Hetedik képregény event - Madártávlat csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 14.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katicaa

katicaa Utánpótlás-írogató

Nekem is ez volt a gondom. Ilyen slendrián event-ismertető még tán nem is volt. "Lehet, h beszámít, lehet h nem, előzetes tesztelés alapján...., a szürkületes v a titok is? (na, erre meg ki emlékszik, h miből tenyésztődött ki - jó, tudom enciklopédia, de nem gondolom, h egy eventhez el kellene olvasni egy egész kódexet, aztán az újak, a régiek nem?" Én is a pontos feladatmeghatározást hiányoltam. Ezzel együtt teljesítettem az állatost, de lehet, h nyugodtabban vártam volna az aratást, ha... Illetve itt is kevesebb lenne a "keserű szájíztű" hozzászólás.

avonmarika, mária4702 és csopke1 kedveli ezt.
  2. krucsaidávid

krucsaidávid Utánpótlás-írogató

Köszönöm! :)

3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A menüben ezt a nevet olvashatod a titokzatos tenyészet felett.
    Pl.

4. Atis20

Atis20 Fórum-zöldfülű

Nekem a 6 farmon az 54 pörgetésből 1 db virágot sem adott...de legalább mindig előtte vagy utána állt meg :cry:

5. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Végre meglett a hiányzó felröpi,a felhő aktiválva!Nagyon szuper,sokat ad!! Köszi bp :)
    A virággyüjtemény is megvan.200 pörgetésből lett 8 csillagfürt,a többi megvolt,de minden virágból kaptam 3-at,4-et.
    Mindenkinek szép napot! :)

Marika312 kedveli ezt.
  6. -.Napocska.-

-.Napocska.- Járnitanuló

Akkor sírjunk együtt:cry:velem is ugyanez történik. A Boldog liliom úgy látszik nem akar a kertembe jönni soha, biztos velem van a baj.:cry: Az előző akció ontotta a virágokat , de tulipánnal nem tölthetem meg a felhőt.
    Ezzel a jó kis eventtel nemsokára végzek, a felröpik jól jönnek és a szomszédaim is küldik, köszönöm nekik!:)

csopke1 kedveli ezt.
  7. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Sziasztok! Event letudva!! Sajnos a virágokkal én sem boldogulok, nem és nem akar összejönni de előbb utóbb úgyis sikerülni fog Gratulálok mindenkinek aki befejezte és kitartást annak aki még küzdxDxDxDxDxD

Gio, erzsike511 és csopke1 kedveli ezt.
  8. ZSÓFIA59

ZSÓFIA59 Junior szaki

Jó reggelt Mindenkinek !
    Tudna nekem valaki segíteni,hogy mit csinálok rosszul,mert állatok aratásából ,és szinte mind aratható volt,csak 9393 TP-t adott ?
    Ez nagyon viccccccc !!!!:mad::mad:

9. Laboviti

Szia!
    A 3. feladatban a terményt adó ólak nem játszanak szerepet. A kivételezetteket az event leírásában találod/találjátok.
    Az állatot adó ólak mindenképpen számítanak.

Marika312 kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Kész vagyok az eventel! Nagyon tetszett,mert gondolkodni kellett,de sok segítséget kaptunk jó pár Gazdától,hogy mit és hogyan csináljunk. Ezer köszönet érte! :inlove: Ennek ellenére nagyon haragszom magamra,mert 3. feladatot nem tudtam megcsinálni 100%-os-an. Csak 2 ezer valamennyi tp hiányzott. :) Jó mi? De mint mondtam,szupi event volt! Sok szerencsét kívánok akik még csinálják,és azoknak akik végeztek nagy-nagy gratula! :)

Gio, -kaktuszable-, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  11. Laboviti

Gio és mária4702 kedveli ezt.
  12. maryke26

maryke26 Junior szaki

Sziasztok!

Én is kész vagyok. Minden nyeremény bezsebelve. Gratulálok én is azoknak akik kész vannak és kitartás azoknak akik még csinálják.

Gio kedveli ezt.
  13. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Rám is csak vigyorog ez a vigyori nem akarja odaadni magát,viszont ad helyette levendulalekvárt,turbótrágyát, stb.Pedig annyira vágyom rá.

Ria5805 kedveli ezt.
  14. Krida84

Krida84 Járnitanuló

Sziasztok :) nem úgy volt, hogy kapunk valami kárpótlás kódot?

csopke1 és bonita333 kedveli ezt.
  15. Laboviti

Szia!
    Egyelőre csak ígéretünk van rá. Ha megérkezik azonnal jelezzük számotokra.

16. Krida84

Krida84 Járnitanuló

köszönöm a választ :)

17. mátrixtomika

mátrixtomika Utánpótlás-írogató

jó kis event volt a felhősor miatt nagyon megérte végigtolni :)

csopke1 és bonita333 kedveli ezt.
  18. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Kész és kész, mire leketyegett az ól TP összejött a felröppenő is xD , bár az édes, hogy megkérdezte a rendszer, hogy tutira beakarom e adni a mókusmajmokat :oops: , gondoltam akarja a f... de ha muszáj akkor nincs mit tenni, nem? ;)

19. bonita333

bonita333 Rutinos

Vigyoriból és az összes virágból még eladó is van :) :) Már vasárnap reggel kész voltam mindennel, de ezek a nyamvadt felröppenők még mindig nem akarnak jönni, bár az utóbbi egy napban mintha megtáltosodtak volna...:) Már hagyma hagyma hátán a pajtámban, de még mindig hiányzik vagy 60 db raktér :)
    Raktál ki húsvéti lekvárt, tavaszi koszorút és van tojásból kikelt - pl táltos - TP növelőd ? Ezek segítenek! És a felhősorban is valamelyik, de azt nem tudom pontosan melyik!
    Talán valaki még segít tanácsokkal :)
    Sikeres TP hullást kívánok Neked :)

20. mazsu57

mazsu57 Aktív író

Sziasztok!
    Mindkét farmom kész! a Növényes és állatos 24 -órás is 100%-on teljesítve.
    Szerencsére a felröppenők is meglettek reggelre, mert a többi már tegnap megvolt.
    Virágokat nekem sem sikerült pörgetnem.
    Majd előbb utóbb jönnek azok is. Ne akarjak mindent egyszerre.
    Kitartás aki még csinálja.
    Bízom a szülinapi eventben, biztos az ünnep alkalmából jó kis nyeremények lesznek.

Gio és Jucus1949 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.