Hetedik képregény event - Madártávlat csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 14.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Még nem telt le a 24 óra.:)

2. marutea

marutea Törzsjátékos

Igen.
    Plusz még a rémséges terményesek - valami "hiba" folytán :p

farmer221278 kedveli ezt.
  3. -jóga-

-jóga- Junior szaki

32 000 Tp, összes fám kint volt, tp növelőt nem ettem, tegnap elment amit erre szántam... :) Kinthagytam az xxl eket, meg ami a szélén szokott lenni állandó jelleggel, még olyan 7-8 ezerrel számolok, de jól van ez így. Vöröskáposzta megy trágyával. Eventnövény is érik. Üdv.

Ui. Minden elismerésem a modik türelméért. Mert ami itt megy alkalmanként.... Háááátttt

Utoljára szerkesztett: 16.1.15
    AnkaFD kedveli ezt.
  4. bakfis

bakfis Fórumszaki

Szia! Már többen is válaszoltak neked, csak el kéne olvasnod. Miért kéne hogy a 3. szintre ugorhass? Megcsinálod az elsőt, utána a másodikat teljesíted, és utána jön a 3. Mint mindig. És ha az elsőt csak részben teljesíted, akkor is meg kell várni hogy a 24 óra lemenjen, ha jól tudom.

5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Tudod azért fizet az ember egy + dologért, mert használni is szeretné!
    Aztán ki hibáztatott itt bárkit is?
    Ez egy hiba, amit majd javítanak, nem kéne leszólni a másikat!

6. Laboviti

Szia!
    Az event ismertető szerint az első és a harmadik feladat időlimites.

7. marutea

marutea Törzsjátékos

nem, azzal "ráérsz" ;)

8. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Esetleg erre tudnál nekem mutatni egy hivatalos közleményt hogy nem lesz használható az automatikus aratás?
    Keresem egy ideje de nem találom...

9. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

volt óra amit elindítasz?

10. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Aki prémiumos és aktiválva van az automatikus aratás mért kapcsolná már ki hiszen hozzá tartozó játékelem kiegészítő. Event van teszteljék le mielőtt berakják,hogy minden ok vele. Nálam ez a korrekt eljárás nehogy már a játékos kapcsoljon ki mindent mert hiba lehetőség legyen bármi plusz kisegítő elem. Természetesen a hiba lehetőség mindenben benne van de ismét ne a játékos agyaljon már mindig azon most ki vagy ne mikor tudja mi a jó.

-Leviane-, -gyöngy-581 és kukac42 kedveli ezt.
  11. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

szia én is prémium tag vagyok,és hülyeség amitt irttál!!!!hogy kapcsolhatná ki az ember az automatikus aratást ,mikor több napja kintvannak a fák ,elveszne a több napi tp!!!!mikor event elindülásánál, elinditotam a feladatot,és utána kapcsoltam be!1területre raktam ki 3-napja xxl mamutfákat,és most ahogy automatikusan learata a gép ugy kaptam 770ezer tp!eszt hagytam volna veszni hogy kapjak 1napi tp 180ezret????

12. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Szia!

Van egy kis szövegértelmezési problémád, a hiba ismét a rendszerben van, ergo jogos a hibáztatás! További szép napot.

breki072 és -Leviane- kedveli ezt.
  13. marutea

marutea Törzsjátékos

Az első 100%-ban készen van?

14. Laboviti

Szia!
    A titokzatos tenyészet kifejezés azokra az elemekre vonatkozik, amelyek még nem tárták fel a titkokat.
    A titokólak jelentése: már állatot vagy terményt adó ól, a kifejlődést követően.

15. dagaz70

dagaz70 Törekvő

Sziasztok!
    Köszi az okos tippeket a fákhoz, a tp-növelőkkel együtt már a 3. területnél összejött (kb.2 perc alatt) a 60 ezer tp.
    Mindent letakarítottam, most szaporítom az eventnövényt 2X2-őn, a keresett fákat a kimaradó 1X1-re visszatettem (cédrát, spanyol, szamóca stb.), az is meglesz ma a 2.szinthez, utána berakom az összes területet színes ólakkal, mert holnap nem lesz időm foglalkozni vele.
    Ja, és az első aratásból a 2.szinthez szükséges felröpi is összejött!

PocsékFarmer kedveli ezt.
  16. anita219

anita219 Fórum mestere

17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Teljes mértékben igazat adok neked, ennek ellenére én most kikapcsoltam és a mamutokat kézzel arattam le. Így elszámolta, sikerült is kb 200000 tp után megkapnom a 60000 tp-t, tovább tudtam lépni, most megyek és újra bekapcsolom.

LBetti és breki072 kedveli ezt.
  18. anita219

anita219 Fórum mestere

Nálam számolta az összes fát. Szomszédomnál a bahás fákról 73 ezer fölött jött TP,de a számláló semmit nem írt be az eventbe :(

Lassan tényleg jár a FA fa a sok hibáért. :p :)

19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nem értelek félre és nem bántottál meg senkit csak te sem gondolod komolyan ha prémiumos lennél és aktiválva lenne ,hogy ki kéne kapcsolni mert én sem és sokan sem. Mint másnak írtam nem nekünk kel agyalni milyen hibalehetőségek lehetnek és amiket ki kéne nekünk zárni mert arra sosem jövünk rá lehet eltaláljuk de lehet nem

kukac42 kedveli ezt.
  20. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Elnézésedet kérek, ha hülyeség amit írtam
    Gondolkozzál! Ha kikapcsolod a mai belépés miatt, az nem azt jelenti, hogy nem aratod le, hanem kézzel kell aratnod! Nem a több napos TP elbukást értettem ez alatt!! Minden nap arathatsz így, de most, mivel időkorlátos...
    De prémiumos vagy, én kérek elnézést...:D
    De nem azt tanácsolták itt a fórumon? ÉS ha most se indult volna el az event, hanem csak 2 óra múlva?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.