Hetedik képregény event - Madártávlat csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 14.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -jóga-

-jóga- Junior szaki

nem látok, farmaranyas befejezési lehetőséget, nekem még az első feladat fut, többet oda sem tudok beadni, úgyhogy sztem nem lehet

2. cápa~hu

cápa~hu Törekvő

oldalán van 1 nyíl nyomj és láss csodát xD

_Cygnus_ kedveli ezt.
  3. AnkaFD

AnkaFD Fórumprofi

Van ott egy pici, jobbra mutató nyíl. Az elrejti.

4. gumicsizma26

gumicsizma26 Aktív író

jol gondolom hogy se a medvebarlangot se mosomedve odut nincs ertelme kitenni,ha jol emlekszem ezek titokolasok...?

5. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Valaki??

6. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem modi vagyok, de jól tudod. :)
    Valószínű csak azokat, akik a való világban :D is maximalisták. :D Semmi bajom a jutok, ameddig jutok játékstílussal, de nekem az nem okozna örömet. Tetszenek nagyon ezek az agyalós eventek.
    Köszi! Vigyázz az ólak aratására. :) Jónás tényleg ügyesen csinálta, na de megnéztem volna, hogy mire halad az én gépemen, amikor 10 percig csak a barik talicskáznak. xDxD
    Nem tudom, nálam egyből eltűnt az óra. De miért akarod farmarannyal teljesíteni, hisz 10% után tovább enged? Vegyél még magas Tp-os ólakat, ha mindenáron 100%-ra törekszel. Arra figyelj oda, hogy csak akkor indítsd az órát, ha az ólak beértek, így nyersz 24 órát, addig még sok Tp-ot össze lehet szedni.

Igen, beleszámítanak.
    Tedd ki őket bátran, minden állatot adó ól adja a Tp-ot.
    Nem tudom, de a szupertáp felezi az időt, ha éréscsökkentőt is használsz, akkor 24 óra alatt kell legyen.

icus08 és ciklon23 kedveli ezt.
  7. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Simán! Szupertáppal akár háromszor is, szerintem. Nekem csak sárga van, az 25:55 alapból, szerintem a narancs beérik egy nap alatt (gyorsítóval még a sárga is). Ha azt szupertáppal megfelezed, akkor kijön 3 aratás is.

bonita333 kedveli ezt.
  8. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Siasztok modik!
    A 3.feladathoz kérnék segítséget! Mely ólak azok,amit a talányos és az éjféli utolsó 3 részéhez tartoznak?! De ha valaki tudja biztosra azon ólak listáját,amik beszámítanak a mostani TP-hez, azt nagyon megköszönném.

9. bonita333

bonita333 Rutinos

Igen! Nekem is többnyire narancsólak voltak kirakva! Szuper táppal valóban akár háromszor is arathatsz :)
    Bőséges TP hullást :)

10. _Cygnus_

Itt nem az ólakról van szó, hanem a még ki nem fejlődött titokzatos tenyészetekről (amiket 15 FA-ért lehet venni titokól napon). Minden állatot adó ólat kitehetsz, lehet az titokól vagy rendes farmos, szigetes ól.

11. alx528

alx528 Fórum mestere

Hali ! lenne 1 kérdésem : a bahamarama állat Tp is beszámít?

12. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszi a választ.

13. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia! az összes állatot adó ól, azoknak színes fejlesztései, a retró ólak, az óriás ólak, a rém ólak és a terményesek közül a mogyorótaposó és a papagájtollászkodó...
    a még nem kifejlődött titokólak és a többi terményt adó ól nem számít bele
    igen

14. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Köszi. Na sikerült megnyitnom az enciklopédiában narancsnak 48óra, akkor víz+szupertáp elég nem? Nem nagyon tudom hogy a répa-alma mellé mit tudok még használni majd. De ezek szerint csak holnap kezdem a harmadik feladatot. Nagy meglepetésemre határidő vége előtt fél órával meglettek a fák :D Mintha ki lett volna számolva.. pedig nem volt sok bizalmam benne. Hátha az állatokkal is szerencsém lesz. Sok sikert mindenkinek drukkolok :)

15. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Köszi. Na sikerült megnyitnom az enciklopédiában narancsnak 48óra, akkor víz+szupertáp elég nem? Nem nagyon tudom hogy a répa-alma mellé mit tudok még használni majd. De ezek szerint csak holnap kezdem a harmadik feladatot. Nagy meglepetésemre határidő vége előtt fél órával meglettek a fák :D Mintha ki lett volna számolva.. pedig nem volt sok bizalmam benne. Hátha az állatokkal is szerencsém lesz. Sok sikert mindenkinek drukkolok :)

mária4702 és _Cygnus_ kedveli ezt.
  16. bonita333

bonita333 Rutinos

Szia! Én úgy látom, hogy még 47000 TP-nél - most épp ott járok - sem jár a maci :( :(
    ...és nem kínál fel lehetőséget, hogy arannyal be lehetne fejezni!
    Talán valaki ???

17. alx528

alx528 Fórum mestere

Köszi! az jó :) csak nekem nem számolta :(

18. kiszab

kiszab Junior szaki

Szia, igen beleszámít. Javaslom a pandát, alap TP-je 210.

Megosztanám, hogyan csináltam meg 100%-ra a 3.feladatot:
    1. tegnap 17 körül bahára 40 panda
    2. erdőbe a legmagasabb TP-t adó ólak, amelyek 24 óra alap érési idő alattiak (narancs, piros, rózsaszín fejlesztések)
    3. többire az alacsonyabb TP-jűek

Előtte paszulyról leszedtem az 5% gyorsítót, ettem egy sajtgolyót és egy valentin napit. Persze még víz és rúna érésidő csökkentő hatása. Pl. Panda így 8 óra 46 perc alatt kész volt (alapideje 15 óra). Egy 24 órás ól pedig cca. 14 óra.

Reggel fél nyolc körül beért minden.

Aratás előtt húsvéti leki+tavaszi koszorú+táltos+házi sárkány = +100% TP.
    Egy aratásra bőven meglett a 60k TP.

Persze előtte kiszámoltam a kirakott ólak össz TP értékét.

Littlemonkey, cinege65, icus08 és 2 más kedveli ezt.
  19. _Cygnus_

A ki nem fejlődött titokólak beleszámítanak, benne van az ismertetőben is. Elég szép Tp-ot is adnak.
    A két Tp növelő termék, a húsvéti lekvár és a tavaszi koszorú arany rekeszes, azokat tudod használni. Igen elég a víz, szupertáp a narancs ólra.

LBetti kedveli ezt.
  20. nyuszi.

nyuszi. Törekvő

Köszi :) Nekem megy a növény is kell a répa-alma és nem akartam kockáztatni Remélem van azokból készletem mert csinálni csak édes rózsát tudok ami csak 20%os

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.