Visszajelzés Helgrid feladata - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 6.8.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

175 szavazat
    55.6%
  2. 2

13 szavazat
    4.1%
  3. 3

6 szavazat
    1.9%
  4. 4

1 szavazat
    0.3%
  5. 5

10 szavazat
    3.2%
  6. 6

1 szavazat
    0.3%
  7. 7

6 szavazat
    1.9%
  8. 8

10 szavazat
    3.2%
  9. 9

14 szavazat
    4.4%
  10. 10

79 szavazat
    25.1%
  1. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok..segítésget szeretnék kérni. Bocsánat hogy ilyan nagy méretben hoztam a két képet...de itt elakadtam...ott vagyok ahol a térképen is...és nem tudom ott jobb oldalt kinyitni azt a ládát amiben az ékszeres zseton van. Fontos az?? vagy merre kellene lépnem..szerintem ez már a vége nekem nincs több láda....Köszönöm előre a segítséget...tehát azt a mini játékot nem tudom lejátszani mer nem tudok oda menni :)

GA-BI-O-Farm, Welma és Hagymácska55 kedveli ezt.
  2. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Szia. Ezt a másik oldalról tudod leszedni, körbe kell menned.Én meg lefelé nem tudok menni egyik oldalról sem.

szellorozsa kedveli ezt.
  3. szellorozsa

Köszi megpróbálom...bár mentem oda össze -vissza még sem tudtam :))) remélem neked is sikerülni fog...

Hagymácska55 kedveli ezt.
  4. Welma

Welma Utánpótlás-írogató

Szia,
    idehoztam a segítség linkjét BombadilToma- megírta az útvonalakat. (én ez alapján mentem végig a termeken, így sikerült). Nagy köszönet Toma !! ☺
    Remélem Neked is segítség lesz és meg tudod oldani.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-feladata-eventcsevegő.26646/page-2#post-1460345

GA-BI-O-Farm, Lizikertje és szellorozsa kedveli ezt.
  5. szellorozsa

Szia köszönöm....de most csináltam mindenfelől...most pihi...majd később újra próbálom ....degyáltalán az az ékszeres zseton hová kell?? mert ha nem fontos nem töröm magam... de gondolom a pecáshoz kell az ékszeres.
    Felhő Dekor minden meg van...

Utoljára szerkesztett: 11.8.25, 17:04
    GA-BI-O-Farm és Welma kedveli ezt.
  6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nagyon szépen köszönöm a bíztatásod! Szükségem volt rá, mert nyagyon elcsüggedtem. Nekem a 12-es Kazamata volt az utolsó. Nem számoltam, de sajnos azonos számmal jöttek a bogaras lufik, mint a vizesek. A 4. vagy az 5. hosszabb nekifutással sikerült teljesítenem.
    https://ibb.co/RTyQ6wnW

GA-BI-O-Farm, Zsuzsikan és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Welma

Welma Utánpótlás-írogató

A horgászósba - Békás menyország - kell.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!!
    Letermeltem a növényt, meg van a röpi, lefényképeztem a telefonnal Toma táblázatát, gondoltam minden OK!!!
    Minden ajánlott lehetőséget megpróbáltam .....ez egy káosz!!!>:(
    Valószínű, hogy feladom, soha többet nem kezdek bele az ilyen KÍNAI , agyon bonyolított eventbe!!!:mad::cry:

GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Ne ad fel, végig tudod csinálni, rájössz saját magad a taktikára. Igaz időbe telik mire végig mégy.Ha nem jó az egyik átjáró, visszamégy és mégy a másikon. Ezt csináltam én is mind a három farmon.

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és marcsi152 kedveli ezt.
  10. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Köszi a bíztatást!!!
    Spontán mindenre kattintva elindult, de nem tudom magam sem, hogy mire !!!
    Próbálkozom!!!

GA-BI-O-Farm, Zsuzsikan és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. nyuszi63

nyuszi63 Rutinos

Sziasztok!
    Készen van az eventem.Két napi kevergés után jöttem rá,hogy minden egyes kamra után nézzem a térképet merre is kell mennem.
    Nem volt olyan bonyolult mint előszörre gondoltam.A felhőt beüzemeltem és most két nap pihi termelgetés.
    Aki végzett gratulálok aki nem kitartást kívánok.

12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Gratulálok! Mégis csak sikerült. Sokan éreztünk hasonlót, sőt ahogy olvasom sokunknak elment a kedve az egésztől. Látod segít, egy kis lazítás után újra elindulni, keresni a megoldást. Örülök, hogy te is így tettél.
    Legyen szép napod!

kutyaszálló és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Köszi Toma ! a segítségeddel végeztem. :music:

14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Nyugodj meg, gondolj arra, hogy én paár óra alatt végeztem. :D ;)
    Lépegess, közben mindig nézd hogy éppen hol állsz és eljutsz a másik felére. Mivel már eddig küzdöttél vele, ne add fel. :)

15. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Menj balra az 5-ös, majd fel 0-1-2, le 7 -es , onnan balra a 6 és ott már eléred az utolsó játékot.
    Sikeres befejezést.:)