Visszajelzés Helgrid feladata - eventcsevegő

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by -Sudden-, Aug 6, 2025 at 9:00 AM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

134 vote(s)
    55.6%
  2. 2

12 vote(s)
    5.0%
  3. 3

3 vote(s)
    1.2%
  4. 4

1 vote(s)
    0.4%
  5. 5

8 vote(s)
    3.3%
  6. 6

1 vote(s)
    0.4%
  7. 7

4 vote(s)
    1.7%
  8. 8

6 vote(s)
    2.5%
  9. 9

12 vote(s)
    5.0%
  10. 10

60 vote(s)
    24.9%
  1. 20zeno13

20zeno13 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a válaszod. Vannak kulcsaim, nagy nehezen tovább is jutottam az első termen, de kb. 4-5 terem között vándorolok, azokat a nyomorult végpontokat nem találom. A térkép nekem hottentotta, fogalmam sincs melyik szobában vagyok, stb. Befejezem, mert nagyon bosszant ez az egész event. Ha lehetne -10 pontot adnék rá. Hiába olvasgatom az event ismertetőt nem leszek tőle okosabb. Mégegyszer köszi a segítséged.

Luszike150150 and moric67 like this.
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Toma térképét láttad már?
    Ezen be vannak számozva a termek.
    Mindig, amikor belépsz egy terembe, akkor a saját térképeden nézd meg, hol van a rózsaszín keret, és ott van a figurád.
    Toma térképén meg tudod nézni, hogy az hányas terem: https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-5#post-1460503
    Toma eredeti írása: https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-2#post-1460345

3. Othep

Szia.

A portálok végpontjai különböző termekben vannak.
    Az ismertető ezen linkjén olvashatsz a portálokról az 5. pont alatt: https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-2025-augusztus.26648/#post-1460246
    Itt pedig megtalálod, hogyan jutsz az egyes termekbe. Bombadil Toma térképe és magyarázata:https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-2#post-1460345

GA-BI-O-Farm and -ágianyu33- like this.
  4. gazdagnő

gazdagnő Járnitanuló

Szia! Csak most olvastam amit írtál , az a lényeg, hogy a lufit akkor lyukaszd ki, amikor éppen a földkupacok felett szállnak. Máskülönben sosem marad abba a lufiözön. Meg van olyan lufi is , amiben valamilyen zöld trutyi van, nem láttam, mert a szemem nem igazán jó, na, azok is tudnak meglepetést okozni. Ha véletlenül olyan föld felett lyukasztod ki ezeket, ahol már a virágmagot odaszórtad a másik lufiból, ilyenkor oda a termés, nem lesz belőle virág, újra kell kezdeni a munkát. Remélem érthető amit írtam.

lovardatanya and kbetti9393 like this.
  5. kbetti9393

kbetti9393 Járnitanuló

Sziasztok Gazdatársak!

Hát ez nagyon könnyű ingyenes event volt. Letermeltem mindent, majd csak a belső térképet használva végig mentem a kazamatákon. Egyszer sem tévedtem el. Kár, hogy vége, nagyon pihentető, szórakoztató esemény volt. A lövöldözéseknél ott ahol szinte csak bogarak jöttek, alig lőttem egy párat, kb 3 perc alatt azzal is végeztem. Lehet, hogy a kliens miatt ilyen gyors ez a játék, nem tudom, én csak egy könyvelő vagyok, és nem informatikus. Azoknak akik már készen vannak gratulálok, akik még csinálják azoknak kitartást kívánok.

10-esre értékeltem ezt a kiváló eventet, gratula a játékmesternek és a programozóknak.

6. bazsge

bazsge Haladó

Szasztok!
    Hurrá vége!
    Köszönöm szépen a sok segítséget, Toma táblázata aranyat ért. Nélkületek még mindig az egri kazamatákban szédelegnék Dobó István várkapitányt keresve.
    Soha többet kazamata!
    Mindenkinek sikeres eventet, további szép hétvégét kívánok!

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Én csak böngészőn játszom, de valóban jól működött most nálam is. Igaz, paár órát kellett csinálnom, de ez nem von le a 10 pontból. :)

8. Alexa123.

Alexa123. Junior szaki

Kész lettem én is. Egy kis nyári pihentető játék. Néha ránk fér.

lovardatanya likes this.
  9. maci0325

maci0325 Fórumprofi

Sziasztok Ahol a Bónusz láda az ajándék ott csak olyan vödrök vannak amibe gaz van ! Hogy tudok eljutni a Jádé kulcshoz mert nekem magas ez a játék . Köszönöm ha valaki segit

10. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Sziasztok! 2-es mezőről szeretnék a 7-es mezőre lemenni.de hiába van kulcsom, nem tudok. Hogy lehet ezt megugrani? Eddig nagyon jól haladtam, de ez most érthetetlen, pedig áttanulmányoztam Toma térképét is.

Luszike150150 likes this.
  11. Luszike150150

Luszike150150 Utánpótlás-írogató

sziasztok:) két mezőt mentem és nem tudok tovább menni>:( kulcsom van bőven mit csinálok rosszul :cry:ha valaki tudna segíteni ;)előre is megköszönöm:cry:

12. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Jelentem megvagyok a letöltendővel 8) Nem akarok beszélni róla...:wuerg:

inanna11 likes this.
  13. Othep

14. bubu591

bubu591 Utánpótlás-írogató

Hello. a 6 teremből kell indulni és 2 kulccsal átlépsz a 11 terembe, onnan szabadon kulcs nélkül a 16 terembe, majd 21 terbe, 22 termen átmégy, 23 terembe, onnan a 18 terembe, 13 terembe, 8 terembe, 3 terembe ahol jobbra mégy a 4 terembe, majd lefelé haladva a 9 terembe, 14 terembe, ott balról kitudod nyitni a 15 sz kaput. megcsinálod a minijátékot és visszalépsz a 14 terembe. majd tovább mégy lefelé a 19, 24, 29 terebe, ott balra lévő kaun át a 28, 27, 26, 25 terembe, innen felfelé indulsz a 20, 15, 10, 5 terembe. az 5 terem jobb oldalán a 9 kaput megnyitod és belépsz a 6 terembe, ahol a minijáték után megszerzed a jáde kővet. visszalépsz az 5 terembe, tovább a 0, 1, 2 terembe, ott már kitudod nyitni a zafir kővel az ajtót, de nem mágy át rajta, hanem a 2 teremből lefelé haladva a 7 terembe, ott balról a 10 kaput kinyitod, bemész szintén a 6 terembe jutsz. minijáték után visszalépsz a 7 terembe és a szabad kapun tovább a 12 majd a 17 terembe. a 17 terembe jutáshoz a rubin kő kell. azt már addigra megszerzed. utána visszamégy a 0 terembe ott rámégy a piros potálra, ami a 22 terembe repít, ott rámégy a rózsaszínű portálra, ami a 25 termbe visz és onnán jobbra indulva a 26, utána 27 terembe lépsz, ahol ki tudod nyitni a 24 számú kaút a jáde kővel. és kész az event.

lovardatanya and inanna11 like this.
  15. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

ott hagynám én is szívesen,de nem enged tovább.... itt fogom feladni sztem.
    már virágzott aztán újra csak föld... elég volt

inanna11 and Luca_511 like this.
  16. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Kissé paprikás a hangulatom, amikor idióta módon lövöldözök, de 5 felé is figyeljek.....nem tetszik! :mad::mad:És egyáltalán nem tetszik, ami itt megy pár hónapja a farmeramában...

Last edited: Aug 9, 2025 at 6:24 PM
    inanna11 and GA-BI-O-Farm like this.
  17. Othep

Szia.

Ne bosszankodj, nem ér annyit. :)
    Talán segít Neked Gabóca55 játékostársunk tanácsa:
    "A középső kövön lődd ki a bogaras lufikat. A vizeseket az elsőnél, Helgrid előtt nem kell lőni! Arra vigyázz, hogy a bogarasak ne jussanak át a kövön!!!''.
    Sokak szerint nagyszerűen működik.
    Sok sikert.

18. Sebsike

Sebsike Járnitanuló

Én is már számtalanszor kiléptem inkább! Hát képtelenség ez a játék! Ez nem játék, mert nem szórakoztató. Az egyik legrosszabb "játék"! Kizárt dolog, hogy lesz hozzá idegzetem. Mondjuk az sem tudom, hogy mikor melyik teremben vagyok, de ez a lövöldözés? Semmi értelme! Lehet csinálni sok-sok percig és semmi.

19. Othep

Szia.

Néha valóban segít a teljes össztűz. Én is alkalmazom néha. :)
    Talán segít Neked Gabóca55 játékostársunk tanácsa:
    "A középső kövön lődd ki a bogaras lufikat. A vizeseket az elsőnél, Helgrid előtt nem kell lőni! Arra vigyázz, hogy a bogarasak ne jussanak át a kövön!!!''.
    Sokak szerint nagyszerűen működik.
    Sok sikert.​

inanna11 and -ágianyu33- like this.
  20. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Péntek este, miután elbúcsúztam az egeremtől, kimentem elszívtam egy nyugtató cigit. A párom addig aktivált egy új egeret, lenyugodva folytattam, mert persze nem hagyott nyugodni. Valahogy sikerült megtalálnom a helyes utat. A lövöldözés jól ment. Hiányzott néhány kulcs, így tegnap melóban, ebédidőben fejeztem be. Sajnos csak a vége felé jöttem rá, hogy a saját térképem mutatja, hogy hol van még bent láda. Szóval szép volt, jó volt, de néhány évre elfelejthetnék a központban.