Hetedik képregény event - Madártávlat csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 14.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuzse67

zsuzse67 Fórum-zöldfülű

Szia. Aratás előtt egyél húsvéti lekvárt és virág koszorút.A kettő +60%-kal több TP-t ad.

dalmata10 kedveli ezt.
  2. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia!
    Az egres lekvár pont nem jó, mert amire hat azokat az ólaknak a TP-jét nem számolja be az event.
    Tavaszi koszorú, húsvéti lekvár - mind a kettő aranyrekeszes és +30% TP-t ad.

dalmata10 kedveli ezt.
  3. zsuzse67

zsuzse67 Fórum-zöldfülű

A virág koszorú az tavaszi ,ezt elfelejtettem.

dalmata10 kedveli ezt.
  4. bonita333

bonita333 Rutinos

Szia dalmata! Tavaszi koszorút, húsvéti lekvárt és ha van mielőtt betakarítod az állatokat, arasd le a táltos tornyot! Talán valaki kiegészíti még azzal, hogy a paszulyon melyik felhősor az, amelyik emeli a TP-t!

dalmata10 kedveli ezt.
  5. LBetti

LBetti Fórumgróf

A farkasos, de az csak a beérő titokzatos tenyészetekre és titokzatos csemetékre hat.
    (Van 2 érésgyorsító felhősor - szárnyas ovi és és a húsvéti tojásvadászat 2012 - illetve termékek - valentin napi cserép és tojáspuncs -, amiket ha az ólak etetése előtt aktiválsz, gyorsabban beérnek.)

Utoljára szerkesztett: 16.1.15
    dalmata10 kedveli ezt.
  6. -.-Kicsifarmer-.-

-.-Kicsifarmer-.- Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen Gabi, így már világos:)

Gabi922 kedveli ezt.
  7. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Tudtam, hogy valamit nagyon de nagyon elszúrtam. Most aztán próbálkozhatok a hülyeségem miatt. Pedig pontosan elterveztem mindent és ráadásul még akkor sem gondolkoztam amikor az egyik farmról olyan keveset kaptam és le szedtem a másikat is. Hát ezek után vagy sikerül vagy nem.
    Erre mondják: akinek nincs esze legyen notesze, de ha a noteszt sem nézi meg az ember fia?????? Hát akkor így jár.!!
    Még egyszer köszönöm. Üdv: dalmata10

Marika312 és Gabi922 kedveli ezt.
  8. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Üdv: dalmata10

9. seres_edit_[fruzsi]

seres_edit_[fruzsi] Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Tud mar valaki valamit a 6 ik helyre mit kell beadni es mit kapunk erte?
    Koszonom.

10. Lydia01

Lydia01 Haladó

Most sikerült elkezdeni az eventet. :) Csatlakozom az órát nem indítók táborába!:cry:xD 11000 TP-t arattam le, mire leesett, hogy valami nem stimmel... szerintetek 1. aratásra mennyi jött így össze? 19500... Gyorsan bevásároltam még egy pár cukorjuhart (csak 150-et vettem a minap) :D
    De ezt sem bánom, mert tudom mi vonta el a figyelmem: Belépés, majd irány Rackó. Akkor látom, hogy: ooops! tele vagyok a pörgetésekkel, hát gyorsan uzsgyi a kerékhez, mielőtt holnap is megvonja tőlem a bari a napi adagot, de akkor már nézzünk szét:
    http://kepfeltoltes.hu/view/150116/Capture_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    :inlove::inlove::inlove:

Csak 5 feladat van :)

Marika312, Moncsa31 és LBetti kedveli ezt.
  11. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! 6.helyre ???? Szerintem semmit mert olyan nincs!

Fätum kedveli ezt.
  12. seres_edit_[fruzsi]

seres_edit_[fruzsi] Utánpótlás-írogató

Nekem van, de nem ir semmit. 1, 2 ,3 ,4, 5, 6

13. Csokisüti

Csokisüti Utánpótlás-írogató

"Előzetes tesztek alapján az óriás ólak, valamint horror napok alkalmával, Jack boltjában megvásárolható (rémséges) műhelyes ólak is beleszámítanak majd a feladatba. A terményes ólak, és azok fejlesztési NEM számítanak bele majd jelenlegi információink alapján! Azonban lesz három kivétel, ami terményes és beleszámít: papagájtollászkodó, mogyorótaposó, hódfaüzem. "

Van már valakinek tapasztalata, hogy mit számít be a rendszer?

14. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

A 3. közepénél tartok...25 ezer tp van az állatosból.Most még tettem ki ólakat.

15. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia!
    5 feladat van. A 6.oldalon mindig valami jópofa meglepetés szokott szerepelni.

16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Időközben én is megpakoltam a felhősort. Sikerült az új virágot kipörgetnem.

17. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Köszönöm szépen a segítségedet. Üdv:dalmata10

Marika312 és LBetti kedveli ezt.
  18. ladyblack73

ladyblack73 Járnitanuló

19. ladyblack73

ladyblack73 Járnitanuló

20. yuki1205

yuki1205 Junior szaki

Szia azt csak úgy hogy beteszed a tp növelőt és összeadod mindet de írod hogy meglett a tp csak az óra nem ment akkor a következő aratás előtt--TP növelőket be --húsvéti leki-tavaszi koszorú--sárkány bagoly varjú egyebek indít--főtér óra indít párdarabot leszedsz meglátod számol e ha igen mehet mind aztán ha még kell tp azt már könnyű kiszámolni kicsivel többet indítasz bőven lejön 24 órát úgy is ki kell várni mert nem enged tovább csak ha letelt a maradék területen meg mehet a növény az eventhez meg a nagyon hosszú érésű ólak hogy az állatost egyből aratással tudd indítani-- ha van még gondod nyugodtan írhatsz üzenetet is yuki 1205 farmomra nagyon sokat fent vagyok

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.