Visszajelzés Helgrid utazása - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 24.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárva: 8.7.26.
  1. 1

159 szavazat
    48.2%
  2. 2

11 szavazat
    3.3%
  3. 3

5 szavazat
    1.5%
  4. 4

5 szavazat
    1.5%
  5. 5

24 szavazat
    7.3%
  6. 6

3 szavazat
    0.9%
  7. 7

7 szavazat
    2.1%
  8. 8

13 szavazat
    3.9%
  9. 9

14 szavazat
    4.2%
  10. 10

89 szavazat
    27.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bzsolo3

bzsolo3 Fórum-zöldfülű

Szia, köszönöm szépen a segítséget, meglett minden. :)

GA-BI-O-Farm és Luminary kedveli ezt.
  2. gyulagazda45

gyulagazda45 Junior szaki

Szia! Igen igazad van, nem a farmok száma számít, de tudod ebben a korban már minden lelassul, csak az idő múlása az ami felgyorsul!
    Tiszta szívből kívánom mindnyájatoknak, hogy érjétek meg ezt a kort! Bevallom, hogy megszenvedtem ezzel az eventtel!

3. palota63

palota63 Járnitanuló

Hogy tudok a 2-es szintről vissza menni az 1-re?

Marika312 kedveli ezt.
  4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia,
    lehet már vissza is jutottál.... de mivel nem törölted leírom = a zafírra menj, kattints, s visszajutsz az 1. szintre.
    Használd a lépésekhez a Kazamatatérképet, ezt folyamatosan nézegetve tudni fogod a lépéseket. Biztosan sikerülni fog, türelem, kitartás.

ildiko44 kedveli ezt.
  5. ildiko44

ildiko44 Fórum parancsnoka

köszönöm.....csak el kell telnie az időnek, azután semmi baj nincs..

6. boszi52

boszi52 Fórum hercege

hogy lehet visszamenni az egyes területre mert ott 2 szobát kihagytam és biztos abba van a felhősor

7. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :) Segítséget szeretnék kérni.Tudomásom szerint minden ládát kinyitottam a 3 rubintot kérőn kívül.Megszereztem 2 rubint,két jadét és egy zafírt.Már jópárszor körbe mászkáltam ezt a labirintust,többször eltévedve,de nem találom a második zafírt.A 16 és 19-es teremben nem található zafír,legalább is én nem látom,hogy ott lenne.Csörgődobom sincs elég.De az nem is érdekel.Van a pajtában 107 piccoló,nem bánkódom e miatt az egy miatt. De a zafírt szeretném megtalálni.Tuna valaki segíteni?Előre is hálás köszönet.
    ID:10574841

8. Sylja

Sylja Fórum félistene

Zafírok a Kazamatalényeknél vannak. A térképen sötétkékkel karikázva.

Az Ismertetőből hozom:
    Kazamata 1. szint

Kazamatalény 1.
    BeadandóJutalom
    30 x Sajt5x Neon villanykörte
    70 xTehéntej1x Farmmunkás kupon (12 órás)
    10 x Pikniktakaró3 x Farmbónusz láda I
    1200 x Kulcsgyom1 x Zafír
    Főnyeremény
    (Bónusz jutalom a 4 feladat után)
    2 x Répás-almás csatni
    Kazamatalény 2.
    BeadandóJutalom
    30 x Selyemfonal5x Neon villanykörte
    50 x Kartondoboz1x Farmmunkás kupon (12 órás)
    10 x Csörgődob3 x Farmbónusz láda I
    1200 x Kulcsgyom1 x Zafír
    Főnyeremény
    (Bónusz jutalom a 4 feladat után)
    1 x "Piccoló" titokzatos láda.

9. rudolfee

rudolfee Aktív író

Sziasztok!

Csörgődobot honnan tudok beszerezni vagy előállítani? Vagy honnan lesz meg a 3. rubin a felhősorhoz? Egyáltalán kell a kazamatalényeknél teljesíteni bármilyen feladatot ahhoz, hogy befejezzük az eventet? Vagy az kihagyható?

Utoljára szerkesztett: 3.7.26
  10. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Köszönöm szépen a válaszod.Az egyik zafírt megszereztem,a másiknál,ahova csörgődobot kellene beadni,beadtam a kulcsgyomot,de nem kaptam meg a zafírt.Ezek szerint buktam a rubint meg a felhőt.

Utoljára szerkesztett: 3.7.26
  11. Sylja

Sylja Fórum félistene

Segítségkérő topikban jelezd a problémádat. A moderátorok biztosan tudnak segíteni. Farmnevet, ID-számot ne felejts el megadni.

GA-BI-O-Farm és csopke1 kedveli ezt.
  12. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Köszönöm!

Sylja kedveli ezt.
  13. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    A drágakövekre szükség van a felhő kiváltásához.
    Ha nincs csörgődobod, a zafírt akkor is ki tudod váltani a kazamatalényektől.
    A zafírokat és a jádékat elcseréled 3 rubinra, amivel a felhő termébe be tudsz menni.
    A csörgődobot csak teliholdas event alatt tudod előállítani. Itt olvashatsz róla a 3. hozzászólásban: Állatok, termények, ólak a játékban

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. boszi52

boszi52 Fórum hercege

köszönöm szépen

Marika312 kedveli ezt.
  15. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Őszintén gratulálok a türelmedhez, amit a sok segítségkérő felé tanúsítasz. :)

Ne kövezzetek meg, de nekem nagyon tetszik ez a játék. Emlékszem amikor először kaptuk, hogy milyen körülményes volt, hogy mit hol hogyan kell megoldani. Hol vannak a kapuk, honnét hová lehet eljutni. Volt bolyongás bőven.
    Most sokkal egyszerűbbnek tűnt, gondolom a tapasztalat ehhez hozzájárult. A növények hamar meglettek, de elmaradt a nullázás, így arra kellett várnom pár napot, aztán semmi akadálya nem volt az utolsó lépéseknek.
    A lövöldözést úgy élveztem, akár egy kisgyerek.:)
    Kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön teljesíteni a feladatot!

kigyo51, Luminary, Sylja és 5 más kedveli ezt.
  16. gődények

gődények Törzsjátékos

Sziasztok, hol tudom cserélni a zafirokat hogy legyen 3 rubinom, mert nincs csörgődobom

Marika312 kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Különleges kellékek

KépNévHozzájutási lehetőségFelhasználási területVisszaváltási érték
    [​IMG]Rubin2 és 4 sorszámú teremben megtalálható egyik kincsesládából szerezhető meg.
    3. Kazamatalény adja
    18, 2, 41 sorszámú ajtó nyitható ki a kellék segítségével.28.800X TP
    19.200X CSP
    [​IMG]ZafírKincsesládából NEM szerezhető meg. az első és második Kazamatalény adja.A 3. Kazamatalénynél Rubinra cserélhető, ha megszerezzük a 2 Jáde követ is.28.800X TP
    19.200X CSP
    [​IMG]Jáde32 és 43 sorszámú teremben megtalálható egyik kincsesládából szerezhető meg.A 3. Kazamatalénynél Rubinra cserélhető, ha megszerezzük a 2 Zafír követ is.28.800X TP
    19.200X CSP

gődények kedveli ezt.
  18. Sylja

Sylja Fórum félistene

2. szint, 41-es terem.
    Nem kell csörgődob hozzá.

19. gődények

gődények Törzsjátékos

köszönöm szépen

Marika312 kedveli ezt.
  20. Forradalom

Forradalom Aktív író

Nem csak itt, de a Facebookon is láttam, mennyit szenvedtek a játékosok ezzel az eventtel.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.7.26
    incimami és tereza6517 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.