Visszajelzés Helgrid feladata - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 6.8.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

138 szavazat
    55.9%
  2. 2

13 szavazat
    5.3%
  3. 3

4 szavazat
    1.6%
  4. 4

1 szavazat
    0.4%
  5. 5

8 szavazat
    3.2%
  6. 6

1 szavazat
    0.4%
  7. 7

4 szavazat
    1.6%
  8. 8

6 szavazat
    2.4%
  9. 9

12 szavazat
    4.9%
  10. 10

60 szavazat
    24.3%
  1. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Már csak egyetlen ajtót kell kinyitnom és végzek az eventtel.:)
    Elsőre ez is bonyolultabbnak tűnt mint amilyen volt.
    Toma térképének hála nem bolyongtam sokat a kazamatában és némi extra segítségével a növények és a felröppenők mennyisége is elegendő lesz a sikeres teljesítéshez.
    A véleményem persze továbbra sem változott: több Ingrid kevesebb Helgrid.;)

feki13, Othep, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia.
    Kb én is így éreztem, amikor tegnap este nekiálltam pufogtatni. :)
    Kell ez nekem? Szerintem többször nem. Ismét órákra ideszegez. Volt olyan , hogy 10 percig is eltartott, pedig tán volt 5 hely ahova mentek avirágok.
    Aztán volt egy olyan, amit itthagytam, elmentem dolgomra és mire visszajöttem kész lett :D
    Ez nem panasz, csak dög unalom, aztán idegesség. Ilyen dömpingben fárasztó. És a világ összes kincsét sem éri meg a feszkó, nemhogy akármilyen ládát.
    A minijáték alapjában véve nem rossz, de komolyan minek belőle ennyi? Talán többször kevesebbet, számomra ez lenne a jó opció. Elbirhatóbb lenne úgy.
    Mert a gaz letermelése nem nagy cucc, lehet forgatni akkor nincs gond. Sokkal idegölőbb ez a sok lufi vízzel meg tudomisénmivel utána:)
    A tudomisénmi némelyik táblát egyszerűen élvezhetetlenné teszi. Ez nem játék, ez bolondéria. :D
    És igen, én is bolyongtam összevissza, meg még csinálom, mert ennyit nem lehet egyvégtében megcsinálni.

3. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szép napot, bolyongó hollandik!xD:pxD

Tegnap emelkedett hangulatban (negatív) azt írtam, hogy katyvasz az egész.

Utána jöttem, hogy a legvégére meg lett a játék csinja-bínja, azaz semmiféle agyon olvasás és semmiféle össze-vissza táblázat ne kavarjon be legalábbis engem, másnak ha jók a különféle táblázatok ám legyen, szóval a játék ablak alján balról alul ott van a térkép és ha mást sem csinálunk mint minden lépés után kinyitjuk, hogy biztosak legyünk a dógunkba, hogy nem bolyongunk és tudjuk éppen hol állunk és merre menjünk, akkor nyilván való, hogy ez nem, hogy elég az örömjátékhoz, hanem nem is kell más bekavaró eszköz.

Tegnap közelített a fél naphoz, hogy végezzek a játékkal és sajnos a végéig hülyén játszottam, mint 1 vaklégy. Szerencsére én inkább azok közé tartozom akik nem tűrik a kudarcot és csak azért is hangulatba kergetem magam.

Így aztán ma 9:30-tól az említett módszerrel 2 óra alatt végeztem de soha nem azért húzódott a befejezés mert nem tudtam hova lépjek, hanem igen, lehetnék ügyesebb a léggömb lelövöldözésében (átkozott bogarak!xD:p) ami meggyőződésem, hogy sok fiatalnak jóval hamarabb sikerült volna. Én nagyon megszerettem ezt a játékot és bár nem vagyok morgós vénember legközelebb ha elkezdem az eventet kizárólag csak a legvégén mondok véleményt - már amikor mondok.
    Tehát nagyon díjaztam a mai lépegetést és visszavonom a tegnapi morgást. Nekem, öreg fószernek el kell kezdeni az eventeket és szokás szerint nem sokkal utána már mi sem természetesebb pedig az elején én is nehezen kapok bele. Jó, itt most több idő kellett a tapasztnyalathoz szerencsém, hogy a szomszi asszonyka egy másik farmon 5 lépés után már alig látott így nekem kellett megcsinálni de csak így jöhettem rá arra, hogyaszongya: nemodabuda!:pxD

Hááát, íígy töööörpént! :):music::inlove:

Vissza jöttem egy stílusos utóirattal befejezni: olvasván a hsz-eket, többen nem értik egy azonos szobában (kazi) miért nem lehet a másik oldalon lévő virágost vagy a kijáratot letámadni? Nos, tegnap még nekem is gondot okozott de már lőn világosság: az általam említett térképen nézd meg, hogy hogyan tudod azt a kazamatát pontosan az ellenkező oldalról letámadni, mert bizony csak onnan közelíthetjük meg sikeresen. Tehát volt, hogy körbe kellett mennem az adott kazamata másik oldalához, hogy siker legyen. A térképet nézve ez sem nagy kunszt.
    Az ugye világos, hogy ha átlépünk 1 másik kazamatába és még sehova nem léptünk bent, aztán látjuk, hogy ez nem jön be ugyanott vissza is tudunk lépni az előző terembe és máshogy folytatjuk?

Utoljára szerkesztett: 10.8.25, 11:50
    inanna11, Luca_511, smoldering és 10 más kedveli ezt.
  4. Tama9

Tama9 Utánpótlás-írogató

Véleményem az eventről: felháborító >:(

szellorozsa és Bahamama kedveli ezt.
  5. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Kész vagyok a termekkel, de két ládát nem tudtam megszerezni, a 4-es és a 12-esben lévőt. Megvan a felhősorom, de két kitehető nincs meg. Az egyik a Hangszóró háborgás, a másik a Pattogó malacka. Ezek vannak a 4-es, 12-es terem ládáiban? Vagy hol kereshetem őket? Köszönöm előre a segítséget.
    Sziasztok! A pattogó malackát megtaláltam a gazdakörös feladatnál, de a Hangszóró háborgást sehol nem találom.

Utoljára szerkesztett: 10.8.25, 12:35
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ezek a dekorok a Svindlertábor most futó 2. küldetésében és majd a 3.-ban szerezhetők meg a 3/Gyémánt feladatban.
    Nyeremények: https://board-hu.farmerama.com/threads/svindlertábor-hétvégi-gazdaköri-küldetések.26616/#post-1459396
    Itt pedig megnézheted a termek nyereményeit, a ládák tartalmát: https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-2025-augusztus.26648/#post-1460249

GA-BI-O-Farm és szemike50 kedveli ezt.
  7. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Köszönöm. Akkor kevertem a szezont a fazonnal. Sajna a vénekkel ez van már, ha több event is fut egyszerre, nem vagyok teljesen képben. Bocsi

barbi021951, smoldering és Othep kedveli ezt.
  8. Gabi051955

Gabi051955 Járnitanuló

Én is hasonlóképpen a végén már egész jól tudtam tájékozódni a térkép alapján, de az elején azt se tudtam merre az arra.

9. etanagyi

etanagyi Járnitanuló

Sziasztok. Elakadtam és nem tudom hogyan tovább.Még az elején tartok és nem tudok előrébb jutni. Kérek segítséget.

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha az elején akadtál el, akkor valószínűleg nem találod a rejtett ajtót:

Ha még nem láttad, figyelmedbe ajánlom Bombadil Toma térképét is, segítségül:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-5#post-1460503
    (Az idézésben pedig ott a teljes terv a kazamata bejárásához.)

Ha pedig végképp nem boldogulsz várunk valamelyik Segítségkérő topikban farmnévvel, ID-vel, a probléma részletesebb leírásával itt: Segítség. (kattints a zöld feliratra az odajutáshoz)

szellorozsa és barbi021951 kedveli ezt.
  11. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

szép napot!

Kész lettem, de a "Piccolot" nem tudtam megcsinálni a 3 farmom eggyikén sem. Nagyon bosszant.

Fätum és szellorozsa kedveli ezt.
  12. Lejlocska

Lejlocska Törekvő

pont én is igy vagyok ,azt sem tudom merre, de nem jön sehol, hogy hol tudok kaput átugrani. csak ugyanazokon a pályákon keringek, de hogy hol kell átugrani azt a pályát nem dobja fel:music:

Fätum és szellorozsa kedveli ezt.
  13. gyulagazda45

gyulagazda45 Járnitanuló

Sziasztok! Ma délelőtt készen lettem 3 farmon az eventtel 80 évesen! Nem azért mert olyan ügyes vagyok, hanem nekem nagyon sokat segített Bombaldil Toma útmutatása, ezért szertnék hálás köszönetet mondani neki! Nélküle nem ment volna. Köszönöm Toma, hogy vagy nekünk idős embereknek! Ne adjátok fel, mert meglehet idősen is csinálni egy kis odafigyeléssel.

Fätum, farmerSS, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  14. millike53

millike53 Fórum-zöldfülű

sziasztok en ket szinten is fogsagba estem semerre sem tudok menni a terkep nem azt mutatja ahol vagyok.van meg remeny vagy hagyjam a csudaba, jo lenne ha ilyen eventek nem lennenek.

szöszi50 kedveli ezt.
  15. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

A térkép biztosan azt mutatja, ahol vagy, legfeljebb elnézhetsz valamit. Természetesen feladhatod, de választhatod azt is, hogy újra ránézel, és pontosítod, hogy éppen mi a következő lépés.