosan 63 db mert még várat pár érésidő magára.
    Hm bahán nincs repcsi o_OxDxD meglesz oldva másképp :D:)

3. Goran

Goran Fórum bárója

83 felröppenő, nem túl sok, de meglesz amennyi kell, úgysem csinálok meg minden feladatot. Bahán nem bosszant, hogy nincs felrepi, hanem az, hogy vártam az aratással, így most feleslegesen kiesett fél nap, borult a napi rend, de hát majd bepótolom.

4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Lásd meg a szépet, boldogság van:):inlove:. Ez meg játék és nem az élet.;)

5. Szama

Szama Fórum veteránja

97 db felröpivel kezdek...nem akartam 0 percezni, de úgy látszik muszáj leszek, vagy nem tudom teljesíteni az eventet a felröpik száma miatt. :(

6. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Nekem is a főfarm-szédült-tölgyesből 80 felröppenőm lett összesen, kicsit fura ez így, mert szerintem az event növényünk se fogja dobálni a felröpiket hogy elég legyen-.-. Szigeteknél egy darab se jött le :wuerg:. Kíváncsi leszek az új közleményre, mit fognak javítani ezen ;).

7. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

talán csak azért tűnik föl most a sok eltérés, mert tudunk róluk.
    Az első 1-1,5 évben sokkal szűkszavúbbak voltak az eventismertetők
    és csak az eventek alatt jöttünk rá dolgokra, melyeket most már az eventismertetőben olvashatunk.

Szerintem még mindig jobb így, mintha úgy kuporgatnánk össze a szükséges információt
    az event előrehaladtával.
    Sok felröpit, jó eventezést Mindenkinek!:)

8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sajnos nincs,de megoldjuk a felröpit másként! :)
    Nekem 90 körül jött,de már sok van! :)

9. barbi021951

barbi021951 Junior szaki

Nem fog jönni egyáltalán a bahamán felröppenő, ilyen még valóban ne volt. Vagy talán hiba és a későbbiekben talán lesz?

_Cygnus_ likes this.
  10. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Remélem, legalább a farmon jön majd rendesen a felreppenő. Mindig ezzel van bajom. Sajnálom, hogy a szigeten nem ad.
    Hajrá mindenkinek.

11. maszilva

maszilva Haladó

Én most arattam, sajnos a Baháról egy felröpit sem kaptam a hibiszkuszra és az állatokra sem.

12. Tune90

Tune90 Utánpótlás-írogató

Valami nincs rendben, mert barkácscuccok sem röpülnek fel a Bahán, ami nonszensz

13. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Hát én nem kicsit lettem mérges :mad:
    Ne reménykedj sem átprogramozásban, kárpótlásban pláne.

Nekem már nagyon elegem van abból, hogy a felreppenőkkel mindig baj van. Tesztelés alapján adja, de a valóságban még sem ad az ólakra, aztán a bahán, aztán majd valami másra nem és így tovább.
    ugye nem kell ragoznom, ha előre tudom, hogy a bahán nem adja, akkor egész mást ültetek, napközben is aratok, stb.
    Persze lehet jópofizni, hogy a bahamán meleg van, hogy úgyis pluszban leszek a végén a felröpikkel, de akkor is az a véleményem, hogy ez így nem tisztességes a BP-től.

14. Hanka9911

Hanka9911 Fórumlakó

Nyah, végre rövid farmos pályafutásom alatt nem én kezdem a legkevesebb felröppenővel! xD ( Bocsi, ezt nem tudtam kihagyni 8))
    Semmi pánik emberek, van kemény 49 db kesztyűm.... remélem most mindenki elégedettebb a saját mennyiségével ;):D

15. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Egész nap nem szedtem le semmit a Baháról (a felröpi miatt) És azért egy picurkát mérges vagyok,mert ha tudtuk volna,hogy ott nem lesz ugyebár kesztyű,akkor gazdálkodhattunk volna is! Nekem gyömbér volt ültetve! Meg sok fa van kinn!

16. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Szia,

mióta eventezek, a télhez kapcsolódó eventnövények nem voltak ültethetők a trópusokon.
    Sajnos ezt a logikát követik a felröppenők is.

17. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Mielőtt teljesen félreértenél, én nem a 7 felröppenődre reagáltam (ez belügy), hanem a trópusi kesztyűre.

18. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Kérdésem csupán annyi, hogy mennyi idő telik el a tesztelés és az event kezdete között? Hogy tud megbicsaklani egy program, vagy ez a sánta ló esete?

19. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ugyanezt tapasztaltam, ott kezdtem az aratást, röpi 0...most nem is mertem tovább aratni, hanem jöttem ide, olvasni... mindenesetre kiszúrás, hogy ha megint kezdés után derül ki, hogy kevés volt az infónk...kb. 70 röpit vesztettem...

20. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Teljesen igazad van ! A leírásban az szerepel, hogy a bahán is jön felröpi , nem elég, hogy egy kicsit se éri meg csinálni, alig ad vmit, de hogy még felröpit se a bahán ! Persze, csináljuk ,ezért játék, de azért velünk nem kéne "játszadozni ", lassan kezd egy Kész átverés című műsorhoz hasonlítani.:wuerg:

Thread Status:
Not open for further replies.