Visszajelzés Helgrid feladata - eventcsevegő

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by -Sudden-, Aug 6, 2025 at 9:00 AM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

138 vote(s)
    55.9%
  2. 2

13 vote(s)
    5.3%
  3. 3

4 vote(s)
    1.6%
  4. 4

1 vote(s)
    0.4%
  5. 5

8 vote(s)
    3.2%
  6. 6

1 vote(s)
    0.4%
  7. 7

4 vote(s)
    1.6%
  8. 8

6 vote(s)
    2.4%
  9. 9

12 vote(s)
    4.9%
  10. 10

60 vote(s)
    24.3%
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Bombadil Toma térképe biztos segít Neked abban, hogy mi hol van.
    A termek meg vannak számozva:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-5#post-1460503
    A taktikáját pedig olvashatod az idézetben.
    A lövöldözős taktikát picit fentebb már ajánlottam. :)
    Sok sikert.

2. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

ha-ha-ha.Ki volt az a kis huncut,aki ezt a sok katyvaszt kitalálta? Biztos,hogy nem lesz meg,egyenként bírtam az eventeket,de most azt sem tudom milyen rendezvényen vagyok.Csak rohangálok össze-vissza a kamrákban a kulcsaimmal,de nem tudom hova bedugni.Pecázáshoz 2 ládát tudok nyitni. Erről a lövöldözős technológiáról még csak nem is hallottam.Lassan tényleg elhitetik velem,hogy szellemi fogyatékos vagyok. Ez kicsit sem játék,ez idegbaj:mad:

3. Vilmos05

Vilmos05 Kivételes tehetség

Köszönöm az ötletet. Sokadszorra, de ez a technika végre sikert hozott. Simán ki kell lépni, ha már tele van a hócipónk a sok bogárral és később újra próbálkozni. Előbb-utóbb megadja magát.

PalMa, GA-BI-O-Farm and inanna11 like this.
  4. Goran

Goran Fórum bárója

Sajnos befejeztem a játékot, azért még csak most, mert nyaralunk és csak este tudok fellépni. Ezt mindig is imádtam, most még izgibb lett, sok képesség kell hozzá, meg türelem, de zseniálisan kitalálták ;):p:inlove:

5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nagyon remélem, hogy az idei kazamata event ezennel letudva ;):).
    Elég sűrűn emlegettem a játék kitalálónak a felmenőit, főleg miután egyes termekben sorozatosan csak bogaras lufik jöttek. Időnként rám jött a kezdő vadász szindróma, és
    sorozatvetővel mindenre lőttem, ami mozgott. :p
    Menet közben rendszeresen rá kellett mennem a térképre, hogy - biztos, ami biztos - lássam, akkor most hol is vagyok?! xD
    Hálás köszönet a segítőknek, akik mintegy lámpáskánt mutatták az utat, a kazamata termekből való kikecmergésekhez. :inlove:
    -BombadilToma- útmutatása szerint mentem, az általa leírtak mindig közérthetők és megbízhatók, meg amúgy is minek feltalálni újból a spanyolviaszt, ha már egyszer megtörtént? ;) Azért az igazság kedvéért megjegyezném, hogy az event leírása is nagyon részletes és érthető volt.
    Az eventnövényt
    polcos bónuszokkal, szupertrágyával, és minden szükséges rekeszes termékkel csütörtök estére már le is termeltem.
    Még aznap, késő este be is fejeztem némi mérgelődés kíséretében ezen a farmon a mini- játékozást. Másnap, pénteken, kellő lelkierővel felfegyverkezve meglett a másik és harmadik farmon is a felhő.

Túlzott buzgalmamban az első felhőt fel is díszítettem, a másikaknál inkább kiraktam az összes dekort, amit kaptam, nem csak a + jelűeket, hadd termeljék meg a befektetésüket. :D
    Gratula a végzetteknek, és sikeres finiselést a még küzdőknek! :D:inlove:

6. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Kész!
    Lehet néha szórakozni a bogarakkal.
    Nekem ez az első ilyen típusú eventem, amit teljesítettem.
    Jó játékot mindenkinek.

lovardatanya and inanna11 like this.
  7. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Szia ! Ha készen vagy az eventtel, légyszives ird már meg, hogy a 19.-es szobát hogy tudtad megcsinálni !?? Nedm számoltam, hogy hanyadjára ugrok neki, de az a fránya 2 kockába nem tudok virágot ültetni ! Különben kész volnák, a felhőt már ki is raktam ! Válaszod előre is köszönöm !

8. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

Szia ! Ha készen vagy az eventtel, légyszives ird már meg, hogy a 19.-es szobát hogy tudtad megcsinálni !?? Nem számoltam, hogy hanyadjára ugrok neki, de az a fránya 2 kockába nem tudok virágot ültetni ! Különben kész volnék, a felhőt már ki is raktam ! Válaszod előre is köszönöm !

9. Othep

Szia.

Talán segít Neked Gabóca55 játékostársunk tanácsa:
    "A középső kövön lődd ki a bogaras lufikat. A vizeseket az elsőnél, Helgrid előtt nem kell lőni! Arra vigyázz, hogy a bogarasak ne jussanak át a kövön!!!''.
    Sokak szerint nagyszerűen működik.
    Sok sikert.​

10. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Nyugodtan menj tovább, aztán ha lesz időd és kedved, visszatérve akár pár perc alatt megoldod. Miután otthagytam, hogy ez annyira nem is fontos ajándék, de mert izgatott a dolog, másnap pillanatok alatt sikerült megoldani. Szóval ne add fel végleg, csak aludj rá egyet.:)

11. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Lehet hogy zseniálisan ,kitalálták,de én nem vagyok zseni/xD

12. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

Sziasztok!Nem tudok tovább haladni ,már az első kazamatánál leragadtam, kinyitottam a 2.szintet,de ott is visszadob az elsőre!!!!!Szerintem elengedem!!!A múltkorit megcsináltam,de ez nem megy!!!!!-.-

13. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

azt szeretném kérdezni,hogy kötelező minden mini játékot megcsinálni vagy elég az amit szeretnék kivenni a ládából ?

14. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Még 10 környi vetés áll előttem, olvasgattalak titeket, de maradok a szokásosnál és ha megvan minden akkor ugrom neki a játéknak. Felreppenővel már készen vagyok pannik tették a dolgukat.

15. pöttyzorka

pöttyzorka Junior szaki

Sziasztok! Ez nem kazamata, hanem egy kínzókamra. Csak körbe-körbe keringek de sehol sem enged haladni.Elegem volt!!!!!!

-Szemecske-, farmeres53 and andika84 like this.
  16. Rozo49

Rozo49 Utánpótlás-írogató

ROZO49 sziasztok utolsó teremben állok nyomásérzékelőn mégse tudom befejezni.id.2218961

szia bocsi irás után sikerült rozo49

Last edited by moderator: Aug 10, 2025 at 8:28 AM
  17. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum bárója

Végre... :):)

Last edited: Aug 10, 2025 at 8:30 AM
  18. Othep

Szia.

Esetleg nem találod rejtett ajtót:

Ha még nem láttad, figyelmedbe ajánlom Bombadil Toma térképét is, segítségül:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-5#post-1460503
    (Az idézésben pedig ott a teljes terv a kazamata bejárásához.)

GA-BI-O-Farm and inanna11 like this.
  19. Othep

Szia.

Vannak rejtett ajtók is:

Ha még nem láttad, figyelmedbe ajánlom Bombadil Toma térképét is, segítségül:
    (Az idézésben pedig ott a teljes terv a kazamata bejárásához.)
    Ha pedig végképp nem boldogulsz várunk valamelyik Segítségkérő topikban farmnévvel, ID-vel, a probléma részletesebb leírásávalitt: Segítség.

GA-BI-O-Farm and inanna11 like this.
  20. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Huhh kész lettem az eventtel, hát bolyongtam össze-vissza, néztem vadul a kazamata térképet, de végül is mindent megtaláltam a végére. Izgalmas event volt. A térkép segített.