Hetedik képregény event - Madártávlat csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 14.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dereret

dereret Fórumőrült

csak sorban, és ha valaki nem tudja egyszerre teljesíteni a 60 ezres tépét fák esetében, és másnap sem éri el, akkor is csak a 24 óra letelte után adhatja be a növényeket a 2. részbe, mert addig nem tud tovább lépni. Csak abban az esetben kezdheti el bármikor a 2. feladatba beadni a növényeket, ha az elsőt 100 %-osan teljesítette.
    Ugyanez vonatkozik majd a 3. rész állatos tépéjére is.

csio70, inanna11, Dyny és 4 más kedveli ezt.
  2. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Köszönöm szépen!
    Remélem kedvező lesz a döntés,mert sima ólakból nehéz ennyi tp-t összeszedni....

csio70 kedveli ezt.
  3. dereret

dereret Fórumőrült

Múködnie kell a terményes ólaknak, mert ha nem, akkor Kukorinak csak el kell kezdeni még ma azt az ásást, akár hideg van - akár nem, mert sokan fogunk ugrani...

4. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Hurrá ! Éljenek a Modik és a BP !!!!!! Világméretű földrengés volt szerintem ezekben a perecekben,ahogy leesett a kő a szívünkről !Tuti 10es erősségűt mutat a skála , este pedig bemondják a híradóba !:D

Borosgazda, Fuhur, yoda1215 és 5 más kedveli ezt.
  5. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Na ez szép, akkor kár volt előre kirakni a hosszú érésidejű ólakat

6. anita219

anita219 Fórum mestere

Kiraktam az összes nagyobb értékű fámat,de jó,ha egyszeri aratásból összejön 20 000 TP ( a növelőket nem számoltam hozzá). Bízzunk,hogy a mamutok is jöhetnek. Bár akkor meg túl egyszerű ám a feladat,. :)

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    "Jöhetnek".:)
    Az event leírásában is már jeleztük.

anita219, bakfis és -orgona- kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Akkor kell majd bérelni pár markológépet mert sokan fognak ugrani xD De a csőröm beleszagolt a levegőbe és szerintem a terményesek is jók lesznek :)

Kukori.és.Kotkoda, inanna11, Dyny és 7 más kedveli ezt.
  9. -panama12-

-panama12- Aktív író

Szia a húsvéti lekvár is Tp növelö,ólra ,fára és mindenre.

10. (Erzsébet)

(Erzsébet) Fórumprofi

Remélem jó a szimatod!!

kukori80 és dereret kedveli ezt.
  11. Oldproxi

Oldproxi Utánpótlás-írogató

És ne felejtkezzünk el a Pünlösdi csokorról(10% gyorsabb műhelyes ólak) és a Valentin napi cserépről(10% gyorsabb barkácsolt ólak) etetés és itatás elött.

csio70, LBetti és -orgona- kedveli ezt.
  12. dereret

dereret Fórumőrült

Tudom, de most a kisfarmokról van szó, és azokra kár egy 60 ezres terméket megennixD

csio70, -orgona-, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  13. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Áss jó nagyot, hogy mindenki beleférjen. ;):pxD

Update: Olyan félelmetes iramban születnek a bejegyzések, hogy közben Laboviti szerint jöhetnek mégis a mamutok. Így azért egyszerűbb lesz :)

Utoljára szerkesztett: 14.1.15
    inanna11, Dyny, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  14. anita219

anita219 Fórum mestere

Köszi
    Akkor már csak a terményes ólak miatt kell izgulnunk?

15. imike911

imike911 Fórum hercege

"Ebben az eventben nagyon szimpatikus az, hogy akinek a főfarmja mellett van még 1-2 kisebb is", akkor a kisebb farmokon is meg kell csinálni. Vagy mindegyiken, vagy egyen sem.
    Nálam a "kis" farmok is majdnem akkorák, mint a "nagy", a különbség közöttük egy fél év, meg az, hogy a főfarmon van két farmaranyfám (hogy hogyan nyertem, nem tudom elképzelni, mert mindig a legnagyobb ócskaságokat szoktam kifogni).
    Na az az igazi agyalás, amikor több farmot viszel paralell és nincs megkülönböztetés.

Ria5805, csio70, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  16. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Ez lehet, hogy hiba volt xD Ha Ők nem farmoznak, többet nem mennek. Persze ha farmoznak, akkor még szerencséd is lehet ;)

Utoljára szerkesztett: 14.1.15
    Ria5805, Baby72, csio70 és 6 más kedveli ezt.
  17. Dyny

Dyny Fórumgróf

Sziasztok,
    Holnap az event kezdeskor azert nagyon kell figyelni a termekekre, tul sok minden kell az arany rekeszekbe;)

A fakhoz kell a tavaszi koszoru, es husveti lekvar, ami ugye mindketto arany.

Viszont, ha rogton szeretnenk eventgazt szaporitani, akkor kell a feher artatlansag, meg karacsonyi suti, ami szinten arany, ugyhogy ki van ez talalva kerem szepen:D

Ne felejtse el senki sem uriteni a husvetit es tavaszit mielott noveny szaporitasba kezd. Nem tudom, nem-e hasznosabb megcserelni a sorrendet, es eloszor novenyt szaporitani, aztan johetnek a fak.
    Plane ha valaki meg "boldog aratni" is szeretne 0 perces hagymat/rozsat stb.

Ria5805, csio70, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  18. imike911

imike911 Fórum hercege

Mivel ugye játszanak a mamutok (elvileg), akinek az van, annak nem kell semmi. Elég 40 xl mamut kacsakatázva, a többi meg ráadás. Az állatokkal meg akár várni is lehet, elvileg a gazokat le lehet gyártani mind, utána meg nyugodtan tele lehet mindent pakolni óllal. Addig legalább kiderül, mi számít bele (remélhetőleg minden). Na, oda kellenek e termékek.

csio70, Pharmer500#2 és -orgona- kedveli ezt.
  19. georga06

georga06 Fórum hercege

Osztottam, szoroztam es renduletlenul varom, hogy a termenyes olakat is be lehet e vetni a TP termelesbe:):p Ha nem, akkor at kell terveznem az allatos TP reszt.
    Az automata fa szuretelest mar leallitottam, a fak csak holnap a kezdeskor lesznek aratva. A jelenlegi szamitasaim szerint allatok csak a bahan es a tisztason lesznek. A tisztason az olak mellett maradnak a mamutok es par nagyobb TP-ju XXL-es fa. Nehany nagy TP-ju XXL-es fat teszek a szedult szanto szelere, de az meg raer, az esti utolso aratas utan. A bahan az olak lesznek es persze maradnak a fak ahogy eddig is. Az event kezdeskor a fak aratasa utan a szedultrol leszedem azt a nehany XXL-es fat amit kiteszek ra ma este es a ket farmterulet keszen all az eventnoveny termelesehez. A fak aratasahoz nem hasznalok TP novelo termekeket a rekeszbe, sem a tojasokat, mert a mamutokkal meg lesz a 3/4-e a kert TP-nek a tobbi meg osszejon az nagyobb TP-ju XXL-es fakkal (84-et teszek ki beloluk). Igy nem kell valtogatnom semmit a rekeszben a kezdeskor.
    A szupitragya gyorsitokat (feherartatlansag, karacsonyi suti) beteszem a rekeszekbe, felhot aktivalom es termelem az event novenyt a 2. feladatra, majd a 3. feladat elinditasa elott kiszedem a szupitragya gyorsitokat es beteszem a TP noveloket (tavaszi koszoru es husveti leki), a taltost, sarkanyt es a baglyokat aktivalom es mar gyujthetem is a TP-t az olakbol. 1 aratassal meg lesz az is, aztan mar csak az event novenyt kell termelgetnem;)
    A pajtaban keszen allnak a beadandok.
    az egeszhez az kell, hogy a farmra be ne tegyem a labam aratni, csak a kitehetoket es a paszulyt szedhetem le:p:)

Jucika, csio70, Dyny és 3 más kedveli ezt.
  20. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Nekem az volt ! A szerelő és egy jó nagy barátitársasága is farmozik, úgyhogy mikor látta mi van a gépen, megkérdezte kell-e aratnom, mert addig nem cserél modemet !:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.