Visszajelzés Helgrid feladata - eventcsevegő

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by -Sudden-, Aug 6, 2025 at 9:00 AM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

161 vote(s)
    55.5%
  2. 2

13 vote(s)
    4.5%
  3. 3

6 vote(s)
    2.1%
  4. 4

1 vote(s)
    0.3%
  5. 5

9 vote(s)
    3.1%
  6. 6

1 vote(s)
    0.3%
  7. 7

4 vote(s)
    1.4%
  8. 8

10 vote(s)
    3.4%
  9. 9

14 vote(s)
    4.8%
  10. 10

71 vote(s)
    24.5%
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

milyen igaz ide is ...., ha egy ajtó bezárul, megnyílik egy másik - valami hasonló :D

2. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórumelemző

Befejeztem tegnap este a sok-sok bolyongás után. Ez az event a legrémesebb álmomban sem jöjjön többet elő, ezt nem a 70 feletti korosztálynak találták ki.

3. zene53

zene53 Junior szaki

Köszönöm a választ, de ott vagyok a zafirnál rá lépek és semmi. sajnos falnak ütköztem és nem tudok tovább haladni. Rengeteg időt és egyebet fordítottam rá, és nem fog sikerülni a két összefüggő event. Valószínű fel kell adnom, sajnos!

varga1234 likes this.
  4. Ayrin67

Ayrin67 Fórum nagymestere

inanna11, Sali~*.* and GA-BI-O-Farm like this.
  5. NagyG1950

NagyG1950 Fórumlakó

Szia!
    A kérdésem az lenne: miért nem tudom a kezdő oldalon a két minijátékot megcsinálni?
    Köszönöm!

6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Arra a kérdésemre szeretnék választ kapni, hogy a 12-es számú Kazamata minijátékát hogy lehet teljesíteni? Többszöri nekifutással sikerült a 7 mezőből 6-ot feltölteni, de akkor rendszeresen 4-5 (sok esetben) 3 bogaras lufi jön, amik a feltöltött mezőkből rendszeresen 2-3 db-t kiürítenek. Ezért a stratégiáért csak gratulálni tudok a programozóknak! Az az érzésem, hogy itt hagyom abba Helgrid feladata eventet.

7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Próbáld meg, hogy először mindig a legtávolabbi mezőket töltöd fel. Tudom mit érzel, hisz mindenki megszenved egy-egy pályán. Vegyél egy mély levegőt, kicsit hagyd pihenni bogarastól, mindenestől az egészet, majd ismét állj neki. Vigasztaljon a gondolat, hogy az utolsó pályán már nem jönnek ezek a fránya bogarak. Ne hagyd abba, nem azért dolgoztál idáig! Tarts ki, meg lesz az! Legyen sikeres, szép napod!

inanna11, Swartsch and Fätum like this.
  8. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Tegnap kész lettem vele de türelem játék neked kitartást

9. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Köszönöm szépen :)

10. zene53

zene53 Junior szaki

köszi a biztatást rám fér, azt sem tudom hogy néz ki a végpont, mit kell egyáltalán keresnem, hiába űzöm szerencsétlen karaktert már én is szédülök tőle.

11. Vilmos05

Vilmos05 Kivételes tehetség

Jó ötlet, sok próbálkozás után, evvel a módszerrel sikerült, végeztem az egész eventtel.

inanna11 likes this.