Hetedik képregény event - Madártávlat csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Jan 14, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wiktorka17

wiktorka17 Fórum hercege

Szia
    Ha vannak tojásaid bagoly varjú stb azokat is szedd le aratás előtt!

2. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

3500 tp választ el a 7.medvebarlangomtól nem sokára beérnek az ólak,lehet eventes növényt termelni:)

Marika312 likes this.
  3. zebraful

zebraful Fórumelemző

Én 277 pontra várok a 3. feladatnál. , aztán jöhetnek az event növények.

Marika312 and csopke1 like this.
  4. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

42ezer Tp-m lett első leszedésre, már nem izgulok, meglesz a 60ezer is reggelre.
    Köszönöm a segítségetek:)

Marika312 and wiktorka17 like this.
  5. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Sziasztok. Mindenki szárnyal,vágtat,vagy már kész. Késő délután kezdtem. Ráadásul tele vágtam ólakkal. Kevés hely maradt a gaznak. Az már megvan, de a felröpi nem nagyon jön:cry:lehet hogy én végzek utoljára? Egy kis vigasz rám férne kedves kertészek:eek:

6. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Ne aggódj, még most agyalok az ólas feladaton. :) Ha nem is vigasztal, de remélem, jól esik. xD;)

7. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Köszönöm, nagyon. Nem érzem magam egyedül:)

indiánnyár70 and boszieva like this.
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nyugi, meglesz időre minden, hosszú még a hét, és miért lenne baj az, ha később végzel, mint azok akik pénteken kezdték? Hogy lennél egyedül, szurkolunk Neked...:):):):)

9. boszieva

boszieva Fórumszaki

Szia!

Én még ki se raktam az óljaimat, úgyhogy nem is vagy lemaradva! :)

Last edited: Jan 17, 2015
  10. leguán61

leguán61 Fórumlakó

Olyan jó hogy itt vagytok nekem,köszönöm.Máris szebbnek látom a kertemet;)

11. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia ! Én is az ólaknál tartok, jelenleg 34ezer tp-m van, mostmár mind a négy területen ólak vannak... remélem összejön a 60ezer. Eventnövény annyi van, hogy négy területre már tudnék ültetni, felröpik jönnek az ólak aratásakor is. Rendben lesz minden ! még időben vagyunk.

icus08, mamszi5107 and -gyöngy-581 like this.
  12. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Én elkurtam. Azt hittem a fák pontgyüjtésének idelye a rajttal kezdődik!!! Hát nem, így csak félig tudtom megoldani ezt a feladatot! Délelőtt kezdtem, most bejövök és látom már csak alig 4 órám van...A következő az ólak??? Akkor azokat máris kiteszem a fák helyett, amik nem érnek be időre. Ez van!!

:cry:

13. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Én elkurtam. Azt hittem a fák pontgyüjtésének idelye a rajttal kezdődik!!! Hát nem, így csak félig tudtom megoldani ezt a feladatot! Délelőtt kezdtem, most bejövök és látom már csak alig 4 órám van...A következő az ólak??? Akkor azokat máris kiteszem a fák helyett, amik nem érnek be időre. Ez van!!

14. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

15. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Én elkurtam. Azt hittem a fák pontgyüjtésének idelye a rajttal kezdődik!!! Hát nem, így csak félig tudtom megoldani ezt a feladatot! Délelőtt kezdtem, most bejövök és látom már csak alig 4 órám van 19 óra helyett...A következő az ólak??? Akkor azokat máris kiteszem a fák helyett, amik nem érnek be időre. Ez van!!

16. mimo19.

mimo19. Utánpótlás-írogató

Mennyi a kacsa kata trágya és szupertrágya értéke?

17. mimo19.

mimo19. Utánpótlás-írogató

A TP gyűjtős feladatokba beletartozik a Bahama is?

18. Petramama

Petramama Törekvő

Sziasztok! Nem tudom kész leszek egyáltalán az állatos tp-gyüjtésel nagyon lassan szaporodik.Szerintem nem lesz annyi tp pedig teli van minden állattal.

19. qqce

qqce Junior szaki

Igen bele.

20. teke0411

teke0411 Junior szaki

igen

Thread Status:
Not open for further replies.