Visszajelzés Helgrid feladata - eventcsevegő

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by -Sudden-, Aug 6, 2025 at 9:00 AM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

109 vote(s)
    58.3%
  2. 2

9 vote(s)
    4.8%
  3. 3

2 vote(s)
    1.1%
  4. 4

1 vote(s)
    0.5%
  5. 5

6 vote(s)
    3.2%
  6. 6

1 vote(s)
    0.5%
  7. 7

3 vote(s)
    1.6%
  8. 8

2 vote(s)
    1.1%
  9. 9

8 vote(s)
    4.3%
  10. 10

46 vote(s)
    24.6%
  1. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok. mosz szeretném elkezdeni a játékot, hogy tudok egy szobába bejutni?köszönöm szépen ha segít valaki.

2. Swartsch

Swartsch Rutinos

Szia! :)
    Lentről a 27-es szobából lépj be. A Jáde kulcsot már megszerezted hozzé. Ha beléptél pont a játékot indító lila mezőre fogsz érkezni ezért lépj egyet jobbra vagy balra és úgy lépj vissza a lila mezőre, akkor el tudod indítani a lövöldözést és ha sikeresen befejezted a játékot, akkor ki tudod nyitni mind a 2 sárga ládát. :)

3. apumbiapa

apumbiapa Fórum mestere

Szia!

A kék portálon kersztül átmész így bekerülsz a jobb alsó sarokba, onnan 2 terem balra és már ott is vagy abban a terembe ahol a jáde kővel kitudod nyitni az ajtót. Jó reggelt, jó játékot.

GA-BI-O-Farm and Pandapoc♥ like this.
  4. Pandapoc♥

Pandapoc♥ Fórum ismerője

Sziasztok. Nagyon nagyon szépen köszönöm. Ez folyamatosan elkerülte a figyelmemet. Végre meglett minden a bónuszláda kivételével. Szenvedős volt. Legyen csodás a napotok. Köszönöm szépen. :)

5. hzsoka

hzsoka Haladó

Sziasztok! Sikerült befejeznem, tegnap nem gondoltam volna. Mindenkinek köszönöm a segítséget!!!! A vége felé a térképet is sikerült megértenem!:D

inanna11 and GA-BI-O-Farm like this.
  6. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Szia, hamar végeztem én is, csak a 19-es mezővel volt gondom, amiről le is mondtam, de aztán csak nem hagyott nyugodni. Mi az, hogy kimarad egy feladat?! :D
    A munkát hagyd másokra, te meg farmozz. ;) Meg fórumozz, mert imádni való a humorod. :)

.barbi1. and zsani_apja like this.
  7. Vilmos05

Vilmos05 Kivételes tehetség

Köszönöm, ma frissebb aggyal ismét próbálkozom, nem szoktam feladni. Tegnap este azt mondtam, aludni akarok, ne a bogarak járjanak egész éjjel a fejemben. Meglesz, mint ahogy a többi is sikerült eddig.

inanna11, GA-BI-O-Farm and Alma1956 like this.
  8. gazoskert

gazoskert Aktív író

Engem nem érdekel pecás vagy nem pecás eldurrant az agyam hagyom az egészet a francba már elromlik az egerem lassan ...minikáték kihagyásával nem jutok tovább pedig szépen haladtam ...kész vége .

moric67 likes this.
  9. cseszcsi

cseszcsi Aktív író

Sziasztok!
    A 19.-es pályán a felső feladatot nem engedi megcsinálni. Hiába lövöldözök, a 2 kocka nem akar virágos lenni. Mintha beakadt volna. Már egy párszor kiléptem, beléptem, de csak nem sikerül. Előre is köszönöm a segítséget

10. Alma1956

Alma1956 Junior szaki

Gaboca55 tanácsa, működik! : "A középső kövön lőd ki a bogaras lufikat. A vizeseket az elsőnél, Helgrid előtt nem kell lőni! Arra vigyázz, hogy a bogarasak ne jussanak át a kövön!!! Nehezen jöttem rá a megoldásra.
    Sok sikert!"

Gaboca55 tanácsa, működik! : "A középső kövön lőd ki a bogaras lufikat. A vizeseket az elsőnél, Helgrid előtt nem kell lőni! Arra vigyázz, hogy a bogarasak ne jussanak át a kövön!!! Nehezen jöttem rá a megoldásra.
    Sok sikert!"​

Sok sikert!"​

Sok sikert!"​

Last edited by moderator: Aug 9, 2025 at 12:14 PM
    inanna11 and szemike50 like this.
  11. cseszcsi

cseszcsi Aktív író

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!! Nehéz szülés volt, de sikerült! Event letudva. Nem volt rossz, de ez a labirintus néha idegesítő volt nekem. Sok sikert azoknak akik még csinálják

inanna11, Alma1956 and GA-BI-O-Farm like this.
  12. monika6767

monika6767 Törekvő

Sziasztok. Hol van a jáde, sehol nem találom. Köszönöm

13. a1a4

a1a4 Haladó

Máris befjeztem az eventet, pedig el sem kezdtem. A kezdő szobát megcsináltam, átmentem a terem alsó részén lévő kapun, ott is lejátszottam a minijátékot, azután sehova nem tudok menni, csak vissza az első terembe, majd vissza a másikba, és ezt ismételgethetem a végtelenségig. A térképet pedig végképp nem értem. Ennyi volt, nem idegesítem magam tovább. Játszani szeretnék, nem bosszankodni.

14. apumbiapa

apumbiapa Fórum mestere

Szia!
    Kazamata kulcsaid vannak ? Ha igen akkor csak menj a kijárathoz , old fel és haladj tovább.

GA-BI-O-Farm likes this.
  15. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm, próbálkozom.

16. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia ! Segítséget szeretnék kérni hát én már az elején elakadtam. Valahogy tovább jutottam a 22 teremig és itt találhato a portálok végpontja . A térképen látom, hogy a 4 sarkába van de hogy tudom feloldani azt nem értem. Ha segítenétek azt megköszönöm ..

17. Maura98

Maura98 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítséget kérnék, mert megvan a zafir kövem (pipás) és a 3-as teremben mikor nyitnám az ajtót nincs lehetőség az "igen" választásra. Valamit rosszul csinálok? Előre is köszönöm ha segítetek.

18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Valószínűleg a rejtett ajtót nem találod.
    Vannak ilyenek, erre ügyelj:

upload_2025-8-9_13-17-19.png

Alul középen található.

Amennyiben válaszom nem segített, kérlek, gyere át egy segítségkérő topikba, farmnévvel, ID-vel.

-ágianyu33-, .barbi1. and inanna11 like this.
  19. inanna11

inanna11 Törzsjátékos

Köszönöm, így végre sikerült mert már csak ez hiányzott a feladatokból.... Én a térképen eligazodtam, bár nézegetni kellett sokat.... Ez a lövöldözés nem a műfajom a múltkorit nem is csináltam... Kicsit nehéz de érdekes volt :p

.barbi1. likes this.
  20. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok. van l6 kulcsom, még most kezdeném a játékot, csak ugy próbára, de nem tudok belépni. 5 kulcsot kér, de nincs lehetőségem beadni.hogyan lehet?