Visszajelzés Helgrid legendája - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 23.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 22.5.25.
  1. 1

361 szavazat
    55.2%
  2. 2

17 szavazat
    2.6%
  3. 3

14 szavazat
    2.1%
  4. 4

6 szavazat
    0.9%
  5. 5

14 szavazat
    2.1%
  6. 6

7 szavazat
    1.1%
  7. 7

14 szavazat
    2.1%
  8. 8

41 szavazat
    6.3%
  9. 9

29 szavazat
    4.4%
  10. 10

151 szavazat
    23.1%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. TeremtŐ

TeremtŐ Fórum nagymestere

Nem tudom kinyitni a második ládát!
    Kilövöldöztem ,de 15sztrágyát nem adja.

Farm_Tadity_ és farmerSS kedveli ezt.
  2. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Frissítés után ha visszamész, lehet hogy újra le kell játszanod és utána kinyithatod a ládát.
    Reggel olvastam, hogy többeknél van ez a probléma. Próbáld ki.

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Azt hiszem az az első amit nézz meg. Minden növény virágzik? Ha esetleg egy nem akkor előfordul hogy nem lehet kinyitni a ládát. Ellenőrizd. Az is lehet kell egy frissités. Néha előfordul apró kis hiba. Ha mind virágzik akkor esetleg a moderátor tud segiteni miért nem nyilik a láda. Az ajtót ha minden minijáték kész abban a teremben és a ládák nyitva vannak akkor az ajtóra kattintva Helgrid odabattyog és akkor rákérdez az ajtó nyitásra. De az első a 21-es terembe felfelé nyitott ajtó van nem kell hozzá kulcs ott csak át kell menni kérdés nélkül. A jobb oldali ajtó kővel nyilik azt először meg kell szerezni. Javaslom készits egy skiccet ahol a termekről csak a teremszámmal és ha egy teremben végeztél akkor jelöld be a papiron hogy az kész. A kazamatatérképet minden haladásnál nézd meg igy be tudod azonositani melyik szobában vagy. Igy mindig tudod hol vagy és melyikkel végeztél. Mindig ellenőrizd hogy teljesen kész a minijáték és a ládákat kinyitottad majd utána menjél tovább. Lövésnél sose áll Helgriden hanem inkább a jogarral lőj. Ha Helgriden állsz akkor megjelenik egy szövegbuborék ami zavaró másrészt eltakarja a lufis vödröket.

A nyilakkal jelzem merre lehet haladni a termekben. Amelyik teremben kő is található ott egy kis fehér négyzetbe beirtam a kő nevének kezdőbetűjét. Remélem ezzel egy kis segitséget nyujtottam azoknak akik nem boldogulnak a játékkal. A nyilak nem csak az irányt mutatják hanem azt is hogy melyik oldalon van az ajtó/ajtók. Minden nyilat az ajtókra tettem. Van olyan terem ahol két-három ajtó is van és van olyan ahol csak egy. Ahol a nyilak alatt nincs semmi azok nyitott ajtók, ha van a nyil alatt egy négyzet azokat kulcsal vagy három esetben kővel lehet nyitni. A kulcsok száma változó az ajtóknál. Minden esetben több kulcsot kér van olyan ajtó ahol 10 kulcsal lehet nyitni.

A 18. teremben szerezhető meg a Zafír. A zafírral nyitható a 7. ajtó és ezáltal a kék termek elérhetővé válnak.
    (a 11. teremből tovább haladva) 7-3-2-6-5-1
    Az 1. teremben érhető el a Jáde. A jádéval nyitható a 12. ajtó és ezáltal a zöld temek válnak elérhetővé.
    (az 5. teremből) 9-10-16-20-19-24
    A 24. teremben érhető el a Rubin. A rubinnal nyitható az 1. ajtó és ezáltal a piros temek is elérhetővé válnak.

Az ajtók némelyike kulcsal nyitható, némelyek nyitva vannak, és összesen 3 olyan ajtó van ahol szükséges az ékkő: a 7-es ajtó (zafir kell) ami a 11-es teremből nyilik és a 7-es terembe lehet jutni. a 12-es ajtó (jade kell) ami az 5-ös teremből nyilik és a 9-es terembe lehet jutni, és az 1-es ajtó (rubin kell) ami a 21-es teremből nyilik és a 22-es terembe vezet. A köveket az 1-es teremben (jáde) a 24-es teremben (rubin) és a 18-as teremben (zafir) találjátok.

Utoljára szerkesztett: 27.10.24
    PZoli64, Domos52, PalMa és 8 más kedveli ezt.
  4. **Éva**

**Éva** Utánpótlás-írogató

Imádom a játékot, végre valami más, nem mindig ugyanaz. A leírás bonyolultabb, a játék amikor csinálod már adja magát.
    A térkép mutatja hol vagy, merre menj. Kicsit lövöldözöl, kincses ládából átveszed az ajándékot és már lehet is haladni tovább.
    Gratulálok a készítők munkájához.

PZoli64, PalMa, vihence és 4 más kedveli ezt.
  5. TeremtŐ

Köszi a választ,de semmi javulás! Frissitettem már többször is(CC is).Valóban egy virág nem fejlődik(de a másiknál kettő nem virágzott és kinyilt!)ezért nem engedi? Mászkálni a termékben tudok de ott sem történik semmi mikor igenr nyomok a kérdésre!
    Nálam ez az évente 1pontot sem ér

6. Farm_Tadity_

Igen előfordul. Van olyan virág ami zöld tehát nem minden virág egyforma. Ha minden virág nyitott és rákattintottál a ládára és nem nyilik akkor talán moderátor segithet. Minden alkalommal oda kell sétálni a ládához és egyenként kinyitogatni. Minden minijátékhoz van láda tehát egy teremben annyi láda van ahány minijáték. Van ahol 3 is.

PalMa, vihence és Swartsch kedveli ezt.
  7. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Milyen jól tettem, hogy nem néztem meg most a Fórumot! :D
    Nem volt időm, csak gyorsan termeltem a gazokat, pörgettem a malmot, indítottam és menet közben nagyon hamar rájöttem a működésére. Nem bonyolult, bár lehet, hogy írva úgy tűnik. Már a 22-es szobában vagyok, minden egyéb kinyílt, csak néhány felröppenő hiányzik. Bónuszokkal sikerült jó terméseredményeket hozni, a felröppenők szaporításához pedig éjjelre és munkaidőre hosszú érésidejűek voltak elvetve. Kevés szupertrágyám volt, így csak addig használtam, amíg 1x1-essel tölthettem meg a területet. 4 Páncél Panni ül a földeken. Mindenkinek sok szerencsét és jó lövöldözést :D

PZoli64, PalMa, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Akkor majd egy moderátor ránéz a farmodra, de ahhoz egy segítségkérőbe kell jelezned adatok megadásával.
    Sajnálom

vihence, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. TeremtŐ

Köszi,de ennyire nem izgat.

10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ahhoz, hogy megtudjuk szerezni a kincsesládákban rejlő jutalmakat, teljesítenünk kell a hozzá tartozó mini-játékot. Ameddig a mini-játékot nem teljesítettük, a ládán egy lakat található:

PZoli64, genka53, vihence és 5 más kedveli ezt.
  11. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Ejnye !

Nincs itt semmi olyan ebben az eventben, amit elsőre vagy másodikra .. el kellene engedni.
    Töröld ki a dekorokat a főn, ne sajnáld azt az 1 napi 2 milliárd tépét, ültesd az eventnövényt és a felröpikhez nullázz.
    Keverd be a malomban és játssz !
    Ha vezeted-pipálod magadnak egy külön lapon az elkészült termeket, akkor akár fél óra alatt a minijáték kész.
    Ma reggel kezdtem el a kicsimen, már csak 1 kör növény kell, aztán még 300 felröpiért nullázás és estére itt is kész leszek.

PZoli64, PalMa, vihence és 6 más kedveli ezt.
  12. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Érdekes volt egy szóval jellemezve,de nem volt bonyolult:p
    Elindultam jobb kéz irányába és elég hamar belejöttem;)
    Az egyedüli ami nem nagyon tetszett az a lövöldözés,inkább a logikát kedvelem ,mint a nyers erőt8)8)8)
    Kiraktam a kitehetőket,nem biztos,hogy mennek a felhőre hacsak cserenapon nem szerzem be őket;)
    A grafika mint mindig nagyon szép, de az ajtőkat jobbam is meg lehetett volna jelölni:music:
    Aki kész annak gratula,aki még kóboról sok sikert a befejezéshez:)

PZoli64, Kuzdern, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  13. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Nagyon felemás érzésem van. Az elején 1-est adtam, aztán, ahogy belejöttem, megváltoztattam a szavazást. Bonyolultnak tűnik, de nem az. Csak ez a sok menetelés a szobák között :p...hajrá mindenkinek, de nem ez a kedvenc eventem. :D

PZoli64, Swartsch, barbi021951 és 5 más kedveli ezt.
  14. Farm_Tadity_

Pedig pont az a jó. A kóválygás. Hogy megtalálja az ember a helyes utat. A kazamaták már csak ilyenek. Ami abszolút nem illett a játékba az a portál. Itt semmi értelme nem volt. A portál azért van (elvileg) hogy vagy nagyon távol eső helyre kell menni amihez az odavezető út tele van csapdákkal vagy más nehézségekkel, vagy pedig ha olyan helyre visz ami másképp nem megközelithető. Ebben a játékban egyik eset sem állt fent, igy a portál egy értelmét vesztett teljesen felesleges játékelem, ami ráadásul a végpontjaival csak bonyolitotta nehezitette a játékosok célba érését. Az a jó játék ami nemcsak szórakoztat, hanem agyalni is kell rajta.;)

PZoli64, vihence, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    gyere a Segítségkérő topikok egyikébe Farm név és Farm ID megadásával és segítünk kibogozni a probléma okát.
    https://board-hu.farmerama.com/#segitseg.275
    Az event csevegőben ritkább a moderátori jelenlét, így nem alkalmas hely segítségkérésre, azonosítók nélkül sajnos nem tudunk benézni Hozzád.
    Ne add fel az eventet, még csütörtök estig rengeteg idő van.
    Várunk a másik topikban.

PZoli64, genka53, PalMa és 7 más kedveli ezt.
  16. gelu59

gelu59 Haladó

Sziasztok ! Zafir kiváltása a kincsesláda,kincsesládához mit kér ?

17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

minijátékot.... csak találd meg melyik adja;)

18. Farm_Tadity_

Értelmetlen a kérdésed. A kincsesládához semmit sem kér csak azt, hogy csináld meg a minijátékot.

vihence, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. anahszunamon

anahszunamon Járnitanuló

Sziasztok! Nem ,és nem értem, akár hányszor olvasom.Ez a portálos dolog nekem magas.Eleve nincsennek is a termek beszámozva,hiába találok útmutatót,hogy melyikbe kell menni.A végpontokat se értem,hogy kell megkeresni.Gondolom azáltal jutok azokba a termekbe,ahol a drágakövek vannak..

20. Farm_Tadity_

Sajnos azt kell mondanom a portálok felesleges dolgok. A haladáshoz nem kell vele foglalkozni. Ne keresd a végpontokat se majd az is megkerül ahogy mégy sorban a játékkal. A lényeg teljesitsd minden szobában a minijátékot/minijátékokat meg nyitogasd ki a ládákat, a kövek is megkerülnek. És minden meglesz ahogy haladsz. De azzal foglalkozni, hogy a portálokat használd, egy teljesen felesleges dolog csak időpazarlás. Használd a termek számozását a kazamatatérképpel együtt. Készits egy skiccet csak a terem számokkal és ahogy haladsz mindig jelöld be melyik teremmel vagy kész.

Termek számozása

Ez pedig hogy melyik teremből merre tudsz menni.

A nyilakkal jelzem merre lehet haladni a termekben. Amelyik teremben kő is található ott egy kis fehér négyzetbe beirtam a kő nevének kezdőbetűjét. Remélem ezzel egy kis segitséget nyujtottam azoknak akik nem boldogulnak a játékkal. A nyilak nem csak az irányt mutatják hanem azt is hogy melyik oldalon van az ajtó/ajtók. Minden nyilat az ajtókra tettem. Van olyan terem ahol két-három ajtó is van és van olyan ahol csak egy. Ahol a nyilak alatt nincs semmi azok nyitott ajtók, ha van a nyil alatt egy négyzet azokat kulcsal vagy három esetben kővel lehet nyitni. A kulcsok száma változó az ajtóknál. Minden esetben több kulcsot kér van olyan ajtó ahol 10 kulcsal lehet nyitni.

A 18. teremben szerezhető meg a Zafír. A zafírral nyitható a 7. ajtó és ezáltal a kék termek elérhetővé válnak.
    (a 11. teremből tovább haladva) 7-3-2-6-5-1
    Az 1. teremben érhető el a Jáde. A jádéval nyitható a 12. ajtó és ezáltal a zöld temek válnak elérhetővé.
    (az 5. teremből) 9-10-16-20-19-24
    A 24. teremben érhető el a Rubin. A rubinnal nyitható az 1. ajtó és ezáltal a piros temek is elérhetővé válnak.

PZoli64, PalMa, vihence és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.