Visszajelzés Helgrid utazása - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 24.6.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárva: 8.7.26.
  1. 1

159 szavazat
    48.2%
  2. 2

11 szavazat
    3.3%
  3. 3

5 szavazat
    1.5%
  4. 4

5 szavazat
    1.5%
  5. 5

24 szavazat
    7.3%
  6. 6

3 szavazat
    0.9%
  7. 7

7 szavazat
    2.1%
  8. 8

13 szavazat
    3.9%
  9. 9

14 szavazat
    4.2%
  10. 10

89 szavazat
    27.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Egyik eventet sem kötelező csinálni, illetve lehet segítséget kérni. Azt hiszem senkit nem utasítottunk vissza, hogy nem segítünk, ha elakadt.
    Szerencsére nem vagyunk egyformák és sokan élveztük a kazamatában való bolyongást és a mini-játékot is. Ahol nagyon sokszor nem a gyorsaság, hanem a taktika hozta meg az eredményt.
    Kérlek, ne minősítsd a játék készítőit a fórumon. A közösségi média erre megfelelő hely, ide ne hozd be ezt a stílust.
    Köszönöm.

2. szinusz

szinusz Törekvő

a trópusi fogócska eventet keresem id 1296664 köszönöm

3. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

Most a Helgrid event fut, semmilyen más eventet nem hírdettek meg.:)

benedekbobe63 kedveli ezt.
  4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia,
    a Focis event ismertetőjéből kimásoltam. A Garázsvásárbuli teljesíthetőségének ideje lejárt.
    Ez az event 4 másik eseményen ível át.
    A kellékeket azokból az eventekből lehet/kell összegyűjteni, hogy itt is haladni tudjunk.

Az eventek neve:

Garázsvásárbuli
    Pékmesterség
    Helgrid utazása
    Trópusi fogócska

5. ambrusne

ambrusne Kivételes tehetség

Megyek dolgozni, elakadtam.
    Térkép szerint körbejártam, de nincs elég kövem a felhőhöz - vissza kellene menni az első szintre?
    Köszönöm!
    ambrusne ID 9434161

6. Sylja

Sylja Fórum félistene

A 3 rubin a 2. szinten van.

@*Zinnia* segítsége:
    A 2 szinten jelölte a kolléga, hogy melyik terembe érkezel a portálon. Először a 2 Jadét kell megszerezni. Ezek után a Kazamatalénynél megszerezni a 3 Rubint (rózsaszín nyilak). Csak ezután tudsz visszamenni a Felhőért (zöld nyilak), mert kellenek a Rubinok az ajtó kinyitásához.

Sok sikert! :)
    Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-114#post-1515561

7. gazdácskata

gazdácskata Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Többszöri olvasás után ,még mindig nem tudok rájönni,hogy a 2.kazamatába hol kell bemenni. Megcsináltam az 1.kazamatát,hogyan tovább?

8. -hanny2-

-hanny2- Járnitanuló

szia már vannak fennt térképek megnézheted. a közepén van egy piros virág ott kell átmenni

apumbiapa kedveli ezt.
  9. Angyal51

Angyal51 Utánpótlás-írogató

Helló. Bocsi,hogy csak úgy közbe szolók. segitsetek nekem egx kicsit. a pók terményesét nem tudom csinálni. hiába néztem át a mühely készítésénél. valami ötlet vagy tipp?

10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

GA-BI-O-Farm és missuzy_53 kedveli ezt.
  11. koppen61

koppen61 Utánpótlás-írogató

a 6..os mezőről lefelé kellene menni,de nem lehet. Innentől nekem túl komplikált. Az idegeimre ment a sok körözés!
    15 év után búcsúzom,nem tudok a z informatikusok agyával gondolkodni! Játszatok egyedül!

Zsofigi kedveli ezt.
  12. Zsofigi

Zsofigi Haladó

Szomorú!
    Köszönöm az előzőekben feltett térképeket - de hiába látom hova kellene menni - nem engedi!
    Körbe - körbe járok!!

13. Angyal51

Angyal51 Utánpótlás-írogató

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. pöttyzorka

pöttyzorka Aktív író

A középső soron aiól az utolsó szobába kattincs a nagy zöldgombra.

15. mekk-elek85

mekk-elek85 Utánpótlás-írogató

ha nem tudok csörgődobot produkálni, mert a teliholdas terület néha érhető el, akkor eddig feleslegesen teljesítette, a feladatokat?

16. gelu59

gelu59 Törekvő

Sziasztok ! Termek nyitása sikerült az elején,most elakadtam,nem tudom kinyitni ,pedig meg van a szükséges kazamatlény ,a térképen nem tudok eligazodni.

17. gelu59

gelu59 Törekvő

Sziasztok ! Termek nyitása sikerült az elején,most elakadtam,nem tudom kinyitni ,pedig meg van a szükséges kazamatlény ,a térképen nem tudok eligazodni.

18. -Sipsa-

-Sipsa- Utánpótlás-írogató

Csinálom a feladatot 4 óránként, de nem hiszem, hogy ennyi kulcsot elő tudok állítani, ami a felsőszinthez kell. Kíváncsi vagyok, de szerintem túl sok kulcsot kérnek néha.

varga1234 kedveli ezt.
  19. varga1234

varga1234 Fórum bárója

Az biztos de 0 percezzél ha megteheted és használj növényhez bónuszokat én így tettem mert benéztem az event végét még azon a héten vasárnap kész lettem mikor indult

20. erika061975

erika061975 Fórum-zöldfülű

Sziasztok !
    A selyemfonalat és a csörgödobot mi termeli mert nem enged tovább a játék ,az egyes szinten mindent teljesítettem
    köszönöm a válaszokat.

apumbiapa kedveli ezt.
  21. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia!
    Nem volt felesleges a munkád!
    Idézve a kedves Sylja gazdatársat, aki a 282 hozzászólásában leírta:
    "Szia!
    Az event nagy részét tudod teljesíteni. Amit a csörgődob nélkül nem tudsz kiváltani, az 3 x Farmbónusz láda I. és 1 x "Piccolo" titokzatos láda."

-napszámos- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  22. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

A selyemfonalat a fonálfarm termeli a csörgődobot pedig a vízköpő.:)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.