Hetedik képregény event - Madártávlat csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Jan 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ivett

Ivett Fórum-zöldfülű

Csak nekem nem megy ez a faleadós cucc??Rengeteg fám van, jó tp-t adnak és csak 6880 tp-t gyüjtöttem össze :(
    Szerinetek is nehéz ez a feladat??

dörikati likes this.
  2. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

valamit nem jól csinálsz a rengeteg fa az hány db? nekem sikerült 1 aratással 310juhar+180+188 bahamara fa+60%)

3. kiszab

kiszab Junior szaki

Szerintem mammutfák nélkül elég nehéz. Pl. egy XXL mammut 2000-es alap TP-vel feltúrbózható 5000 TP fölé. Így egy kis kockán ad min. 1250 TP-t. Én a 21 mammutfámmal egy aratásra megcsináltam.

4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Attól függ milyen s mennyi fát tettél ki. 2 tapasztalatpont növelő terméket, húsvéti lekvárt, tavaszi koszorút vagy édes rózsalekvárt muszáj enni, de az sem árt ha bagolyt vagy sárkányt tud röptetni valaki.
    Ha most arattál, egyszer még beérnek a fák, de ha nem akarsz már fákat hagyni a farmon, résznyereménnyel akkor is tovább enged a 24 óra letelte után.

5. Ivett

Ivett Fórum-zöldfülű

Honnan szereztél mammutfát???( bocsi a rossz kérdésért nemrég jöttem vissza játszani egy ideig szüneteltettettem a Farmeramát)

6. kiszab

kiszab Junior szaki

Csemetegőzős, az enciklopédiában megtalálod a leírását. Egyébként is hasznos, mert magas TP-t ad, eventeknél tuti 1 db felröppenőt ad aratáskor mindegyik és persze jön belőle a szupertrágya, kacsakata szupertrágya vagy turbótrágya. Két event között mindig összejön az eventnövény felszaporításához szükséges mennyiség.

7. _Cygnus_

A csemete gőzös hozta. Itt olvashatsz róla:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/csemete-gőzös.7037/

Az utóbbi időben nagyon sok változás történt a játékban, nagyon sok újdonságot vezettek be, ezekről az Enciklopédiában tájékozódhatsz:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-enciklopédia.6738/#post-21618

Gio likes this.
  8. macoka58

macoka58 Járnitanuló

Sziasztok !
    megosztanám én ,hogy csináltam. Etetés előtt ettem egy tojáspuncsot meg egy valentin napi cserepet, aktiváltam a felhőket és etettem.Mikor kész lettem akkor a bónuszrekeszt kiürítettem jött a tavaszi koszorú és a húsvétei leki és arattam. Az első aratásra összejött 42,000 tp.Most megint kivettem a bónuszrekeszből a termékeket. és megint jött a puncs és a cserép. Ezzel a módszerrel igaz pluszba kell a termékekből viszont a narancsló 10.óra alatt kész a panda 8,40. Így lehet aratni többször,

9. Mr_Hazafi

Mr_Hazafi Fórum-zöldfülű

Szióka Farmerek ! Azt szeretném megtudni, hogy a 60.000 TP -ba csak az ólak vagy a tenyészetek is beletartoznak, mint pl. Tehenészet, Halászat, Pulykalábas festőműhely vagy a Hódüzem, Pávaröptető, Pillangókert stb. Köszike ha valaki tudja és MEGIRJA ! ! !

10. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

3. Feladat
    A feladatban 60.000 TP értékben kell ólakat begyűjteni.
    A feladatba csak az ólak begyűjtésekor jóváíródó TP érték számít bele!

Éppen ezért érdemes először annyit ólat kihelyezni, amivel a indítás után a lehető legnagyobb mennyiségű TP-t be lehet gyűjteni! Előzetes tesztek alapján az óriás ólak, valamint horror napok alkalmával, Jack boltjában megvásárolható (rémséges) műhelyes ólak is beleszámítanak majd a feladatba. A terményes ólak, és azok fejlesztési NEM számítanak bele majd jelenlegi információink alapján! Azonban lesz három kivétel, ami terményes és beleszámít: papagájtollászkodó, mogyorótaposó, hódfaüzem. Titokzatos tenyészetek aratása is beszámításra kerül, amennyiben nem túl régiek - azaz az utóbbi 3 akcióból származnak. A régebbieknél sajnos vegyes a kép, nem mindegyik kerül elszámolásra.
    Amivel nem lehet probléma: szürkület talányos tenyészet és éjfél talányos tenyészet.

11. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Sziasztok!

Van esetleg valaki, aki már a 3-ik feladatot csinálja / megcsinálta? A bahamás pl. pálcikahegyező után járó TP-t tényleg nem lehet elszámolni a feladatba?
    Nagy kár lenne a rózsa ólak miatt....

12. _Cygnus_

Kevered a dolgokat. Tenyészetnek nevezzük a ki nem fejlődött titokólakat (még akkor is, ha nekünk minden csak egyszerűen titokól :D), a terményt adó ólakat terményeseknek hívjuk. Ezenkívül még játékban vannak az állatot adó ólak.
    Nem lehet elszámolni, én papagájröptetőre cseréltem őket. A szigeten még a mogyorótaposókat is ki lehet tenni.

13. Mr_Hazafi

Mr_Hazafi Fórum-zöldfülű

Köszi szépen ! ! !

14. zanzivál

zanzivál Junior szaki

Sziasztok, én úgy csináltam húsvétileki, tavaszi koszorú, sárkány bagoly és még van két valamim, learattam a fákat, majd ültettem eventgaz és szupitám beiditottam hozzá a felhősoron mindet és amikor meg lett a 2600 db. beadtam este 10 órakor pedig beadtam az ólakat, így már a 4-dik feladatra várok.

15. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

[QUOTE="_

Nem lehet elszámolni, én papagájröptetőre cseréltem őket. A szigeten még a mogyorótaposókat is ki lehet tenni.[/QUOTE]

köszönöm, kár...
    akkor a 64 óriás ólat és fejlesztéseit teszem ki és fogyasztok majd TP növelőket + a 2 tojást... csak várjam ki, amíg beérnek....
    Először akkor letermelem az eventnövényt (15.000-ből 8500 körül járok)

16. -Teena-

-Teena- Haladó

Sziasztok, nem tudom másnak is probléma a felröppenő darabszáma, de én nagyon keveslem:sleepy:. 80 db jött eddig össze, ebből 14 db a szomszédoktól kapott ajándék. Kész vagyok az első, a második körrel, a harmadik körből nagyjából 18.000 Tp jött össze. Ezt a részt ki is hagyom, számomra reménytelen. Eddig komfortoztam KK szupertáppal, pár fára és a mamutokra is használtam. Nagyon kevésnek találom a kb. 65 felröpit. Félek ez miatt nem tudom végig vinni az eventet.:oops: Nemesítésem sajnos nincs.

17. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

A bahán a narancs pandakuckó alap TP is elég szép: 652, illetve a narancs teve 514... ezek beszámítanak?

18. _Cygnus_

Van 2 ólra ható felhősor (az egyik a 30 perces, a másik a régi húsvéti tojásos), ehetsz Valentin-napi cserepet és sajtgolyót vagy tojáspuncsot az etetés előtt. Ezekkel nagyon lecsökkenthető az érésidő.
    Tegnap jól kaptam, ma mintha visszavettek volna belőle.
    Beleszámítanak azok is, nekem is kint voltak.

-Teena- likes this.
  19. Gabimami

Gabimami Járnitanuló

Sziasztok,és gratula neked!
    Én most a legnagyobb bakit csináltam minden terület beérett ólakkal, tojások beélesítve, tp növelők felfalva, felhősor is, és mit teszek:mad: learatok mindent anélkül, hogy elindítottam volna az órát >:(>:(>:(
    Ti okuljatok!! ne csináljatok ilyet, most várhatom a sárkányt beérni és az állatokat, :wuerg: persze addig nem tudok növényt sem termelni!
    Gabi(mami)

20. Banya-Tanya666

Banya-Tanya666 Törzsjátékos

Sziasztok!:)
    Én arra lennék kíváncsi, hogy mennyi az minimális részeredmény az ólak esetében amennyivel 24 óra elteltével tovább enged a rendszer.
    Nincs kedven vacakolni velük túl sokat, pár színeset, mogyorótaposót kiraknék, közben pedig termelném a zeventgazt. Az ajándékok ezen a szinten nem hatnak meg. Megelégszem én akár egy negyed brummal is.:D
    Hely szűkében vagyok, mert a tölgyes szent és sérthetetlen. Ráadásul utálok állandóan pakolászni.

Thread Status:
Not open for further replies.