Hetedik képregény event - Madártávlat csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 14.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ronka

ronka Járnitanuló

Köszönöm szépen!

2. ATomSáros

ATomSáros Utánpótlás-írogató

Nekem ez miért 1.15 perc?

3. anyuka

anyuka Járnitanuló

Szia !Kész vagyok a képregénnyel és a pockos ládát nem kaptam meg ,tud valaki ebben segíteni.Már ki-be léptem és semmi ! :(

-szerencseföld- kedveli ezt.
  4. -panama12-

-panama12- Aktív író

Sziasztok. Sikerült mind a három farmomon be fejezni az eventet tegnap. Féltem,hogy egyiken nem sikerül a felröpik miatt,de meg lett. Azon a farmon mindég kevesebb a felröpi kb 80-nal mint a másik kettőn,de ez most össze jött, mind háromon 100%-ban. Gratula aki befejezte és szorítok aki még küzd.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

6. Laboviti

7. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Sziasztok ! TANULT _TANULT így van ! Szerintem mindenki tanult valamit ebből az eventből ,és magára nézve levonta a következtetést a következő eseményekre vonatkozóan ,annak érdekében hogy a nonszensz bakikat elkerülje.Én is tanultam és figyelembe vettem a tapasztalt játékosok tanácsait,többször átolvastam az eventismertetőt,ami világos és érthető volt.Nagyon át kellet gondolni,számítani a hozzávalókat a sorrendet az időt.Tetszett a feladat!

_Cygnus_ kedveli ezt.
  8. fatibaba

fatibaba Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!Miért nem tudok semmit se csinálni a farmon??Betölti a főfarmot majd onnan be a városba és kész!Meghal az egész!Hiába takarítottam ki a CCleaner-el a gépet akkor se csinál semmit!Le kéne aratnom de nem tudok

9. Laboviti

Szia!
    Gondolom a Flash Player elmentett adatait is törölted.
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a farm.

10. fatibaba

A pároméra meg gond nélkül fel lehet lépni!Na meg a két gyerköcére is!Csak pont az enyém nem jó???

11. Laboviti

12. fatibaba

13. Laboviti

Vélhetően elkerülte a figyelmedet a leírásban a következő:

14. erikkecske92

erikkecske92 Járnitanuló

Sziasztok! Gratulálok aki kész,én 1,30 perc múlva aratom a rózsát kell még 37 felröpi.Renélem sikerül.A róza nemesítésénél még nem tudtam összehozni az ökotrágya imádatot.Így 1,44 perc az érési ídő.Épp csak,hogy beérik.

15. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Sziasztok. 1 db felröppenőt kéne leadnom, de képtelen vagyok.Hiába kattogok a főtéren nem enged be a feladatba.Már többször frissítettem, de hiába.

16. Laboviti

Szia!
    Gondolom a Flash Player elmentett adatait is törölted.
    Érdemes lenne egy másik böngésző közreműködésével megnézni, hogy hogyan működik a farm.

17. erikkecske92

erikkecske92 Járnitanuló

:DJuj de szorit az ídő 51 perc és kész arózsám,remélem kapok 34 felröpit!:p

18. Arrah

Arrah Törzsjátékos

Chrommal be se enged.Majd kérek baráti segítséget, mert a netem nagyon lassú , már nem tudok mindent kipucolni, telepíteni.De köszönöm a tanácsot.

19. majzikpeter

majzikpeter Fórum-zöldfülű

Nem hiszitek el, de már csak 3 db event növény kellene, hogy befejezzem az egyik feladatot, sajna így nemsikerül.

20. Laboviti

Szia!
    Kérlek, figyelmesen olvasd el a topicot nyitó hozzászólást.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.