Hetedik képregény event - Madártávlat csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 14.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bátorka

bátorka Utánpótlás-írogató

TP növelés Ólaknál
    Húsvéti lekvár 30 % arany ( aratás előtt aktiválni )
    Tavaszi koszorú 30% arany

2. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szívesen! A 4. felkiáltójel a legfontosabb, az növeli 25%-kal a szupitrágya hatékonyságát. Egyesek szerint a gesztenyés felhősor óta nem kell mind a 4 bónusz a rekeszbe, de bevallom, még nem volt időm kikísérletezni, hogy melyik hagyható el az azonos eredmény mellett. Ha valaki tudja, megköszönöm, ha megírja!

bonita333 kedveli ezt.
  3. georga06

georga06 Fórum hercege

A gesztenyes felhosor, feher artatlansag, karacsonyu suti, tolgyon a "No , mint a bolondgomba" runa es a szupitragya hasznalata mellett a nemesitett novenynek 25%-os szupitragya hatekonysag novelo kell es mas semmi (se viz, se tragya). Nekem a hagyma, szegfu es rozsa van kinemesitve es ezek szupitragya hatekonysag novelo bonuszai vannak a rekeszekbe. A rozsanal 2 reszletben adja meg a kello %-ot.

Marika312, kekmaci75 és csio70 kedveli ezt.
  4. Blökix

Blökix Fórum hercege

A virágos felhősorról a középen lévő virágot is a keréken lehet megszerezni?
    Pörgettem párat,de nem láttam egyszer sem!

5. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Minden virágot a kerekkerékről lehet beszerezni csak és kizárólag.

Marika312 és csio70 kedveli ezt.
  6. georga06

georga06 Fórum hercege

A szegfunek is lehet 0 perces "valtozata". A szegfunel a 7. ikon kell egyedul a rekeszbe es a fent leirt szupitragya hatekonysag novelok.

Marika312 és csio70 kedveli ezt.
  7. magika

magika Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Kész a 3. TP gyűjtős feladat és még egy órával az előtt befejeztem. hogy lejárt volna az időm! De mindenhova ólakat raktam, most kezdem lebontogatni őket. Kezdem a növénytermesztést!

Marika312, csio70 és szederke2013 kedveli ezt.
  8. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    Nem kell mind a 4, elég, ha a 25 % szupertrágya imádatod megvan, még vizezni sem kell, bár akkor gondolkodik kb. 1/4 másodpercet, hogy érjen, vagy nem, de rögtön beérik és nekem 44 röpit ad mindég komfort földbe.
    Zsuzsa

Tigrislady és csio70 kedveli ezt.
  9. szederke2013

szederke2013 Utánpótlás-írogató

Sikerült! Megcsináltam az ólakat! :) :) A mogyorótaposó is hamarosan lejár, de arra már nem lesz szükség a feladathoz. Ahogy az ólak beérnek, fokozatosan szedem ki őket, hogy helyüket a talaj "vegye" át, amit beültetek szellővirággal. A Bahamaramára kiteszek, tenyészházikót, és tenyésztek, mókusmajmot. Vörös káposztám 3000 db van, tehát nem lesz gond! Mindenkinek, további jó munkát, az eventfeladatokhoz. :) :) Gratulálok mindenkinek, aki már megcsinálta! :) :)

-happy58-, Tigrislady, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  10. kekmaci75

kekmaci75 Járnitanuló

Szia Szilvi !!!
    Csak a szupertrágya-imádat kell a 0-áshoz.
    Dobj egy bagolykát, ha nem érted, segítek.
    Pusszancs.
    ( De jó lenne sűrűbben látni a kis Minnie egérkédet ! ) ;)

-))Szilvia-)) kedveli ezt.
  11. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Szia!
    Nekem nem adott, csak szupertrágyát és a pörgetést.

12. .jani2222.

.jani2222. Aktív író

még 125 raktér és kész szép jó event csillagos 5 a tervezőknek lazán kész lesz 0 perces
    növények nélkül is

Marika312 és .barbi1. kedveli ezt.
  13. szederke2013

szederke2013 Utánpótlás-írogató

Szia! befejeztem sikeresen, az ólas feladatot. Kiraktam, róka, béka, galamb, süni, sasfészek, medvebarlang, kaméleon, kakas, farkas, macska, és a régebbi ólak közül, ha van szines ól fejlesztésed, azt ted ki, a narancstól kezdve, a piros, és rózsaszín. Mind jó és sok Tp ad! Nekem a lóistállóból volt 18 db narancs szintű, nyuszis rózsaszín, tehén piros ólfejlesztés, ja és még terményes ólból, a mogyorótaposó, hódfa üzem, papagájtollászkodó, ja és vagy 20 db panda macika ól, persze sárga, és narancs szintű. Teve, anakonda, az is szuper jó. Összefoglalva, a régebbi ólakat is kiteheted, de legalább narancsszintű legyen. Sok sikert! :)

csio70 kedveli ezt.
  14. Rizstej

Rizstej Fórum mestere

Na kiraktam az ólakat.
    Úgy tervezem, hogy holnap este indítok órát, és akkor ha kell a nagyon hosszú érésű ólakat lecserélem rövidebbekre. és akkor még másnap reggel és este is tudok szedegetni. Nem számoltam pontosan, csak saccoltam, a legnagyobbakat kirakva természetesen. Vannak rózsaszín és piros óljaim is, meg néhány óriás.
    Meglátjuk mire lesz elég.
    A széleken néhány szellővirág libeg, mert még hiányzik párszáz, nem akartam túltermelni sem és számolgatni sem, a hiányzó mennyiség addig még meglesz.
    Egyébként tetszik, hogy ez az event nem az ész nélküli növénygyártásról szól, hanem gondolkodni kell, és mégis kényelmesen lehet csinálni. (Tegnap pl. szinte nem is értem rá itt lenni, de nem okozott behozhatatlan kárt) Nekem bejön ;)
    További jó munkát
    R

csio70, Marika312, ada77201 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. gizi1965

gizi1965 Járnitanuló

Sziasztok
    A 3. feladtnál már biztos nem lesz meg a teljes de s baj 2 répás csatni se rosz.
    Nem tudjátok lesznek munkások féláron??

16. Palacsintax

Palacsintax Fórumszaki

Nem kell hozzá víz sem, csak a szupertrágya és máris kész.

Marika312 kedveli ezt.
  17. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

bonita333, akkor csak a szupertrágyaimádat bónuszra kell hajtanod (ami a 4. felkiáltójel a korábbi képemen). A többi 3 bónuszt már ki is vettem a rekeszből.
    Hiába, mindig tanul az ember! :)

Utoljára szerkesztett: 19.1.15
    Palacsintax és Marika312 kedveli ezt.
  18. mimo19.

mimo19. Utánpótlás-írogató

Sziasztok! lehet, hogy már valaki kérdezte, de valaki meg tudja mondani, hogy a 3. feladatba bele tartozik-e a óriásdisznó ól, kutyaól, mosómedveodú és az egérlyuk? Köszönöm

szederke2013 kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Készen vagyok a 4.-ik feladattal is, még kell egy kör (2400 db) az utolsóhoz, és visszarendezhetem a farmot. Jó kis event volt ez ! Volt izgalom, taktika, öröm. Virágos felhősort már tegnap aktiváltam, tetszik nagyon !
    Mindenkinek aki dolgozik még jó haladást, sikeres eventbefejezést kívánok !

csio70, szederke2013 és Tigrislady kedveli ezt.
  20. _ferike_

_ferike_ Fórum ismerője

Igen

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.