Hetedik képregény event - Madártávlat csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 14.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Köszi !
    Már a paszulyon keresgettem a 10-es lapon!!
    Még egyszer köszönöm, igaz elsőre én is erre gondoltam.

2. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

Én is pont ezen agyalok! Kezdéskor a fákat learatom, letermelem a növényeket, és kirakom az ólakat. Aratás előtt indítom az órát és ha marad idő még egyszer aratom őket, ha nem akkor lesz részfeladatom! Sok sikert mindenkinek, remélem mindenkinek sikerül befejezni!

boszieva, csio70, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem értem a medvebarlangot! Nekem van belőle 8 db.Hiányzik még 1? Nekem nem.Szoval az ajándékok messze nem érnek annyit,amennyi munkát beleverünk.No de ez játék.Állandóan cserélni a TP, emelőket,szupertáp gyorsítót, majd megint a TP emelést,majd vissza .... szoval nem értem!!

boszieva, dalmata10, bercy58 és 2 más kedveli ezt.
  4. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Már is megyek és pakolom ki a fáimat a főfarmra. Nem is gondolkodtam másban, csak a mamutokban.:oops: :oops:
    A terményeseket vajon ki lehet rakni, vagy csak az állatot adó ólakat?

Utoljára szerkesztett: 14.1.15
  5. Numiz

Numiz Fórum veteránja

o_OHmhm. Mit csinálsz egy fél medvével? :eek:

6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Jónás, látod ezt? xD Neked is szükséged van a terményesekre. xDxD A mókusmajmot megbocsájtjuk, na de hogy a terményeseket is kirakattad velünk...:p
    Igen, gyorsan lezavarom az eventet s boldogan rakom vissza a mamutokat. xD
    Tulajdonképpen én 17.-re befejezem, terményesekkel vagy terményesek nélkül. Holnap kezdéskor leszedem 2 területről a fákat, gyorsan lezavarom komforton a gesztenyés felhővel a 2. feladatot, learatom a másik 2 területről az ólakat, mindent bevetek 1*1-en eventgazzal s onnantól számítva 5 aratás. 5 órás növénnyel ez játék. :D

7. Gdominik

Gdominik Fórumprofi

Nem sietem el, csak akkor bontom amikor már elindítottam az órát és egyszer leszedtem. Amennyi lesz annyi lesz, amennyit számol annyit számol, csak utána bontom. Ezekért a jutalmakért nem érdemes a TP növelőket felhasználni, részarányosan is tovább enged.

genka53, Bátyus, magdi06 és 2 más kedveli ezt.
  8. Momsza

Momsza Fórumprofi

Engem az is érdekelne, hogy az eventgaz tényleg nem számít a boldog aratás napon töbszörös tp-re?
    Ha így van akkor csak a 0 perces növényekkel tudunk hasznot húzni rajta, vagy esetleg a 3.feladat után a boldog aratás nap végéig nem eventgazt, hanem sima növényeket ültetjük.

kutyaszálló kedveli ezt.
  9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

na várjál csak:D arról nem vot szó hogy azok sincsenek neked és venned kel :cry::cry:
    te kakaska neked úgyis vannak tollaid amin ki lehet számolni mennyi is az annyi fa :p
    Noci te meg elfelejtetted annyit vagy már az erdőben pletykákra nem mindig adunk mert a fele sem igaz ;) ne pedig Jónásunkat korhold csak magadat :)

Utoljára szerkesztett: 14.1.15
    rirola, sziszi1965, dereret és 5 más kedveli ezt.
  10. dereret

dereret Fórumőrült

Megnyúzom és belépőnek fogom használni abba a szobába, ahol most épp ülök a gép előtt.
    Így bármikor ránézek majd félkegyelme brumiságára, eszembe fog jutni még 100 éves koromban is ez az event, ahol nem engedték, hogy kirakjam a terményes óljaimat a szigetrexDxDxD:cry:

11. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Tele pakoltam a bahamát és szédült szántót terményes ólakkal. Nem vagyok hajlandó lebontani>:( Barkácsom volt bőven, építettem jó párat.
    "Sima" állatot adó ólakkal nem lesz meg a 60.000 TP, ráadásul minimum 36 óra kiesik az összes területen (kb. 12 óra amíg érnek, óra indul és 24 óráig még termelődnek).
    Event kezdetére remélem kedvező döntés születik, ha nem akkor egyben learatok mindent, letermelem az eventgazt, aztán a végén annyi állatot összeszedek, hogy részeredménnyel továbbengedjen.
    Sem idegeskedni, sem vásárolni, sem szupertápozni több száz állatot nem vagyok hajlandó, főleg ezért a nyereményért.
    400 ezer TP választ el a 93-as szinttől, de még sincs tele színes vagy óriás ólakkal a pajtám :cry:

Magdusnéne, -panama12-, simi1955 és 6 más kedveli ezt.
  12. bakfis

bakfis Fórumszaki

Pletykafészek topicból, Jónástól:

"A terményes ólak sajnos nem a jelenlegi információk alapján.
    Küzdöttünk érte, hogy másképpen legyen, de nem állunk nyerésre.
    Három terményes képez kivételt, ahol a "hiba" jelenleg még a mi hasznunkra van: Hódfaüzem,Papagájtollászkodó, Mogyorótaposó.

Fáknál is tapasztalható egy aprócska hiba, ami ha úgy marad, hasznunkra lehet: a titokzatos csemeték is megfelelőek."

csio70, alpha58, -vadocka70- és 2 más kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Tehát arra a döntésre jutott a BP, hogy a terményes ólak nem számítanak be a TP gyüjtésbe? Én meg úgy döntöttem,hogy akkor azt a részt nem teljesítem 100%-ba.Úgy sem ér semmit az az ajándék amit kapunk érte.MIRE GONDOLTAK? Megvesszük fáértmhogy teljesíteni tudjuk? Hát nem! Bele gondolt egyáltalán a szerkesztő,hogy mennyi az annyi? Nem,Biztos nem.De nem izgatom magam miatta.és nem is fogok igyekezni azon,hogy teljesítve legyen!Teljesen elvették a kedvem a játéktól.Ez nem fer! Gondolkodni kellene,ha valamit elkészítenek!!

genka53, Palacsintax, sziszi1965 és 6 más kedveli ezt.
  14. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Dehogynem, az eventgaz is dupla Tp-ot kap.

15. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jól értelmeztem azt, hogy a terményesek (csacsikovács, pálcikahegyező, angórasimogató és társai ) nem fog bele számítani az event Tp-be ? Mert ha nem az nagy érvágás lenne sok-sok játékosnak. Erre sajnos úgy gondolom senki sem számított.
    A segítséget előre is köszönöm. Üdv: dalmata10

drixon és sziszi1965 kedveli ezt.
  16. anita219

anita219 Fórum mestere

Hát pedig terményes nélkül nehéz lesz vagy nem is lesz mit teljesíteni. :( Szomorúan vettem tudomásul ezt a hírt. :p

dalmata10, drixon és Anikó1961 kedveli ezt.
  17. tszabina6

tszabina6 Fórum biztosa

JAJ! Köszi.
    Hát a fák miatt nem aggódom, de az ólak neccesek lesznek.o_O narancsnál nagyobb ólam nincs, és narancsból sem éri még el a 10-et sem. Na mindegy, meglátjuk mire is elég, ami van.

18. -orgona-

-orgona- Fórum ezredese

Sajnos jól érted.xD

dalmata10 kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Te Breki:) Az igaz hogy nekem vannak még szép tollaim, de ha hozzá mersz nyúlni az egyikhez is akkor lehet hogy véletlenül, de tényleg csak véletlenül arra megy egy úthenger xDxD

20. dereret

dereret Fórumőrült

Igen, jól értelmezted. Csak az a 3 terményes ól, de azok is fejlesztés nélkól számítanak bele, amit Jónás kiemelt.
    Óriás ólak számítanak, sima és bármilyen színes ólak /legyen az farmos vagy szigetes/ beleszámítanak a 60 ezer tépébe, de terményesek nem.

Palacsintax, csio70, szemike50 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.