Hetedik képregény event - Madártávlat csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Jan 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!:)
    Gondban vagyok!:oops: Ki emlékszik már, hogy melyik ól mikor és miből lett?>:(

2. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    6000 Tp. Azért egy picivel tegyél többet ki, hátha nem jól számol a rendszer. :)
    Nem kell emlékezz, minden titokólat kitehetsz. A tenyészet a ki nem fejlődött titokólakat jelenti.

3. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

Köszönöm a tippet, akkor a termékeket is megeszem, illetve a felhősoron megkeresem azokat, amit csökkentik az ólak érésidejét ;)

No meg van "szürkület" talányos tenysztésből is 15 db, meg a régebbi kitehető titokólak, csak azok nem számítanak bele...

4. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Szeretném kérdezni, hogy az óriás disznóólak is beszámítanak??

5. kiszab

kiszab Junior szaki

igen

6. BelkaMimi

BelkaMimi Törzsjátékos

elvileg igen ;)
    Én is azokat teszem majd ki, ha kész leszek a növényekkel

7. Banya-Tanya666

Banya-Tanya666 Törzsjátékos

Köszönöm szépen a választ!
    Akkor tényleg nem sokat kell vacakolni, mert pl a narancs panda, teve szépen adja a tp-t.:)

kekmaci75, csopke1 and Pug like this.
  8. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

igen bele

9. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Köszönöm.

10. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

A fákkal egy aratással végeztem. Utána 2 területre ólakat tettem ki, a másik 2 területen néhány aratással kész lett a 2. feladat event növény mennyisége is.
    Az ólas feladatnál az első aratáskor, ami 2 területnyi állatot jelent 26.700 TP lett. Ezt a 2 területet újra indítottam, + még 1 területre raktam ki ólakat. Ha jól számoltam, akkor összejön a 60.000 TP, ha így sem még mindig marad a 24 órából annyi, hogy elég legyen. Húsvéti lekvárt és tavaszi koszorút használok.
    És 1 teljes területen és az ólak mellett a széleken event növény termelődik :)

11. Málnahab

Málnahab Rutinos

Sziasztok!
    Az ólak reggeli aratásából lett 52ezer TP-m, a többi is összejön pár óra alatt, utána termelem a növényeket :)
    Mindenkinek kellemes hétvégét!

Last edited: Jan 17, 2015
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt mindenkinek.Most végeztem a fákkal és a 2. feladattal.Majdnem kihagytam megint az óra bekapcsolását!Mire megettem mindent,már az aratás gombon volt az ujjam,Hirtelen bevillant,hogy megint nem csináltam valamit.A bahán lecseréltem a fákat ólakra.Szinesek és óriások kerültek fel.Számolni nem számolom össze az értéket,sose lennék kész vele.Délután minden földet telerakok ólakkal,szerintem sikerülni kellene,de meglátjuk reggel.

13. Ivett

Ivett Fórum-zöldfülű

14. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Bocsi nem a bahán,hanem a tölgyesbe: Szerintem már annyira keverem,hogy orvosnak látnia kellene!Meglátom,hogy muszáj lesz-e? De addig még próbálok teljesíteni.

mamszi5107, Orsoka and Marika312 like this.
  15. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    A reggeli sokk után( amit a feledékenységem okozott :D ) túlvagyok az ólas feladaton!
    Jóhet a hiányzó 12ezer eventgaz.:)
    Mindenkinek jó munkát! Szép napot!!

16. GyörfiRózsa

GyörfiRózsa Haladó

csopke1 likes this.
  17. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

Még van 1 ültetés és meg van a 15 ezer event gaz éjszakára
    128 hódot+41 pandát reggelre meglesz 32 ezer tp du.-ra 60ezer

csopke1 and Marika312 like this.
  18. Ivett

Ivett Fórum-zöldfülű

Tudtommal beleszámít, vagyis nekem beleszámított :)

csopke1 likes this.
  19. ciklon23

ciklon23 Fórum mestere

Sziasztok:)
    Reggel 6-kor végeztem az eventtel:) Farm visszarendezve,megyek tanulni..xD
    Mindenkinek további szép napot és sikeres eventet:)

20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az első 3 feladat maximálisan letudva, eventnövények szaporítás alatt:) ha minden jól megy még a netem, is akkor max. hétfőn kész leszek;) Mindenkinek sok sikert és további szép napot!:inlove::inlove:

Thread Status:
Not open for further replies.